Paleoastronautyka to dziedzina próbująca udowodnić, że niegdyś lub wciąż istniejąca cywilizacja, bądź cywilizacje pozaziemskie, kontaktowały się w przeszłości z ludźmi, wywierając wpływ na ich rozwój i kulturę lub nawet sztucznie powołując gatunek ludzki do istnienia.
No przecież są z przyszłości chyba wiedzą że jak przeniosą się ileśtam miliardów lat w stecz to wylądują na młodszej ziemi... No ziemianie przybyli z przyszłości, połazili trochę i niestety "zanieczyścili" ją, no wiem lekki paradoks czasowy się robi z tego, cofają się w czasie po to by zostawić coś z czego powstało życie aby w przyszłości istaniała ludzkość i żeby się przenieśli w czasie żeby zostawić coś z czego powstało życie itd.
Mogę się zgodzić na kosmitów, nie takich w UFO, skafanderkach i z dużymi oczami tylko np. na bakterie które przyleciały sobie na meteorycie i pieprzły w młodą Ziemię, w pewnym sensie te "bakteryje" są kosmitami A później się zadomowiły, ewolucja ple ple wiadomo o co chodzi
Ej no stary myślisz że z bakterii się od razu zrobiło niewiadomoco, najpierw były pierwotniaki, później coraz bardziej złożone formy życia, człowiek ma dopiero ileśtam milionów lat, a samo życie powstało duuużo dawniej, piszesz tak jakby człowiek powstał zaraz 10 lat po bakteriach
Nie trzeba tego od razu brać jako żart - może to ludzie z przyszłości, którzy wpadli w jakąś dziurę czasoprzestrzenną Ponoć takie coś istnieje na biegunie południowym
ArturVonFornal pisze:Ej no stary myślisz że z bakterii się od razu zrobiło niewiadomoco, najpierw były pierwotniaki, później coraz bardziej złożone formy życia, człowiek ma dopiero ileśtam milionów lat, a samo życie powstało duuużo dawniej, piszesz tak jakby człowiek powstał zaraz 10 lat po bakteriach
buahuha nie uwierzysz ale tą samą teorie chciałem napisać bo 1,5 miesiąca temu ją sam wymysliłem mamy te same zdanie, więc raczej nie musze nic pisać hehe ;D czytasz mi w myślach i dokładnie wiem o co Ci chodzi
EDIT: ale do tej historii też coś wymyśliłem , że pierw musiało coś uderzyć w ziemie to coś obrosło grzybem... i z tego grzyba mamy piękne drzewa a my jesteśmy z bakterii buehe
EDIT: o tym "coś" spadającym na ziemie też pomyślałeś;) hm...
Ivellios pisze:Nie trzeba tego od razu brać jako żart - może to ludzie z przyszłości, którzy wpadli w jakąś dziurę czasoprzestrzenną Pytanie Ponoć takie coś istnieje na biegunie południowym Uśmiech
Podróże w czasie zostały wymyślone przez to, że ktoś zbyt dosłownie zinterpretował oś czasu. Jak na razie nikt nie wyjaśnił jak takie coś miało by istnieć, choćby na poziomie teoretycznym / logicznym.