wiara w Chrystusa i Boga będzie istnieć jeszcze baaardzo długo ale "na papierku" a jak będzie z tą PRAWDZIWĄ wiarą dożyjemy zobaczymy
Przed chwilą w wiadomościach gadali coś o czarnym i białym dymie nad kaplica sykstyncska, ktory ma niby poleciec z komina podczas konklawe...może ten tekst o "czarnym" papiezu to chodzi o ten dym...nie slyszalem calych wiadomosci, ale cos tam gadali, ze jak nie wybiora papieza to poleci czarny dym, a jak wybiora to bialy...a papieza maja wybrac w ciagu 3 tyg....pytanie co jak nie wybiorą?!
[shadow=red]heh ty naprawde NIGDY nie czytałeś, oglądałes jak się papieża wybiera? a nie oglądałeś reportażu o wyborze Karola Wojtyły na papieża? (w prawie każdym kanale o tym było)[/shadow]
ps. Oburzją mnie posty typu "Jan Paweł II dziecko szatana". Czy kartka w ścianie płaczu to gest medialny? po co miał burzyć stereotypy papieża skoro miał być marionetką kogoś "ważniejszego" (jeżeli taki ktoś istnieje" i po co wybierali człowieka z komunistycznej polski!? według mnie głupie są wypowiedzi tego typu.Aha i skoro Papież był zły to sztan mu pomógł w uleczeniu ludzi (z tego co wiem tylko prawdziwi a nie "pozorni" święci to potrafili)
ps2.Niech się nikt nie obraża na mnie ja tylko swoje opinie pisze

i podobno ostatnim papież ma mieć na imię Piotr a gdyby tak to wszystko złożyć to żeby był gwarantowany koniec świata to musiałby to być czarny rosjanin który wybierze imię Piotr