Witam , nie jestem specem w dziedzinie snów , ani niczego co z tym związane .
A ostatnio (Ostatnio...Od kilku tygodni) mam takie zjawisko , że w snach , mogę podróżować po moich okolicach. Czyli jak bym wszedł w sen , i mógł robić wszystko . Ale jeden przypadek mnie zaszokował.Tego dnia poszedłem spać koło 22:00 może 23:00 , i żeby nie przedłużać , rozbiłem we śnie szklankę w okolicach mojego domu , odziwo , rano jak wstałem , wyszedłem z domu , szkło leżało w tym miejscu , z domu na pewno nie wychodziłem , drzwi mam na klucz , a kilka osób w domu nie spało całą noc.Z początku myślałem że jestem jakimś lunatykiem , ale dopiero pomyślałem , że kilka osób właśnie w domu nie spało całą noc . Może wydaje się tym co to czytają jakiś Wymysłem albo Fikcja , ale nie wiem czy am się martwić , proszę o pomoc.
Sen...Wolna Ręka?
-
- Aktywny pisacz
-
- Aktywny pisacz
Re: Sen...Wolna Ręka?
No sen snem różne rzeczy mogą się śnić ale rozbita szklanka na drugi dzień ? tak jak we śnie - to jest zastanawiające.Mnie też się śnią sytuacje podobne, ale żeby jakiś fakt był zrealizowany w " rzeczywistości " to nie miałem takiego przypadku.A może wcześniej przed snem widziałeś tą zbitą szklankę - która potem Ci się przyśniła ?
-
- Aktywny pisacz
Nie , raczej nie . Bo jak wspomniałem , we śnie jakby chodzę gdzie chcę ;/ tylko z dużą różnicom do realia , bo mogę dorabiać różne rzeczy we śnie.
-
- Aktywny pisacz
Czyli tak po trochu w swoim śnie jesteś " takim władcą wszechmogącym " , który może robić wszystko nie licząc się z konsekwencjami. Myślę że w Twoich snach wyzwala się to czego nie możesz zrobić w realnym życiu.W ten sposób wyrównujesz " chęci " emocjonalne.
-
- Nowa Krew
a nie próbowałeś jeszcze czegoś, aby mieć takie bardziej namacalne dowody? no nie wiem, coś zrobić w domu, u innego domownika w pokoju kiedy zarywa noc (ty śpiąc oczywiście coś musisz zmalować) i rano sprawdzić czy faktycznie to ty. no wiesz, rozbita szklanka na dworze....to mnie mało przekonuje.
-
- Aktywny pisacz
Raczej mało wiarygodne... Chyba, że potrafisz posługiwać się telekinezą do tego stopnia i z taką łatwością, że robisz to nieświadomie podczas snu... Albo podczas OoBE po prostu używasz tej telekinezy...