Nagranie dźwięku...z 8.08.2010

Wszelkie tematy związane z życiem po śmierci, duchami, przeżyciami z pogranicza śmierci, itd. Co się dzieje z nami po śmierci? Przechodzimy w inną rzeczywistość? Wchodzimy do innego ciała? Czy może tylko umieramy i przestajemy istnieć?
Artur1996

Re: Nagranie dźwięku...z 8.08.2010

Post autor: Artur1996 »

Wiesz,ciężko powiedzieć co to było,słychać dziwny dzwięk jak ktoś chciał coś przesunąć ale to może być dzieło człowieka.Wiele osób na forum o tematyce paranormalnej szuka po prostu taniej sensacji.Poza tym ten tajemniczy dzwięk z 2:47 pachnie mi jakimś tanim horrorem.Wydaje mi się że to fake,słuchałem kilka razy dokładnie na słuchawkach.To może być spowodowane:
-sprzętem którym nagrywałeś,a komórka dobrze wiesz jak nadaję się do nagrywania.
-Tajemniczy Dzwięk został dodany przez ciebie.
Nie wiem jak wy ale mi się wydaję że to nagranie jest jak wiele innych,czyli zapewne szukanie sensacji po raz enty i jak zwykle nic nie wnoszące musisz przywyknąć że na forum do tego typu rzeczy podchodzi się sceptycznie.W końcu w dzisiejszych czasach można obrobić i dodać niemal wszystko.

-- 2011-05-31, 13:33 --

Też jestem za zamknięciem tego tematu ,zaraz koleś będzie się napinał że go sprowadzamy na ziemię.
Awatar użytkownika
wolek14
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: wolek14 »

sprzętem którym nagrywałeś,a komórka dobrze wiesz jak nadaję się do nagrywania
To akurat trzeba wyeliminować. Ten dźwięk to nie jest na 100% zakłócenie. Jest to dźwięk nagrany z otoczenia. Ale poza tym zgadzam się:) Pozdrawiam kolegę, i przepraszam za taką małą dygresję.
Łukasz.
Artur1996

Post autor: Artur1996 »

Ważne że w reszcie mamy podobne poglądy.
Pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
Ivellios
Administrator
Administrator

Post autor: Ivellios »

0:36 słychać strzały!
Zamykam.
A co do nagród za prowokacje, to już w innym temacie ustaliliśmy, że takowych nie będzie. No chyba że warna uznać za nagrodę ;)

Wróć do „Życie po śmierci i kontakty z zaświatami”