Nawiedzony dom

Wszelkie tematy związane z życiem po śmierci, duchami, przeżyciami z pogranicza śmierci, itd. Co się dzieje z nami po śmierci? Przechodzimy w inną rzeczywistość? Wchodzimy do innego ciała? Czy może tylko umieramy i przestajemy istnieć?
Istaria
Nowa Krew
Nowa Krew

Nawiedzony dom

Post autor: Istaria »

Moja szwagierka z rodziną mieszka w Belgii. Kupili piękny dom i odkąd się tam wprowadzili są problemy. Od początku co chwile ktoś jest chory, a od jakiegoś czasu szwagierka słyszy jak ktoś biega po schodach, kontem oka widzi jakieś poruszające się postacie. A raz widziała przez ułamek sekundy jak jakaś postać biegnie w jej strone z podniesioną pięścią jakby chciała ją uderzyć. I bardzo często czuje że ktoś za nią stoi i czasami dotyka ją w policzek. Jak sprawdzić czy to tylko jej wymysły czy naprawde w tym domu coś się dzieje?
Awatar użytkownika
ArekPTGH
Tropiciel tematów
Tropiciel tematów

Re: Nawiedzony dom

Post autor: ArekPTGH »

Jak sprawdzić? no cóż zostań tam na noc i się przekonaj ;) jeżeli to prawda to w kościele możecie załatwić święcenie mieszkania. Nie wiem czy to pomoże, gdyż piszesz o incydencie w którym byt chciał uderzyć Twoją szwagierkę. Znaczy to, że jest negatywnie nastawiony do właścicieli i to bardzo. Spróbujcie dowiedzieć się kto był poprzednim lokatorem/właścicielem tego domu, może ktoś tam zginął i przywiązał się do tego miejsca. Możecie zwrócić się o pomoc do członków TAPS, tu macie najbliższy odział: http://www.paranormal-saar.de/ Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Ramiro
Nowicjusz
Nowicjusz

Re: Nawiedzony dom

Post autor: Ramiro »

Ja bym starał się dowiedzieć czegoś o historii domu i okolicy aby mieć jakieś spojrzenie na całą sytuację i dopiero potem wykonywał jakieś działania. Jeśli wystąpiły by jakieś przypuszczenia że coś może się dziać to radził bym się wybrać do księdza lub jakieś osoby duchownej mogącej pomóc. ;)

Pozdrawiam.

Wróć do „Życie po śmierci i kontakty z zaświatami”