Witajcie,
Chciałem zaprosić Was, szanowni członkowie Tej społeczności, do obejrzenia mojego filmu na YouTube, który przygotowałem również z myślą o Was szanowni państwo.
Film dostępny jest tutaj:
Pokrywa on tematykę wydarzeń mających miejsce w ostatnich tygodniach, kiedy to wraz ze zbliżaniem się do naszej planety obiektu 3i/Atlas, zanotowano wzrost obserwacji obiektów UAP, dziwnych meteorytów oraz do zestrzelenia co najmniej jednego z nich nad terytorium Chin.
Dodatkowo, opowiadam też o kuriozalnej sytuacji gdzie jeden z mieszkańców Panamy znajduje meteoryt, przynosi go do domu i... z "meteorytu" wykluwa się coś.
Nie chce tu opowiadać całego wideo które przygotowałem, po prostu zapraszam do obejrzenia.
3i/Atlas, alien z Panamy, zestrzelenie UAPu przez chińczyków i dziwne "meteoryty"
-
- Nowicjusz
-
- Tropiciel tematów
Re: 3i/Atlas, alien z Panamy, zestrzelenie UAPu przez chińczyków i dziwne "meteoryty"
Nie zdziwiłbym się gdyby ostatecznie się okazało, że 3i/Atlas to po prostu jakiś kolejny wielki latający kamień, który tylko dziwnym zrządzeniem losu zawędrował w nasz rejon kosmosu, że tak sobie zrymuję. Ludzie pokroju Aviego Loeba tak mocno wkopali się w narrację o statku obcych, że chcąc nie chcąc muszą to teraz ciągnąć i wszelkimi sposobami się ratować, żeby nie stracić wizerunku.