Co Wam się ostatnio śniło?

Tutaj omawiamy wszelkie tematy związane ze snami
Awatar użytkownika
Ivellios
Administrator
Administrator

Post autor: Ivellios »

Simisti pisze:Jak chcesz to link prześlę na PW
Posyłajta ;)
Awatar użytkownika
Simisti
Tropiciel tematów
Tropiciel tematów

Post autor: Simisti »

Przesłałam na PW, miłego czytania życzę. :D
Awatar użytkownika
Mawerick
Senior forum
Senior forum

Post autor: Mawerick »

Panowie, troszkę zaofftopowaliście widzę, ale koniec tego! Porządek musi być!!
Awatar użytkownika
Ivellios
Administrator
Administrator

Mawerick pisze:Panowie
Maw, tu są jeszcze panie :P
Co ja mam do opowiadania... dzisiaj miałem kolejny sen bez obrazu, za to z ciągiem różnych wyrazów bez ładu i składu...
Koffee
Senior forum
Senior forum

Post autor: Koffee »

a ja miałam taki głupi. ide do kumpeli, która mieszka pare metrów ode mnie, tak codziennie ubtana, dżinsy i koszulka, a tu nagle dowiaduje się, że gdzieś jedziemy, na zachód, i że jej tata nas zawozi

myśle sobie - na zachód? jak daleko? i nagle nie wiem, czemu, myśle, że do granicy z niemcami, a tu się okazuje że będziemy samochodem jechać przez ocean do usa :D tylko po to, żebyśmy zobaczyły, jak wygląda wschodnie wybrzeże :lol:

[ Dodano: 07-10-2006, 11:06 ]
tymczasem mój pies siedzi w kartoniku cały w trocinach z zatrzaśniętą na ogonie łapką na myszy
Awatar użytkownika
Ivellios
Administrator
Administrator

możesz ukryć wizję w [hide][/hide] :P
Awatar użytkownika
Simisti
Tropiciel tematów
Tropiciel tematów

ale przyznam, dość ciekawy był, poza niektórymi wątkami
Nie bądź egoistKą, podziel się z nami .... :P Ja dzieckiem nie jestem , mogę poczytac. :D
Ostatnio zmieniony 2006-10-07, 20:37 przez Simisti, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Simisti
Tropiciel tematów
Tropiciel tematów

egoistKą
Przepraszam.
że to głupi sen był
A ktoś ,kiedyś z Was śnił sen mądry czy sensowny ? Kazdy sen jest głupi i pokręcony. Kiedyś jednej nocy śniłam sen , który był koszmarny. Fabuła tego snu odbywała się na jakimś starym cmentarzu z pieknymi marmurowymi nagrobkami i otwarty grób. A tłum chciał mnie tam wepchnąć i broniłam się. Ale uwaga, to nie koniec. Na drugą i trzecią noc był jakby dalszy ciąg tego samego sny i ten koszmar się powrtórzył. Cmentarz ,grób i tłum. Czwartej nocy prawie nie spałam i chyb tym samym przerwałam jakiś dziwny ciąg snów, bo już się nie powtórzył. Nigdy nie zapomnę jednego nagrobka, Biały płaczący anioł z białego marmuru, pochylony lekko nad płytą grobową.
Awatar użytkownika
Mawerick
Senior forum
Senior forum

Simisti pisze:A ktoś ,kiedyś z Was śnił sen mądry czy sensowny ?
kilka razy, ale były nudne niesamowicie.

Ostatnio śniło mi się, że jestem na jakimś statku. Płyniemy z załogą, która jak na nich spojżałem to skojażyła mi się z kumplami z gimnazjum. Płyniemy tak tym statkiem i jest fantastycznie. Ale nagle na horyzoncie zauważam inny statek, który się do nas szybko zbliża. Okazuje się, że to jakiś statek piracki. Wywiązuje się walka i w końcu obrywam kulą w bark. Potem drugą i ostatnia rzecz którą pamiętam, to to, że spadam pomiędzy te statki i tonę. Z takimi ranami ciężko wypłynąc. A potem się obudziłem.
Ayl
Nowa Krew
Nowa Krew

Post autor: Ayl »

Heh ja mialam dzisiaj suuper sen...

mianowicie skakalam sobie po jakiejs metalowej konstrukcji nad torami niczym batman 8) , zeskoczylam na ziemie i spotkalam pewna osobe, z ktora wybralam się do rosyjskiego urzedu. Drzwi byly zamkniete wiec wlamalismy się :twisted: na ktoryms tam pietrze podluchalismy cos waznego, przy okazji nas ruscy zauwazyli no to zaczelismy skakac przez porecze schodow na dół, ktoś krzyczal za nami "dlaczego oni nie uciekaja tajnym przejsciem hitlera?!" w koncu na terenie ich ogrodka! dwie osoby rzucily nam miniaturowe bomby ktore przyklejaly się do nog, zabarykadowalismy się w betonowym drugim budynku, okazalo się nie mielismy butow;P zaczelam odklejac te swinstewka po czym z moim wspolnikiem udalismy się do polskiego urzedu, przekazalam polską flagę gosciowi ktory chcial byc prezydentem, wywalil ruska ktory obejmowal wladze do tej pory razem z flaga i zatknal nasza w stojaku ;)
Awatar użytkownika
Ivellios
Administrator
Administrator

Ja dzisiaj miałem koszmar związany z naszym forum... :P Mianowicie przeglądając forum dostrzegłem komunikat: "Konta użytkowników, które zostały usunięte: Maverik, Cl.erci, Cogi" i jeszcze parę poprzekręcanych nicków (Cogito, czyżby to była robota Twojego brata? :D ). Się wkurzyłem i próbowałem w kopii bazy danych znaleźć wpisy z waszymi kontami, co by je przywrócić...

Miałem kilka lat temu sen z dżunglą w tle. Właściwie pamiętam tylko tyle, że znajdowałem się w jakimś leśnym królestwie i rozmawiam z księżniczką, którą okazała się być pewna znajoma mi wówczas dziewczyna. W życiu nie widziałem jej tak uśmiechniętej, jak we śnie... Pamiętam tylko tyle, że kogośtam uratowałem, a ona mi dziękowała.
Wkrótce potem, tym razem na jawie, owa dama coś sobie wymyśliła, że się w niej niby zakochałem czy coś w tym guście (ją trudno polubić, a co dopiero zakochać się :roll: ), nawymyślała mi od pier.dolców i innych debili, po czym zerwała kontakt. Dziołcha ma długie włosy, a krótki rozum...
Raziel
Forumowy maniak
Forumowy maniak

Post autor: Raziel »

Ja ostatnio obudziłem się (we śnie) przy jakimś starym zamczysku. Była jakaś straszna burza, a dookoła chodziły stworki rodem z okładek płyt Iron Maiden :D Fajnie było, chociaż troche strasznie.
Awatar użytkownika
Mawerick
Senior forum
Senior forum

Raziel, Musze powiedzieć, że to strasznie fajny sen musiał być!
ArturVonFornal
Dyskusjoholik
Dyskusjoholik

Post autor: ArturVonFornal »

A ja miałem koniec świata. Byłem sobie jakoś na dworze gdy nagle rozległ się jakiś zarąbisty huk, wszyscy zaczęli uciekać, ja wróciłem do domu i włączyłem TV. Tam mówili właśnie o końcu świata, że się zbliża i zostało jeszcze 27 godzin (nawet ładny zegarek z odliczaniem był w rogu ekranu ;p), wszyscy będą ewakuowani do schronów i takie tam.
Dalszą część snu miałem włąśnie pod ziemią w jakimś schronie. Nie za bardzo pamiętam ale ja i pare innych osób nie chciałem tam zostać i chciałem wyjśc na powierzchnię, zatrzymywali mnie jacyś żołnierze ale w końcu wyszedłem.

Noi zobaczyłem opuszczone całkiem miasto, czerwone niebo na którym latały jakieś czarne ptaki krukopodobne. Nagle ptaki te zaczęły nurkować i wbijać się w ziemię (cała głowa w asfalt wchodziła :p), uciekłem pod jakieś zadaszenie i przyglądałem się tym spadającym ptakom. Myślałem sobie wtedy coś ala "Zaczęło się już" czy coś.

Pod koniec snu spacerowałem sobie po zoo, sen miałem teraz z 3 osoby i w rogu tak jakby ekranu był ten zegar jak wcześniej w telewizji, odliczanie dochodziło do końca. W końcu do zera, krzyknąłem coś o "nigdy nie powiedziałem xxx, że ją kocham!" (nie pamiętam co to za imię było), a później był tylko oślepiający błysk i koniec. Akurat wtedy we śnie czułem autentyczny strach.
cleric
Senior forum
Senior forum

Post autor: cleric »

ArturVonFornal, ostro.. kurcze tez mam czasem takie przrazające sny :P
Awatar użytkownika
Ivellios
Administrator
Administrator

Heh a ja mam tylko trzecią wojnę światową :P
Awatar użytkownika
Mawerick
Senior forum
Senior forum

ArturVonFornal pisze:nigdy nie powiedziałem xxx, że ją kocham
to powiedz jej, że ją kochasz! To Twoja podświadomość krzyczy, że nie powiedziałeś jakiejśc dziewczynie, że ją kochasz :P:P Ale na poważnie, nawet jeśli nie jesteś zakochany, to wartoby się skusić i powiedzieć to jakiejś!

Wróć do „Świat snów”