Fundacja Nautilus

Bardziej niż nieprawdopobobne, niemożliwe, niewiarygodne... i nie pasujące do pozostałych kategorii.
RobertS80
Nowa Krew
Nowa Krew

Re: Fundacja Nautilus

Post autor: RobertS80 »

10 minuta - Artur Berlet.
14:27 - 14:36 Książka naprawdę wbija w ziemię tymi szczegółami, tymi niezwykłymi drobiazgami, które dopiero jak się zaczyna tak porównywać z innymi to
16:52 I w niej jest światło.
20:58 Bo to jest fałsz, bo tam jest to albo to.
21:03 A tymczasem zdanie Tomasza Chałko jest bardzo ważne w tej sprawie.
22:48 I jeżeli Michel Desmarquet ma rację (..)
23:48 Nie używam słowa Misja na takich wykładach, tylko Abduction to 9th planet.
24:32 - 24:51 Założenie, że oszust, oszust napisze oszukańczą książkę, która poruszy tyle ludzi - wybacz, ale to jest po prostu niemożliwe, gdyż gdy w książce nie ma światła to ludzie nie będą poruszeni. Oszustwo nigdy nie będzie światłem, prawda? Więc ta książka zawiera prawdziwe informacje, o tym jestem przekonany.
26:21 W tej książce jest to samo - biorą Martina Wiesengruna.
26:28 - 26:48 Historia Ziemi opisana w tej książce i w tej książce - mimo różnych nazw (..) przez obie grupy - jest podejrzanie podobna (sic!, gdzie? Jak dla mnie są kompletnie różne) Ja nie chce w tej chwili tutaj ci (..)
26:51 - 27:26 Ja w tej chwili pracuje tutaj nad kolejną książką moją, która będzie - akurat w tej najbliższej to nie będzie o tym, ale ja kiedyś to też opiszę. Mam taki plan - naprawdę - żeby porównać te dwa opisy z tych książek. I zobaczysz ile jest punktów wspólnych. Wiesz, trudno by sobie było wyobrazić, by to była jakaś wielka sitwa tych oszustów, którzy się ze sobą komunikują, wymieniają, że tu ma być tak, tu ma być tak, że tu (..) a zresztą - przekaz dla Ziemi jest taki sam w obydwu książkach.
28:33 - 28:49 Samo to, że widzi krowę już- gdyby on to wymyślał, wstawienie takiego elementu po prostu jest dyskwalifikujące - taka krowa. Każdy kto sobie wymyśla jakiś świat wymyśla jakieś niezwykłe istoty, zwierzęta. On mówi nie - ważki wyglądają jak ważki, motyle wyglądają jak motyle.
29:39 To są święte zwierzęta, bo są na tamtej planecie takie zwierzęta.
31:14 - 31:57 Nawet zobacz, ten moment jest intrygujący - człowiek, który by wymyślał ten świat ichniejszy by nie wstawił takiej miny, że mają cyfry, takie jak nasze!? Niee, to jest inny świat, mają cudowne jakieś hieroglify coś tam - i tych rzeczy świadczących o tym, że ta historia zawiera jakieś (.. tu nie zrozumiałem, jakieś gadanie byle czego, nie do zacytowania), że my nie możemy tego tak po prostu odrzucić, musimy wiedzieć, że w tym jest jakaś tajemnica. Ja uważam, że nie można wszystkiego z tej książki brać przez to, że oni dali znak, że oni mogą mu coś wykreować.
32:41 To są przez nas zweryfikowane to co my możemy weryfikować na Ziemi.
38:23 Ale z tą historią Martina Wiesengruna to jest inaczej, ponieważ ja
RobertS80
Nowa Krew
Nowa Krew

Re: Fundacja Nautilus

Post autor: RobertS80 »

6:02 Coś ten facet musiał mieć. O proroku z Ghany.
6:29 - 6:33 Świat cierpi na chorobę braku autorytetów. Nie ma nikogo, u nas to już w ogóle. Zniszczyli wszystkie nasze autorytety i na świecie jest podobnie.
11:00 - 11:19 Wiecie, że jestem przeciwnikiem teorii spiskowych, to jest po prostu nowotwór, który toczy, zwłaszcza polskie umysły. A to środowisko jest przesiąknięte teoriami spiskowymi. I, co ciekawe, oni nigdy nie będą waszymi widzami, bo ponieważ oni są w tym drugim obozie. Drugi obóz jest obozem teorii spiskowych.
12:40 Nigdy nie wziąłem pieniędzy.
12:59 - 13:09 Ja jestem bardzo, bardzo przygnębiony pazernością ludzi, którzy są w tym środowisku. I ja nigdy nie czułem się częścią tego środowiska, jesteście tego świadomi.
13:16 - 13:37 Ja się trzymam od tych ludzi na odległość rakiet HiMARS, ponieważ ja się ich po prostu zawsze bałem. Choć nie ukrywam, że w tym środowisku są niezwykli ludzie, naprawdę, niezwykle uczciwi. Ale tych, którzy mają super , super mega zdolności, są tacy, to wy ich nie poznacie. Bo oni się nie ogłaszają i nie biorą pieniędzy za to. Długa historia, smutna, bardzo.
19:45 Ja nie wierzę w tRUmpa, tutaj, ja uważam, że
25:40 - 26:08 TO JEST DOWÓD, TY FRAJERZE. TY POKAŻ DOWÓD, JAK TO JA TUTAJ -DOWÓD POKAŻ. I tak tutaj będzie w nieskończoność. Pokażesz coś lepszego, przyjdzie ci dwudziestu kolejnych: MÓWI DOWÓD! NIE ROZMIESZAJ MNIE FRAJERZE. I tak będzie. Jacek, nie ma czegoś takiego, że ty położysz i nagle: tak, tutaj wszyscy, że to. Nie ma czegoś takiego, trzeba się z tym pogodzić. Szukajmy przedmioty. Ja mam przedmioty, ja mam przedmiot, który naprawdę został
26:37 Najciekawsze rzeczy i tak są u nas w Polsce. Mogę wam tutaj opowiedzieć o jednym z nich?
27 minuta - Gołąbki
42:20 Jego historia jest nie do zagięcia.
O Travisie Waltonie.
42:39 Ja poleciałem do Las Vegas specjalnie.
43:35 Po spotkaniu z ufologami -czyli ze mną.
44:43 Wszystko jest po prostu bzdurą kompletną w tym filmie. O serialu o Emilcinie.
45:00 - 45:28 Natomiast powstała książka. Człowiek, który napisał tę książkę napisał ją z powodów - nikczemnych. Merkatelistycznych - żeby zarobić. Wstawił tam idiotyzm o hipnozie, że niby tam był jeden hipnotyzer, który coś tam zahipnotyzował. Przesz, to słuchajcie - ja nie chce już się pastwić, nad ludźmi, którzy przyjęli to jako wyjaśnienie Emilcina. Powiem tylko - nigdy w historii świata nie zostało uznane hipnoza jako element jakiegoś przestępstwa.
46:43 - 46:57 Tylko najgorsze jest to, że z historiami prawdziwymi wystarczy dolać właśnie takich, takich, właśnie plugawych oszczerstw i idiotyzmów i nagle wszystko przybiera taką barwę. Ja mówię - ja z tym walczę.
49:35 Zresztą planuje książkę napisać o Emilcinie.
57 minuta - Uprowadzenie przez UFO na Manhattanie.
59:00 - 59:39 Czy to jest dowód? To nie jest żaden dowód. Czy ten list jest dowodem na cokolwiek. Też nie. Też usłyszysz prawda, od ludzi ,którzy też chcą to zanegować: TAK, WYMYŚLIŁ SOBIE SAM, NAPISAŁA BABA NAWIEDZONA, wiecie. Takie rzeczy będą. Nie ma czegoś takiego jak dowód ostateczny w tej sprawie, zwłaszcza jest tu jeden problem - ta druga strona. Przesz, wiecie, ja tutaj mówię otwartym tekstem, że tu obcy przylatują masowo i to z różnych miejsc (..) wszystko jest przepełnione wiedzą duchową, miłością, dobrocią. Ja to cały czas powtarzam - to ich akurat łączy. (..) Oni nie chcą nam dawać dowodu, bo my mamy żyć w takiej po prostu, przeświadczenie, że jesteśmy sami.
1:00:13 Panowie, wiecie - historia jest prawdziwa, wtedy, kiedy żyje dalej.
1:00:23 List z transcendecji - myślicie, że się zatrzymał?
1:02:24 Czy to jest dowód, ten wyśniony. Oczywiście, że to nie jest dowód.
1:05:09 Czy to jest dowód? Nie, to nie jest dowód.
1:05:11 Ale powiem wam szczerze - z reinkarnacją jest jeden dowód. Jeden dowód i ja to cały czas powtarzam.
1:05:32 - 1:06:05 To dowodem są hospicja dziecięca. Bo to krzyczy, że coś k** jest nie tak jak miało być. Jeżeli małe dziecko umiera na raka to nie może być, nie może być w tym sensu. Ono miało mieć normalne życie tak jak my, wiesz (..) nie ma takiej szansy, bo ma raka i koniec. To znaczy, nie może być jednego życia. Hospicja dziecięce są dowodem na istnienie reinkarnacji. Ja to mówię to: A TO NIE JEST ŻADEN DOWÓD. TY W OGÓLE NIE MASZ ŻADNYCH DOWODÓW. No, nie mam. Tak się po prostu odbijam od tematu do tematu.
1:09:42 - 1:09:55 Bo mamy codziennie w tej chwili znaki. Tak. Ale mamy też znaki z Portugalii, Niemiec, z Wenezueli, z Kolumbii, wiesz jak się odbywa? Z Chile.
1:10:21 Co, Bernatowicz cały czas to samo. Gunwo! Właśnie pierwszy raz to mówię.
1:10:32 Bo generuję dobre wyniki.
1:11:38 - 1:12:17 Tak, NO BO SUSZARKI, SUSZARKI. GUNWO. To nie są żadne suszarki. Możecie sobie suszarką sobie do czoła, włączoną, wyłączoną, możecie siąść na suszarce - nigdy tego nie zrobicie. Nigdy, my żeśmy próbowali na tysiąc sposobów, nie da się tego zrobić suszarką. On to bardzo ładnie pokazał. Otrzymuje wiadomość przed świętami - nie mogę przeklinać, bo by blokowało ten nasz odcinek, ale jest tak: TY CHUJU, JA P, CO K MOJA Ż, żona mojego, partnerka mojego osobistego lekarza dostała ten znak, teraz, po dwóch
1:13:05 - 1:13:33 Wiecie co widać - że to jest pod skórą. Pod skórą! Panowie, to jest pod skórą. To nie jest na skórze. To jest nie do zrobienia. Jacek, szukasz dowodów? Ten dowód, gdzie ten dowód. TO JEST DOWÓD. To jest nie do zrobienia, bo jakbyś ty bracie sobie gdzieś tam wypalił - one są maluteńkie, one są gdzieś takie. To nie są Proszę Państwa takie jak to. One są takie tyci - tyci. I pod skórą tego nie zrobisz. I ci.
1:14:33 Ja nie widzę żadnego wspólnego mianownika.
1:15:00 Moim zdaniem ludzie są niczym kartka papieru, na którym ktoś zapisuje wiadomość dla nas, dla mnie, dla ciebie, dla Andrzeja, rozumiesz?
1:15:40 My mamy to odczytać.

Wróć do „Niewyjaśnione zjawiska”