się, wchodząc na stronę główną KryptoZoo

http://kryptozoo.paranormalium.pl
Darnocze, gdybym wiedział, że będę cokolwiek "scalał", to nie zakładałbym ani KryptoZoo ani "Life after Life". Nie miałoby to większego sensu.[2007-12-02 21:45.22] <Darnok> chupas, to portal tematyczny utworzony i starany się scalić z paranormalium (tam coś iv kiedyś szykował z forum)
Słuszna uwaga. Obydwa portale są tworzone przez dwa różne zespoły.[2007-12-02 21:42.51] <Chupas> z całym szacunkiem, ale to już raczej nie jest poddział Paranormalium.
[2007-12-02 21:43.44] <Chupas> Niby dzielimy wspólny serwer, ale redaktorów mamy innych, tak samo jak i tematykę.
Napisałem to, ponieważ wiedziałem, że chupas się do tego przyczepi, no i złapał chaczyk. Zresztą nie pamiętasz chęci powiązania for dyskusyjnych? to przecież o czymś świadczy.Chodzi w szczególności o rzekome powiązania Paranormalium z KryptoZoo. W stopniu najwyższym wyprowadziła mnie z równowagi wypowiedź Darnoka, jakoby KryptoZoo było "poddziałem Paranormalium". Oświadczam, iż obydwa serwisy nie mają ze sobą nic, literalnie NIC wspólnego, no może poza tym że "siedzą" na jednym serwerze.
Darnocze, gdybym wiedział, że będę cokolwiek "scalał", to nie zakładałbym ani KryptoZoo ani "Life after Life". Nie miałoby to większego sensu.
Dzial o Kryptozoologii juz jest.Rastaman pisze:a ja jestem za, można by zrobić tamto forum jako osobny dział tego
oki,Fuzji KryptoZoo z Paranormalium NIE BĘDZIE.