Dziwne uczucie nauczenia się czegos ...
-
sebi-g
- Nowa Krew

Dziwne uczucie nauczenia się czegos ...
Witajcie, chcialbym się dowiedziec czy tez macie rozne potrzeby nauczenia się jakiejs czynnosci? Mnie od ponad 2 lat bierze na "zabawe" w drewnie i w metalu do tego dochodzi jeszcze chec rozwiniecia swoich zdolnosci parapsychicznych. Odkad przysnil mi się sen o ktorym juz pisalem, dziwne mam od tego momentu uczucie jakby rzadzy wiedzy. Rozpatruje teraz rozne warianty Free Energy. I dochodze powoli to kilku ciekawych pomyslow w tej dziedzinie jak i z napedem jonowym (wykorzystywany w lifterach) jak i antygrawitacyjnym. Dziwne uczucietak jak bym mial jakas misje do spelnienia. Czy wy tez cos takiego macie??
-
Darnok
- Senior forum

-
sebi-g
- Nowa Krew

Moze i się obudzila chec tworzenia
. Ale naprawde dziwna sprawa z tym, pewnie i tak wiekszosc jak nie wszyscy beda uwarzac ze jestem wariatem. Ale mam poprostu chec cos tworzyc. No ale zobaczymy, w wakacje bede chcial zrobic silnik elektryczny tesli. Oraz zastanawialem się ostatnio nad napedem liftera z wlasnym zrodlem zasilania. Ehh zobaczymy co z tego wyjdzie
. A tak poza tematem to zdziebko dziwnie się czuje jakby przyplyw energi. Moze to dziwne ale tak się czuje. W glowie mam pelno pomyslow na napedy i generatory pradu. Dobra koncze bo moge was juz znudzic moimi wypowiedziami.
-
_Nameless_
- Forumowy maniak

Ja też mam chęć tworzenia... wedlug Freuda to pomoc stłumia popęd (libido)
ale nie statków kosmicznych... u mnie w okolicy jest pełno takich ludzi co albo wynaleźli wehikuł czasu albo napęd nadprzestrzenny.... mieszkają w tym samym budynku co NApoleon Stalin i Hitler
Z tego co wiem to urzadzenia Tesli są całkowiecie teoretyczne i sprzeczne z prawami fizyki
ale nie statków kosmicznych... u mnie w okolicy jest pełno takich ludzi co albo wynaleźli wehikuł czasu albo napęd nadprzestrzenny.... mieszkają w tym samym budynku co NApoleon Stalin i Hitler
Z tego co wiem to urzadzenia Tesli są całkowiecie teoretyczne i sprzeczne z prawami fizyki
-
Arek
- Senior forum

Ja mam ochote pracowac przy, albo z ...... drewnem, zadna inna robota nie sprawia mi tyle frajdy jak robota z drewnem.
Obojetnie czy drewno pilowac albo klocki do palenia lupac, czy normalnie w drewnie dlubac nozykiem,,,,, drewno to möj zywiol.............................Byc moze w poprzednim zyciu bylem jakims drwalem albo cos w tym rodzaju
pozdrawiam Ar
Obojetnie czy drewno pilowac albo klocki do palenia lupac, czy normalnie w drewnie dlubac nozykiem,,,,, drewno to möj zywiol.............................Byc moze w poprzednim zyciu bylem jakims drwalem albo cos w tym rodzaju
pozdrawiam Ar
-
leszek
-
pirania
- Tropiciel tematów

Re: Dziwne uczucie nauczenia się czegos ...
sebi-g pisze:Witajcie, chcialbym się dowiedziec czy tez macie rozne potrzeby nauczenia się jakiejs czynnosci? (...)
tak ja tak mam od pewnego czasu gdy podejrzewam a nawet jestem pewna ze mnie nawiedzaja duchy chce wiedziec o tym jak najwiecej poprostu przyciaga mnie wszystko co jest zwiazane z duchami , zjawiskami paranormalnymi i co dziwne z psychologia
Nie cytuj niepotrzebnie całych postów
//Ivellios
Ostatnio zmieniony 2006-07-08, 17:57 przez pirania, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Darnok
- Senior forum

-
pirania
- Tropiciel tematów

-
Darnok
- Senior forum

-
pirania
- Tropiciel tematów