UFO Poznań

Terminem UFO określa się każdy obiekt latający, którego natura jest niewytłumaczalna dla nauki lub istnieje zbyt mało informacji do jej określenia
Awatar użytkownika
majster
Nowa Krew
Nowa Krew

UFO Poznań

Post autor: majster »

Witam,
Jestem nowym użytkownikiem na forum ,chociaż stronkę odwiedzam już od dawna.

Piszę w sprawie która nurtuje mnie od dłuższego czasu-
to znaczy około miesiąc-półtora nad Poznaniem . Zauważyłem obiekty poruszające się bezszelestnie , było ich wiele . Niedawno natrafiłem na filmik który ukazuje te obiekty także nad Poznaniem tyle że były one zauważone rok temu. Nikomu nie mówiłem że to jest ufo ,gdyż mogą to być tylko chińskie lampiony. :D
Więc waszym zdaniem to UFO?
LINK - http://www.youtube.com/watch?v=DR2gz_W4gn0

P.S: Miło mi was poznać :)
Awatar użytkownika
Ignorant
Forumowy maniak
Forumowy maniak

Re: UFO Poznań

Post autor: Ignorant »

No na Ufo to ,to Mi nie wygląda :P ^^ To pewnie są lampiony chociaż może lepiej jak wypowie się ktoś bardziej obeznany w temacie Ufo ^^
Awatar użytkownika
ifar15
Forumowy maniak
Forumowy maniak

Post autor: ifar15 »

na lampiony to wygląda. Właściwie przy tej jakości pojedyncze światełko mógłbym wziąć nawet za samolot ale za dużo ich tutaj. Więc pewnie lampiony. Nie było tego czynnika powodującego że sprawa jest nie do wyjaśnienia czyli dynamiczne zwroty, zmiana kształtu itd.
Awatar użytkownika
FaKtoMaaN
Dyskusjoholik
Dyskusjoholik

Post autor: FaKtoMaaN »

(już widzialem dawno ten filmik) powolny, monotonny, prostoliniowy ruch, moim zdaniem lampiony pzdr.
Awatar użytkownika
Dagmara
Senior forum
Senior forum

Post autor: Dagmara »

Czytając ten temat doznałam odczucie deja vu normalnie :P
że niedawno był u nas podobny o rzekomym ufo nad Poznaniem.
A co do samych światełek to tak jak wyżej napisano lampiony, które często przez mało obeznanych poszukiwaczy przygód są uważane za bóg wie jakie niesamowite obiekty latające z innych planet.

Wróć do „UFO i obce cywilizacje”