Smugi kondensacyjne ?
-
- Nowa Krew
Smugi kondensacyjne ?
Czy samolot odrzutowy może pozostawić takie smugi kondensacyjne ? tych kółek było 6 sfotografowałem najwyraźniejszą w tle widać resztki pozostałych
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Administrator
Re: Smugi kondensacyjne ?
Owszem, jak najbardziej, samoloty są w stanie tworzyć smugi kondensacyjne o takich kształtach. Wystarczy poświęcić kilka sekund na wyszukanie w Google'u, żeby zobaczyć setki wyników na ten temat, szczególnie zdjęć. Potrafisz cykać całe serie zdjęć smartfonem, a nie potrafisz wyszukiwać informacji w Internecie? Nie rozumiem w ogóle, co ten temat robi w kategorii "UFO". Uznajesz za UFO wszystko, co Ci się "nie zgadza"?
-
- Nowa Krew
Tak masz rację mogą to by być smugi pozostawione przez samolot mój błąd, ale nie napisałem nic o UFO.. więc może naucz się czytać ze zrozumieniem 

-
- Nowa Krew
-
- Nowa Krew
Teraz mi dokopałeś
cóż za merytoryczna i elokwentna a i również niezwykle błyskotliwa odpowiedź..czuję się pokonany, zażenowany
sam nie wiem co mam ze sobą zrobić
z tego wszystkiego chyba pójdę na grzyby 

-
- Nowa Krew

-
- Nowa Krew
Ty mi to o grzybach i ufo a mi się wkręciło na kompie "na każdy temat" stary program Polsatu z prowadzącym Mariuszem Szczygłem który przeprowadza wywiad z kobietą która też chciała na grzyby a spotkała.. hmmm "cosia" ciekawe co też na grzybach człeka spotkać może .Myślę ,że cię namierzają czapka z folii do pieczenia podobno pomaga
-
- Nowa Krew
Haha , Zofia Namlk czesto byla wspominana w radiu. Sluchalam o niej wczoraj jak na grzybach widziala ufola z hipnotyzujacymi oczami. Padla az z wrazenia i tak zaczela się jej kariera w ezoterycznym swiecie zakonczona mala kompromitacja. Tutaj masz wszystkie bliskie spotkania lesnego stopia:Darek123 pisze: ↑2024-04-14, 20:29 Ty mi to o grzybach i ufo a mi się wkręciło na kompie "na każdy temat" stary program Polsatu z prowadzącym Mariuszem Szczygłem który przeprowadza wywiad z kobietą która też chciała na grzyby a spotkała.. hmmm "cosia" ciekawe co też na grzybach człeka spotkać może .Myślę ,że cię namierzają czapka z folii do pieczenia podobno pomaga
Ostatnio zmieniony 2024-04-14, 22:26 przez txf, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Nowa Krew
Wow dziękuję bardzo ciekawy materiał..nie wiedziełem o tej "małej kompromitacji" w programie Szczygła wyglądała na prawdomówną .Chyba na ryby się przerzucę..kiedyś bardzo dawno temu
sam byłem świadkiem dziwnego zdarzenia stąd moje zainteresowanie tematem

-
- Nowa Krew
Z tego co pamietam to mowila ze miala implant, ale okazalo się ze jednak nie miala. Wies, jak historie znam tylko z radia para, byla ona opowjedziana dosc ogolnikowo.
Jestes nowy w temacie ufo?
A wogole podrzuc chlopakom pomysl na nastepne odcinek -historie wedkarzy
-
- Nowa Krew
tak jestem nowy . ogarniam temat dopiero :)mam wrażenie ,że w temacie UAP ludzie kręcą się w kółko nie wnosząc nic nowego prócz spotkań 3 stopnia tych grzybowych
a po za tym wiemy ,że coś lata ale nikt nie wie co i tak od lat.Już starożytni wiedzieli chyba więcej o nich niż my dziś

-
- Nowa Krew
Lata ale mucha samolot rakieta i dron.
-
- Nowa Krew
Ta kobita to chyba sciemnia. Dzieki za ten material. Teraz znam historie z pierwszej reki.
-
- Nowa Krew
Moim zdaniem wydaje się być wiarygodna przynajmniej w tej pierwszej opowieści, co do implantu pokazywała zdjęcia rentgenowskie na których był widoczny wydaje mi się ,że ktoś chciał kobietę zdyskredytować no i zdaje się ,że mu się udało
-
- Nowa Krew
-
- Nowa Krew
prawda o UFO może być tak przerażająca ,że może lepiej nie wiedzieć ... może chcąc poznać prawdę nieświadomie otwieramy puszkę pandory ?
-
- Aktywny pisacz
Taka ta prawda o UFO jest przerażająca, że nic nie wiadomo a kolejne ujawnienia nic nowego nie wnoszą. Ludzie nagrywają jakieś światełka, które mogą być czymkolwiek i już mamy UFO.
-
- Nowa Krew
Coś jest na rzeczy bo mamy za dużo doniesień,zdjęć,filmów lecz nie jesteśmy w stanie tego ani zrozumieć bo owe obiekty za nic mają prawa fizyki które obowiązują w naszym świecie ani odkryć po co ,dlaczego,skąd itp .Ciekawe jest też to ,że "oni" nie szukają kontaktu a raczej go unikają.W zasadzie jak tak popatrzeć na rodzaj ludzki z góry można powiedzieć "krwiożercze dzikusy" nie dość ,że niszczą własne środowisko,zabijają wszystko co się rusza to jeszcze unicestwiają samych siebie...może właśnie o to chodzi ,że poziom intelektualny czy mentalny jaki prezentujemy jest zbyt niski aby być partnerem do rozmowy z nimi ,no bo jak wytłumaczyć mrówce siebie ?AlbertKowalski pisze: ↑2024-04-15, 05:10 Taka ta prawda o UFO jest przerażająca, że nic nie wiadomo a kolejne ujawnienia nic nowego nie wnoszą. Ludzie nagrywają jakieś światełka, które mogą być czymkolwiek i już mamy UFO.

-
- Nowa Krew
Ta pani Zofia niezyje. Zmarla kilka lat temu.
-
- Nowa Krew