Dziwne ŚWIATŁA

Jeżeli byłeś świadkiem jakiegoś zjawiska, którego nie potrafisz wyjaśnić, opowiedz nam o nim.
Prosimy o nie zakładanie w tym dziale tematów typu "Proszę o pomoc dla kolegi"!
Arkadian
Nowa Krew
Nowa Krew

Dziwne ŚWIATŁA

Post autor: Arkadian »

Myślę ze większość osób które to przeczytają pomyślą że są to brednie, aczkolwiek to co widziałem było prawdziwe, zaś cała "akcja" trwała zaledwie 5 min. Otóż.........

Dwa dni temu nad pobliskim lasem unosił się dziwny niezydentyfikowany obiekt latający. Sądze że mógł się znajdować odemnie jakieś 800-900 metrów, ciężko mi to określić.
Było to kilka światełek które mrygały. Była to godzina około 23 kiedy to wybrałem się na przejażdżke rowerem. Mialem dziwne uczucie lekkości aczkolwiek nie odczuwalem strachu. Po 5 minutach obiekt poprostu znikł. Nie wiem co to może być czekam na wasze opinie
.
Awatar użytkownika
Ivellios
Administrator
Administrator

Post autor: Ivellios »

W miarę możliwości naszkicuj nam, jak wyglądało całe zjawisko. Może być w Paincie.
Arkadian
Nowa Krew
Nowa Krew

Zrobilem już orientalny zarys na zaistanią sytuacje: http://img63.imageshack.us/my.php?image ... ufose1.png
Assassinio
Senior forum
Senior forum

Post autor: Assassinio »

Jak mi to mówiłeś na gg, twierdziłeś że to trwało kilka sekund...
Awatar użytkownika
Ivellios
Administrator
Administrator

No dobra, mamy szkic. Tylko znowu co innego mówisz Assassinio, a co innego piszesz tutaj... to raczej wiarygodności twojej relacji, niestety, nie dodaje.

Podaj więcej szczegółów, jeśli możesz. Obiekt się poruszał? Jeśli tak, to jak szybko? Wydzielał jakieś kolory, czy był jednokolorowy? Wydawał jakieś dźwięki? Czy obserwacji towarzyszyły jakieś inne zjawiska, typu zakłócenia przy odbiorze stacji radiowych, zgaśnięcie latarni, etc?
Awatar użytkownika
Ivellios
Administrator
Administrator

Arkadian, czekamy.
Assassinio
Senior forum
Senior forum

no to kolejny już raz gdy ktoś napisał że coś widział i "nagle" zniknął...
Arkadian
Nowa Krew
Nowa Krew

Sory za zwelkanie z odpowiedzią poprostu nie było mnie pare dni.
obiekt się nie poruszał nie wydlał z siebie żadnych dźwięków, migotał to wygladało tak jak by się to coś ze mną bawiło jak napisałem nie bałem się wrecz przeciwnie, nie było kolorów czy były zakłucenia nie wiem ale się zastanawiam, mam komórkę z aparatem nie wiem czemu ale całkowicie o niej zapmoialem. Sory za błedy pozdro
Arkadian
Nowa Krew
Nowa Krew

to nie mógł być arktur i tyle wam powiem :P to migało i miało jednolita jasność
Arkadian
Nowa Krew
Nowa Krew

Jakim cudem one znikły.................czyżby złudzenie optyczne a może ich wcale nie było........zaznaczyłem że nie ma kolorów. Nie były one takie jak artktur jak napisałem miały swoje własne połozenie każda równo ułozona tak jak na rysunku.
DragonFire
Dyskusjoholik
Dyskusjoholik

Post autor: DragonFire »

bo to był główny statek obcych i kilka pobocznych... albo inna zbiorka ziomali z niebios. poszukaj w necie filmow z ufo... a natkniesz się na pewno na takie gdzie sfilmowano kilka obiektow bedacych blisko siebie (w nocy). grunt, ze goscie nie chcieli cie poznac osobiscie :-P - cieszylbym się z tego na twoim miejscu ;)
Assassinio
Senior forum
Senior forum

DF- oni juz obalali te przypadki o ktorych mowisz... a tak w ogole to na poczatku myślałem że to ironia..
DragonFire
Dyskusjoholik
Dyskusjoholik

Post autor: DragonFire »

no wybacz, ale wszystkich nikt nie oleje... bo by musiał dużo piwa wypić, by był tak "wydajny". a co do ironii... no weź, jak ja czasem napisze jakiś post, który zrozumiesz... to to będzie ironia :lol:
Darnok
Senior forum
Senior forum

Post autor: Darnok »

Jedyna chyba tutaj prawdopodobna relacja UFO to moja i IVa'. Musisz znaleźć ludzi, którzy potwierdzą zdarzenie. Inaczej nie mamy podstaw, by ci uwierzyć.
constantine
Aktywny pisacz
Aktywny pisacz

Post autor: constantine »

Jak ja zobaczę ufo to o tym nie napiszę, bo mnie też obśmiejecie :P

[ Dodano: 12-11-2006, 11:38 ]
Ivellios pisze:Tylko znowu co innego mówisz Assassinio, a co innego piszesz tutaj... to raczej wiarygodności twojej relacji, niestety, nie dodaje.
Tu się zgodzę, nie można raz mówić czegoś, a potem twierdzić inaczej :roll:
Assassinio
Senior forum
Senior forum

W sumie to możemy temat zamknąć, nie dosyć że jak już było mi mówił co innego, na forum co innego to teraz już nic nie pisze. Tak więc zamykam temat.

Wróć do „Nasze spotkania z nieznanym”