wizje we snach i sny prorocze.

Tutaj omawiamy wszelkie tematy związane ze snami
deleteduser1

wizje we snach i sny prorocze.

Post autor: deleteduser1 »

Siemanko. Chcialem podzielic się z wami moimi snami. Wiele razy mialem sny prorocze- snili mi się nigdy nie widziani przeze mnie ludzie ktorych poznawalaem wrzeczywsitosci potem etc. spotaniczne i krotkie paralize i wyjscia z ciala. Aczkolwiek ktoregos dnia przytrafila mi się "wizja" we snie ktora się spelnila. Na pewno kazdy z was kojarzy sytacje z rozbitym samolotem z glowa panstwa.Katstrofa w Smolensku. Tamtej nocy snil mi się samolot i ludzie do niego wchodzacy.Byla tam tez kobieta o bordowych wlosach ktora nie wsiadla a machala reka na pozegnanie .Przebudzilem się i znow smaczenie zasnelem.Rano gdy wstalem dopiero się dowiedzialem o calym zajsciu z katastrofa lotnicza ktora zawladnela cala polska i swiatem.Zabilo mnie. Zrozumialem ze ten sen nie byl zwykly.Ciekawila mnie tylko jeszcze kobieta ktora machala.Ogladajac telewizje zoabczylem prezydentowa. Patrze a ona bordowe wlosy ma i zyje.No to ladnie se mysle. Wogole nie interesuje się sprawami polityki i wogole nie ogladam tv a jak juz to wcelach rozrywkowych i nie wiedzialem przed tym ze prezdent gdzies leci dopoki nie bylo wypadku i nie trabili o tej tragedi, bo mnie to wogole nie intersowalo i nadal nie intersuja sprawy polityczne:P
Chcialem się z wami tym podzielic i zapytac was co takie sny/wizje oznaczaja, czym moga byc i czy mieliscie kiedy podobnie?
Serdecznie pozdrawiam! :)
zupagus
Nowa Krew
Nowa Krew

Re: wizje we snach i sny prorocze.

Post autor: zupagus »

jak to kiedyś ktoś powiedział.
sen to przepowiednia życia dalszego tylko trzeba poczekać na jego spełnienie. więc może o to chodzi? :)

przeżyłeś dziwną sytuację powiązaną ze zjawiskami paranormalnymi?
pisz na e-mail : zupagus@wp.pl
deleteduser1

no tak, ten sen mozna jako przepowienie zinterpretowac, niczym widzenie ks.Piotra w "Dziadach" A.Mickiewicza :P
Awatar użytkownika
Dagmara
Senior forum
Senior forum

Post autor: Dagmara »

Witaj.
Tak zwane wizje prorocze parę osób na naszym forum również miewało, będziesz musiał troszkę poszperać i poczytać ;)

A co do samego snu o katastrofie, cóż akurat do tego podchodzę nie co sceptycznie, ponieważ sama przed owym zdarzeniem miałam dziwny sen o rozbijającym się o Kraków samolocie biało-czerwonym i spadającej wierzy przypominającej swym wyglądem koronę i z tego co mi wiadome niektóre osoby również podobne sny miały.
Także jak dla mnie to mógł być zwykły przypadek, ponieważ dużo ludzi miewa wizje senne o katastrofach, które jak wiadomo występują na całym świecie.
deleteduser1

No tak, moglbyc to czysty przypadek, tym bardziej ze np. ty tez mialas sen o "samolocie" i tak jak piszesz pewnie wielu ludzi mialo ,no ale zawsze dobrze się jest podzielic jakimis swoimi przezyciami z innymi. Dzieki za odpowiedzi :P
Awatar użytkownika
Priest
Nowa Krew
Nowa Krew

Post autor: Priest »

zupagus pisze:jak to kiedyś ktoś powiedział.
sen to przepowiednia życia dalszego tylko trzeba poczekać na jego spełnienie. więc może o to chodzi? :)

przeżyłeś dziwną sytuację powiązaną ze zjawiskami paranormalnymi?
pisz na e-mail : zupagus@wp.pl

Bardzo wątpliwa sprawa ,Kiedyś mi się śniło że kupel goni mnie po parku z bronią i strzela w głowę ,,mało prawdopodobne ,wiedząc jaki ma charakter ,,

Wróć do „Świat snów”