UFO 2010
-
- Nowa Krew
UFO 2010
Witam. Jestem na bieżąco z tym zjawiskiem, i tworze mixy najciekawszych nagrań. Zrobiłem więc mix Ufo 2010.
Niesamowite jest to co pojawia się w tym roku na niebie. Myślę że teraz co rok będziemy mieli coraz lepsze widowiska.
i co myślicie?
Niesamowite jest to co pojawia się w tym roku na niebie. Myślę że teraz co rok będziemy mieli coraz lepsze widowiska.
i co myślicie?
-
- Dyskusjoholik
Re: UFO 2010
Jeśli to jest twoje wykonanie to skąd wziąłeś wszystkie filmiki? Dla mnie mistrzostwo! Takie coś powinno się rozprzestrzeniać i na legala pokazywać w wiadomościach a nie tylko na youtube.. zajefajny moment 1:15
normalnie arcydzieło , a przy 4:08 to mnie aż ciary przeszły.. Film wykonany przyzwoicie i co najważniejszy jest dość dobrej jakości.
OBY WIĘCEJ TAKICH LUDZI.
Pozdrawiam
FaKto:)

OBY WIĘCEJ TAKICH LUDZI.
Pozdrawiam
FaKto:)
-
- Nowa Krew
Nie spodziewałem się az tak pozytywnego komentarza, ale cieszę się że moge się tym podzielić z innymi ludzmi podziwiającymi te niezwykłe wydarzenia. Wszystkie materiały znajduje na różnych stronach od yt do zagranicznych stron o ufo. Nagranie nie są moje ale kleje je i daje muze sam. Mówisz że skad masz wiedzieć że to moj film, no w sumie nie możesz no ale choć by to ze tu mam nick bialas a na yt bialas on tv. Mam więcej filmów o ufo na profilu. Śledze co tydzien nowe fimiki z 2010, i niebawem bedzie nowy mix 

-
- Administrator
To tylko Fakto taki jest. Ale on łyka wszystko związane z UFO, jak pelikan ryby.
Więc tak. Ogólnie film jest si. Kilka fake'ów, kilka ciekawszych urywków. Ostatni jest niestety niedociągnięciem, bo jest to zdjęcie z zeszłego roku, mało tego, jest to rzucony w powietrze garnek. A jeśli w całym filmie pojawił się jeden niedociągnięty urywek i to jeszcze dowiedziony fake, niestety stawia pod znakiem zapytania cały, mimo, że ciekawy, film.
Więc tak. Ogólnie film jest si. Kilka fake'ów, kilka ciekawszych urywków. Ostatni jest niestety niedociągnięciem, bo jest to zdjęcie z zeszłego roku, mało tego, jest to rzucony w powietrze garnek. A jeśli w całym filmie pojawił się jeden niedociągnięty urywek i to jeszcze dowiedziony fake, niestety stawia pod znakiem zapytania cały, mimo, że ciekawy, film.
-
- Nowa Krew
Czytałem że to jest feak ale to bzdury, moim zdaniem są to prawdziwe zdjęcia. Spójrzcie na ostatnie, niemożliwe żeby facet rzucił w taki sposób garnek. Nikt mi nie powie że to feak.
-
- Nowa Krew
Dlaczego sceptycy zakładają tu konta. Samoloty? Gdzie masz coś przypominającego samolot?
-
- Senior forum
Brak naiwnej wiary w każdy latający garnek (każdy wie, że to fake) to jeszcze nie jest sceptycyzm.Dlaczego sceptycy zakładają tu konta
-
- Nowa Krew
każdy "sceptyk" wie że to feak, polska jest zacofana ze zjawiskami ufo, dlatego wszyscy sądzicie że to kłamstwo, choć rzeczywiście jest to z ubiegłego roku i nie powinno tego być w filmie.
-
- Forumowy maniak
Sceptycy nie zakładają tu kont (nie wszyscy), po prostu sprawdziliśmy i Ziemia jest okrągła.bialas pisze:Dlaczego sceptycy zakładają tu konta. Samoloty? Gdzie masz coś przypominającego samolot?
-
- Nowa Krew
Dobra koniec z tym czy to feak czy nie, każdy ma swoje zdanie, każdy o tym czytał i widział reportaże, ale przyznajcie że te lecące L i te ufo koło słupa przegina pałe 

-
- Dyskusjoholik
nie było to miłe.. i bez komentarza..Spooky Fox pisze:To tylko Fakto taki jest. Ale on łyka wszystko związane z UFO, jak pelikan ryby.
Co do ,,fake'ów,, ja nie widzę żeby filmy były sfałszowane, normalne amatorskie nagrania..
Jeśli Spooky widzi, niech przytoczy te kilka ,,fake'ów,, i powie co w nich sfakenowano;]
oczywiście po za foto ze Zdanów gdzie opinie są podzielone..
-
- Nowa Krew
Wkurza mnie hipoteza, że jeżeli uwierzyłem w Zdany to od razu jestem osądzany o wiarę we feaki i łykam wszystko co się da.
-
- Forumowy maniak
To było do Fakto, nie do ciebie chybabialas pisze:i i łykam wszystko co się da.

-
- Administrator
Jakich kłótniach Krypto? Tu jeszcze nikt się nie kłóci. Nie bądź taki drażliwy człowieku.
Białas, no sory, ale skoro wierzysz we wszystkie filmiki, no to nie mogę miec o Tobie innego zdania. Ja kiedyś łykałem wsio równo, ale się ogarnąłem w pewnym stopniu. Nie to, żebym przestał wierzyc, ale patrzę na to z inne perspektywy.
A Fakto? Cóż...Fakto połknie wszystko
(Bez obrazy kolego oczywiście)
Zobacz. Tutaj na przykład jest taki oto film
I mogę się założyc, że Fakto powie, że to istnieje for real (tak między Bogiem a prawdą, to też w to wierzę
)
Białas, no sory, ale skoro wierzysz we wszystkie filmiki, no to nie mogę miec o Tobie innego zdania. Ja kiedyś łykałem wsio równo, ale się ogarnąłem w pewnym stopniu. Nie to, żebym przestał wierzyc, ale patrzę na to z inne perspektywy.
A Fakto? Cóż...Fakto połknie wszystko

Zobacz. Tutaj na przykład jest taki oto film
I mogę się założyc, że Fakto powie, że to istnieje for real (tak między Bogiem a prawdą, to też w to wierzę

-
- Nowa Krew
To widać że chyba ogarnełeś się w nie tą stronę którą trzeba, po tym co tu napisałeś i wystawiłeś doszedłem do wniosku że jesteś hmm łbem? chyba trafne określenie. Mówisz że kiedyś wszystko łykałeś, chyba lepiej żebyś wrócił do łykania, niż do spamowania idiotycznych bzdur.
Możesz usunąć temat moderatorze :*
Możesz usunąć temat moderatorze :*
-
- Dyskusjoholik
zgadzam się:)