duchy

Tematy o hipnozie, autohipnozie i szeroko pojętej psionice (czyli postrzeganiu pozazmysłowym i psychokinezie).
Skóra 66

Post autor: Skóra 66 »

Hmm...w zasadzie to Ci wierzę... Ale jakie to właściwie miało dla Ciebie znaczenie???
Fenikt
Administrator
Administrator

Post autor: Fenikt »

Herbata jak najbardziej Ci wierze, nie boj się, postaraj się przypomniec sobie cala sytuacje, zwykle jesli ktos się pjawia chce przekazac jakis znak, jest zagubiona w astralu, nie znalazla swojego straznika, albo cos nie daje jej spokoju, moze chciala cie o cos prosic? Strach jest wrogiem nie przyjacielem czlowieka jednak (wg mnie oczywiscie)
Fenikt
Administrator
Administrator

O ile dobrze pamietam (a mylic się moge) to duchy jako niematerialne byty nie maja odbicia w lustrze... Ale nie kloce się...
Skóra 66

Post autor: Skóra 66 »

Z tego co wiem to Fenikt ma rację... Kiedy sam wchodzę w astral i w zasadzie jestem wtedy bytem niematerialnym, to patrząc się w lustro nie widzę siebie... :roll:
Fenikt
Administrator
Administrator

Ooo :) przjedziemy się kiedys Kura?:D
Maeveen

Post autor: Maeveen »

Herbata pisze:było cos ale fotki niestety nie mam ale ten dom jest ciekawy wiec jak ktos mieszka w okolicy Krakowa,Zawiercia to to jest niedaleko:)
Hehe, no prosze, a ja tu się zastanawiam gdzie się wybrać na wakacje :wink:
Nie ma co, Kraków odwiedzę obowiązkowo :D
Fenikt
Administrator
Administrator

Moze zjazd zrobimy w wakacje?:D
Awatar użytkownika
Kura
Forumowy maniak
Forumowy maniak

Post autor: Kura »

Czemu nie? moze poznamy jakas zjawe, pogadamy, wymienimy się z nia doswiadczeniami o astralu... :P ja jesetm za! :twisted:
Maeveen

Post autor: Maeveen »

no w zasadzie dlaczego nie :?: :wink:
Jeśli rzeczywiście wybiorę się do Krakowa (rozważam to całkiem poważnie :) ), to myśle, że nie będzie problemu :wink: No i jak ktoś wybiera się w nadmorskie okolice, to koniecznie dać znać :!: :grin:

P.S. Zawsze jak na jakichś innych forach pojawia się temat typu: spotkanie/zjazd forumowiczów, to wygląda to dosć zabawnie, bo prawie nigdy nic z tego nie wychodzi, bo ludzie rozrzuceni sa po całej Polsce :wink:
Awatar użytkownika
Kura
Forumowy maniak
Forumowy maniak

ale jako, ze to "magiczne forum" ;) to nam moze moze się uda.... :D
Fenikt
Administrator
Administrator

Ja się rgularnie spotykam z TJem z Lucyferia, Pantera i Aerionem, polowa z nich nie pisze ale zaglada :P
Fenikt
Administrator
Administrator

No bylem a o co chodzi?
SoYa
Nowa Krew
Nowa Krew

Post autor: SoYa »

hmm duchy ... to kolejny ciekawy temat

Człowiek gdy umiera przenosi się do "swojego świata" świata astralnego ... przebywa tam około 28 dni ziemskich , lecz w astralu nie ma czasu, co wtedy robi ? nikt nie wie ?
cóż jeśli przyjąć teorie moją :D że astral to tylko wytworzyny przez nas samych świat w ktorym to nasza podświadomość/świadomość jest kreatorem scenariuszy, świat w którym rozgrywają się sny i inne zjawiska mające na celu przemyślenie spraw i ostrzerzenie nas - to jest to nie możliwe spotkanie ducha.
Jednak w takim razie jak wytłumaczyć nawiązywanie kontaktu ze zmarłymi poprzez nagrywanie na kasete odpowiedni niskich częstotliwości ?
otórz człowiek po astralu przenosi się do kolejnego świata - możliwe że ten świat przeszywa się z fizycznym i dlatego możliwy jest kontakt ...

Cóż świat astralny zadziwia w swojej prostocie, lecz i w swojej "mocy" ciekawe dlacze Bóg dał nam możliwość już za życia zwiedzanie naszych zakamarków podświadomości...
Awatar użytkownika
Kura
Forumowy maniak
Forumowy maniak

Moze, to taka "brama", zebysmy nie zapomnieli skad jestesmy...? poza tym....
SoYa pisze:ciekawe dlacze Bóg dał nam możliwość
i coz z tego, ze dal nam mozliwosc... przeciez i tak wiekszosc ludzi nic o niej nie wie. nie zdaja sobie sprawy z mocy, jaka mogli by osiagnac, a nawet jesli zostaja uswiadomieni, to wybaczcie, ale... uwalaja to z pyty i powracaja do swoich "powaznych" zajec...
przykro mi to stwierdzic, ale ludzi to kretyni. ciemnota i zabobon seza się coraz bardziej w srod mas. i raczej nic nie zapowiada się na pozytywna zmiane.... dlatego nauczenie się wykozystywac mocy pochodzacej z astrala nam jak na razie nei grozi... moze to i lepiej...? pewnie i lepiej...
mozna dojsc do wniosku, ze Bog zostawil owa "furtke" do astrala dla tych, ktorzy chca poznac, kim tak na prawde sa...i beda potrafili to wykozystac...

Wróć do „Hipnoza, psionika (PSI)”