Odnowiona galeria!

Propozycje nowych audycji, tematów, itd. oraz uwagi i propozycje dotyczące działania strony
Awatar użytkownika
Ivellios
Administrator
Administrator

Odnowiona galeria!

Post autor: Ivellios »

W niedalekiej przyszłości w Paranormalium udostępnię odnowioną galerię fotografii.

Miałem w planach zintegrowanie obecnej galerii z forum, uznałem jednak, że byłoby z tym za dużo babrania się - co chwila to wszystko aktualizować, na dodatek sam autor moda integrującego phpBB z 4images co pięć minut wprowadza poprawki... eee, za dużo roboty. Uznałem więc, że szybciej i łatwiej będzie stworzyć własnego mini-cms'a obsługującego galerię.

Z obecną galerią jest trochę kłopotu, ponieważ użytkownik, żeby dodać nowe zdjęcie czy skomentować czy w ogóle zrobić cokolwiek, musi specjalnie zakładać w niej nowe konto.

Nowa galeria będzie w stu procentach zintegrowana z forum i portalem, tak że user zalogowany na forum będzie automatycznie zalogowany również w galerii.

Naturalnie, będzie możliwość dodawania nowych zdjęć i komentowania ;) Stworzę również panel administracyjny, tak by również pozostali administratorzy i moderatorzy mogli moderować galerię (ilustracje będą przechodziły moderację).

Jeśli macie jakieś swoje propozycje co do nowej galerii, zapraszam do pisania :D

Jest już gotowa strona główna nowej galerii:

http://www.paranormalium.pl/index.php?akcja=galeria

-- 05 Gru 2009 21:02 --

Jest już gotowy podgląd zawartości kategorii oraz widok zdjęć, można też komentować fotografie.

Wróć do „Ogólna dyskusja o Radiu Paranormalium”