Dzień dobry, po pierwsze wnoszę o zakaz wyśmiewania się i polecania psychiatrów ok?
Postanowiłem napisać bo już naprawdę jest bardzo źle u mnie w domu i rodzinie, i chyba czas poszukać nie lekarza a egzorcysty albo sam nie wiem kogo (i to nie tylko dla mnie) jeśli bym był nawiedzony/opętany to sam na siebie szukał bym haka? .
Mógłby ktoś coś poradzić/polecić kogoś sprawdzonego (po prostu nie oszusta) byle z niedalekich okolic bo chyba nikt (jak już by się ktoś znalazł nie będzie się fatygował np. przez całą Polskę). Ja jestem z okolic (Olkusz - Chrzanów).
Aha (bez obrazy dla wierzących) ale ja w żadne religijne modlenia już nie uwierzę bo nic to nigdy nie pomogło (jest bardzo źle).
Jeśli raz powtórzę - jeśli ktoś ma mi proponować psychiatrę to proszę sobie odpuścić takie porady.
Proszę o odpis tu lub na priva (potem ewentualnie mogę podać tel, żeby porozmawiać jeśli by się ktoś znalazł).
a... i jeśli ktoś się będzie ze mnie nabijał (przypominam że jesteśmy na paranormalnym forum gdzie ludzie opisuję różne rzeczy które im się przytrafiają) to jest zwykłym ... aby tylko szpilę wbić.
Szukam egzorcysty lub kogoś od fatum/licho
-
- Nowa Krew
Załóż konto lub zaloguj się, aby dołączyć do dyskusji
Aby wysłać odpowiedź, musisz być zarejestrowanym użytkownikiem
Załóż konto
Nie masz konta? Zarejestruj się, aby dołączyć do naszej społeczności
Członkowie forum mogą zakładać tematy i śledzić odpowiedzi
Jest to bezpłatne i zajmuje tylko minutę