Las
Re: Las
Weź sobie ten telefon i stań z nim pod linią wysokiego napięcia i zobacz czy coś nietypowego się z nim będzie działo.
-
- Nowicjusz
Re: Las
Podepnę się do tematu, bo też mam nawiedzony telefon - mianowicie moja Nokia (6610 FTW) od czasu do czasu "świeci" tak jakby ktoś ją odblokowywał (same naciśnięcie losowego przycisku nie powoduje "świecenia") i dzieje się to bez niczyjej ingerencji.
Sedno mojej opowieści jest takie, że mam stary i wadliwy telefon.
Oczywiście brałem pod uwagę promieniowanie pochodzące ze statku obcej cywilizacji, ale jednak postawiłem na popsuty telefon.
BTW. Jeżeli pójdziesz tam z 3-4 różnymi telefonami i nagrasz jak się jednocześnie wyłączają to można o czymś dyskutować, bo tak to udowodniłeś tylko, że Sony robi słabe telefony.
Chociaż zapewne niektórzy już snują teorie na jakim poziomie musi być elemental wiatru, żeby wyłączyć telefon.![Kwaśne oczko ;]](./images/smiles/icon_square2.gif)
Sedno mojej opowieści jest takie, że mam stary i wadliwy telefon.
Oczywiście brałem pod uwagę promieniowanie pochodzące ze statku obcej cywilizacji, ale jednak postawiłem na popsuty telefon.
BTW. Jeżeli pójdziesz tam z 3-4 różnymi telefonami i nagrasz jak się jednocześnie wyłączają to można o czymś dyskutować, bo tak to udowodniłeś tylko, że Sony robi słabe telefony.
Chociaż zapewne niektórzy już snują teorie na jakim poziomie musi być elemental wiatru, żeby wyłączyć telefon.
![Kwaśne oczko ;]](./images/smiles/icon_square2.gif)
Ostatnio zmieniony 2010-03-21, 21:43 przez Yanglegend, łącznie zmieniany 1 raz.