Wszelkie tematy związane z życiem po śmierci, duchami, przeżyciami z pogranicza śmierci, itd. Co się dzieje z nami po śmierci? Przechodzimy w inną rzeczywistość? Wchodzimy do innego ciała? Czy może tylko umieramy i przestajemy istnieć?
ostatnio wiele się działo dziadek zmarł prababcia tez ale wiem to ze nie krzyczeliśmy wiem ze trzeba zachowac szacunek nie wazne w jakiej intencji się przychodzi
-- 2011-03-15, 23:51 --
tak na cmentarzu no niezli jesteście ja tu na serio a wy xD
Ver no widzisz nadajemy na tych samych falach Ale nie mówmy już lepiej o tym głośno bo jeszcze powiedzą że My "Mężczyźni" (tudzież chłopcy ) myślimy tylko o jednym
-- 2011-03-15, 22:53 --
tak na cmentarzu no niezli jesteście ja tu na serio a wy xD
Ja też na serio piszę. Sam byłem świadkiem ostrego rżnięcia na cmentarzu. Napisałem wulgarnie, bo dla mnie istnieje ogromna różnica między 'rżnięciem' a 'seksem'.
ej no kochany ja ledwo przez ten murek przeszedłem a ty mi takie rzeczy zaczynasz rozkminiac
dobra koniec bo się za przeproszeniem gówno z tego robi a nie temat jak macie cos pisac to z sensem
Dobra dzieki za pomoc rozkminie to jutro poptyam księży jak was interesuje to napisze wam co z tego wyszło lecz prawdopodobnie nigdy niedowiemy się co to tak naprawdę było byc może to duch, koty no albo młoda para poszukująca ekstremalnego sexu .
Księży lepiej nie pytaj bo dostanie ci się za to gdzie łazisz i o jakiej porze a i sami tak na dobrą sprawę nie będą wiedzieć o co chodzi lub może chodzić. A i szczerze mówiąc zastanawiam się ile z nich w to naprawdę wierzy.
Ja pamietam jak z czasow kiedy mialam w glowie siwcej siana niz rozumu poszlam z kumplami na cmentarz zydowski..palic papierosy. Cmentarz ten nie byl wtedy udostpeniony dla ludzi, tnz. bramy byly zamkniete na wielka klodke. Nam się udalo wejsc oczywisice;), i tak po wypaleniu jendego papieroska zaczelam slyszec ludzki placz i jeki..przerazilo mnie to bo nikt inny tego nie slyszal ...nastraszylam wszystkich i ucieklismy:)
Gdyby coś było w papierosach to połowa (więkasz) społeczeństwa chodziła by i słyszała wszędzie jakieś płacze , jęki itd. a potem na forach temu podobnych zakładało mnóstwo bezsensownych tematów.