Ogłoszenie w związku z działalnością spamerów

Propozycje nowych audycji, tematów, itd. oraz uwagi i propozycje dotyczące działania strony. W tym dziale są również umieszczane ogłoszenia od administratorów
Awatar użytkownika
Ivellios
Administrator
Administrator

Ogłoszenie w związku z działalnością spamerów

Post autor: Ivellios »

Informuję, iż w dniu dzisiejszym na forum została włączona modyfikacja mająca nas ustrzec przed dalszym zalewem spamu.

Modyfikacja działa w ten sposób, iż pierwsze 4 posty napisane przez każdego nowego użytkownika będą przechodziły obowiązkową moderację. Po zatwierdzeniu 4 postów przez moderatora moderacja zostanie zdjęcia i użytkownik będzie mógł pisać bez żadnych ograniczeń.

Posty wymagające moderacji będą widoczne tylko dla administratorów i moderatorów. Nie będą musieli się do nich "dokopywać" w jakimś panelu czy czymś podobnym, po prostu będą się one pokazywały odpowiednio oznaczone w tematach, w których zostały wysłane.

Oczywiście posty zawierające spam będą w dalszym ciągu archiwizowane w celach dowodowych.
cleric
Senior forum
Senior forum

Re: Ogłoszenie w związku z działalnością spamerów

Post autor: cleric »

ile jeszcze będziecie zbierali te spamy? gdzies to dalej przeslecie?
Awatar użytkownika
Ivellios
Administrator
Administrator

Post autor: Ivellios »

Część tego już wysłałem do jednego z operatorów, ale chyba olali sprawę - z ich sieci w dalszym ciągu idzie spam. Wkrótce wyślę skargi do innych operatorów.
Awatar użytkownika
Veritas
Forumowy maniak
Forumowy maniak

Post autor: Veritas »

Drugie ostrzeżenie mi zapodaj. Zamiast upomnienia.
Nie miałem pojęcia że to spamer. Pod nickiem napisane nie miał.

Wróć do „Ogólna dyskusja o Radiu Paranormalium”