Korekta cz.2

Propozycje nowych audycji, tematów, itd. oraz uwagi i propozycje dotyczące działania strony
Ruskof
Senior forum
Senior forum

Korekta cz.2

Post autor: Ruskof »

Witam.
Z faktu iz jestem tu redaktorem,i po paru tygodniach nie widze aktywnosci korektorow (Krypto i Sere) pisze temat z mysla o tym aby nowych osob do korekty wziac lub co innego zrobic,w kazdym razie ruszyc się z tym,bo nie pisalem niepotrzebnie listow motywacyjnych po to by teraz wlazic tu i bluzgac sobie ze spamu Ignorantow czy kogo tam i nic poza tym.
Proponuje aby administracja zrobila cos podobnego do naboru moderatorow listopad/grudzien 2009,w odzielnym temacie zglosza się osoby ktore chca kandydatowac na korektorow,i zrobic wybory,a pozniej mozna przyjac 2 lub 3 osoby,ktore zdobeda najwiecej glosow.Innym,latwiejszym sposobem dla mnie jak i dla adminow,to taki,ze bede wklejak tlumaczenia,poczekamy tydzien,a jesli nikt zadnej poprawki nie zaproponuje to artykul bedzie opublikowany na stronie glownej.Naprawde zalezy mi na tej redakcji,chociazby bez rangi (Iv nadal czekam na panel redaktorski,robiles cos w tym kierunku mam nadzieje :diabel2: ) to chce czynic to co mowie.

Pozdrawiam,Mateusz.
Awatar użytkownika
Ivellios
Administrator
Administrator

Re: Korekta cz.2

Post autor: Ivellios »

Jest jeszcze trzeci sposób. Możliwe jest mianowicie rozwiązanie mieszane. Możemy zrobić tak, że redaktor będzie wrzucał artykuł na forum i wszyscy będą mogli korygować, ale zawsze decydujące zdanie będzie należało do tych kilku korektorów z rangą, wybranych w drodze głosowania.
Ruskof
Senior forum
Senior forum

Post autor: Ruskof »

Racja.Czyli rola korekciarza wtedy byla by ostatecznie decyodwac o tym czy artykul juz mozna wrzucic,lub nadal nie?Wybieranie osob na takie stanowiska bylo by nie pozyteczne,skoro tak moga się miec,a mozna np ktoych modkow to tego zebrac albo adminow,a jak nie to jak wiecej niz powiedzmy 3 osoby uznaja,ze artykul mozna wsadzic na strone glowna to wtedy się go wsadzi.Tylko niech te osoby zaufane sa ktore uznaja ze artykul mozna opublikowac :)
Awatar użytkownika
Arek
Senior forum
Senior forum

Post autor: Arek »

Uważam to za dobry pomsył, na pewno znajdą się ludzie którzy zechcą pomagać , a że Mateusz chce pisać to trzeba go wspomóc

Wróć do „Ogólna dyskusja o Radiu Paranormalium”