Nawiedzony dom w Myszkowie wideo relacja
-
- Nowa Krew
Nawiedzony dom w Myszkowie wideo relacja
Witam Postanowiliśmy się wybrać do nawiedzonego domu w Myszkowie,zwykła ruina,stare gazety z lat 70,słoiki,stara flaga polski,zupa w garnku twarda jak kamień przeraża mnie fakt,że może mieć ta zupa 40 lat no i poukładane deski na strychu.Najbardziej mroczna była piwnica,cały dom dało się jakoś bez srania w gaciach przejść.Zapach był nie zbyt przyjemny xD,dobra koniec pitolenia o to filmiki:
PART 1:
PART2:
PART 1:
PART2:
-
- Tropiciel tematów
Re: Nawiedzony dom w Myszkowie wideo relacja
Fajna wyprawa ,ale dla emocji mogliście iść w nocy XD. Zresztą przypomniałeś mi moją wypre na zamek razem z kolegami całą noc wkręcaliśmy sobie ,że coś nas goni ,ach to były czasy.Zresztą napewno puszczaliście sobie filmik jeszcze raz i zapewne zauważyliście pawe nieścisłości w pewnych momentach T_T
-
- Nowa Krew
Hahah w nocy to ja bym miał z 2 tony w gaciach i raczej bym nie wszedł,ale znając mnie to nic nie wiadomo xD Ale najbardziej to ta zupa mnie ciekawiłaDarkBreath pisze:Fajna wyprawa ,ale dla emocji mogliście iść w nocy XD. Zresztą przypomniałeś mi moją wypre na zamek razem z kolegami całą noc wkręcaliśmy sobie ,że coś nas goni ,ach to były czasy.Zresztą napewno puszczaliście sobie filmik jeszcze raz i zapewne zauważyliście pawe nieścisłości w pewnych momentach T_T

-
- Forumowy maniak
A mozesz nam przesstawic historie tego domu ?
-
- Nowa Krew
Niestety znam dużo wersji więc się nie będę wypowiadał jest dużo tematów na ten temat,nikt nie zna całkowitej prawdy.Karoolczak pisze:A mozesz nam przesstawic historie tego domu ?
-
- Nowicjusz
Chętnie poznamy te wersje 

-
- Forumowy maniak
Chlopie, po co piszesz nam posty o nawiedzonym domu, skoro nie chce nam opisac jego historii ? Narobiles tylko smaku i nic wiecej. Moze opisz wszystkie historie? Mamy czas ![Kwaśne oczko ;]](./images/smiles/icon_square2.gif)
![Kwaśne oczko ;]](./images/smiles/icon_square2.gif)
-
- Nowa Krew
-
- Nowa Krew
Nie wierze w takie rzeczy , ktoś sobie coś wkręcił .
Gdybym mieszkał bliżej , to kupiłbym ten dom , pewnie w tej chwili jest bardzo tani .
--
Domy łódzkie na sprzedaż
Gdybym mieszkał bliżej , to kupiłbym ten dom , pewnie w tej chwili jest bardzo tani .
--
Domy łódzkie na sprzedaż
-
- Senior forum
Ciekawe miejsce, choć ja bym tam osobiście nie chciała włazić, nie z obawy przed duchami, tylko, że jakaś decha czy cegła spadłaby mi na głowę.
Jakieś kilka miesięcy temu dowiedziałam się od znajomej, że niedaleko Kłodzka w okolicach wioski Byczeń znajduje się również jakiś nawiedzony dom, willa w której od kilku lat nikt nie mieszka.
Budynek ponoć jest w dobrym stanie, ale nie wiem dokładnie w którym miejscu się znajduje i prawdopodobnie został zamknięty, także na teren posesji nie można wejść.
Jakieś kilka miesięcy temu dowiedziałam się od znajomej, że niedaleko Kłodzka w okolicach wioski Byczeń znajduje się również jakiś nawiedzony dom, willa w której od kilku lat nikt nie mieszka.
Budynek ponoć jest w dobrym stanie, ale nie wiem dokładnie w którym miejscu się znajduje i prawdopodobnie został zamknięty, także na teren posesji nie można wejść.
Jak to nie można wejść, czyżby pilnowany przez wojsko? to może jakiś skarb tam jest ukryty ?Dagmara pisze:prawdopodobnie został zamknięty, także na teren posesji nie można wejść.
-
- Senior forum
Bez takich ironicznych komentarzy bym prosiła, nie można wejść ponieważ teren jest prywatny i bramy są pozamykane. Willi może i nikt nie zamieszkuje od lat, ale jednak owy dom do kogoś należy.
Oczywiście dla upartego żadne zakazy nie stanowią problemu, aczkolwiek na wioskach wszyscy wszystko widzą i z całą pewnością jakby ktoś próbował tam się włamać zaraz powiadomiona byłaby policja.
Oczywiście dla upartego żadne zakazy nie stanowią problemu, aczkolwiek na wioskach wszyscy wszystko widzą i z całą pewnością jakby ktoś próbował tam się włamać zaraz powiadomiona byłaby policja.
-
- Nowa Krew
Ciekawe miejsce ale na filmikach widać że to ruina i prawdopodobnie nie ma w niej nic niezwykłego a tym bardziej paranormalnego ...może jak byście odwiedzili to miejsce w nocy nakręcili byście coś ciekawego i zrobili jakieś zdjęcia .