Koszmarne sny o obozach koncetracyjnych
-
Ruskof
- Senior forum

Re: Koszmarne sny o obozach koncetracyjnych
Tak,gdzies w styczniu mialem sen o obozach koncentracyjnych,po tym jak ogladnalem film "Katyn" z kumpela i jej ojcem.W zasadzie nie myslalem ze to istotne moze się stac,juz malo szczegolow pamietam ze snu.Snilo mi się ze gdzies w Azerbejzdanie jestem,wiem ze tam obozow nie ma ale tam bylo to.Wiem,to polskie wojsko po cichu tam organizowane bylo,nawet waznym czlonkiem w nim bylem tam.Byly jakies mapy,ktore mimo tamtych czasow wygladaly jak tew wspolczesne,takie kolorowe,wiecie.No i pokazywali gdzie jestesmy,gdzie mamy dotrzec itp...Mielismy po cichu jedzenie dostarczane itp..Wiec mimo ze w obozach bylismy to nie odczuwalismy tego co inni.Wiecej waznych szczegolow nie pamietam,ale mialem inny sen o obozach gdzies w 2006 roku,gdy we francuskiej telewizji mowili o historii Auschwitz.
-
zblazowany
Eron a byłeś kiedyś w Auschwitz albo innym obozie? Jesli tak możliwe że z tego biorą się te sny.
-
cleric
- Senior forum

wystarczy ze kiedys oglądałes jakis film, czytałes cos o obozach co zrobilo na Tobie wrazenie i w najmniej oczekiwanym momencie o sobie przypomnialo
mnie się za to raz snilo ze jest wojna, jestem rosjanka i mój narzeczony idzie w bój, najpierw pisze a pozniej przestaje i ja wiem ze zginal, po czym rzucam się z mostu w deszczowy dzien do rzeki z rozpaczy 
-
zblazowany
Chodzi o ten film z tą dziewczyną i chłopakiem co jadą autem i zatrzymują się żeby zabrać jakąś dziewczynę która stoi przy drodze? Potem ta dziewczyna znika. Wszystko dzieje się w nocy. Muszę cię zmartwić, ale ten film jest sfałszowany.
-
Ruskof
- Senior forum

Jesli odpowiednio do tego podchodzisz to nie bedziesz się bal.Ogladalem to X razy,a spalem na obu uszach co noc 
-
quar
- Nowicjusz

Naczytałeś się ... powinno ci z czasem przejść
A już myślałem, że ci się poprzednie wcielenie przypomniało ;D