Nawiedzone mieszkanie
-
manexxl78
- Nowa Krew

Nawiedzone mieszkanie
Witam Was.
Jestem tutaj nowy, w tych tematach raczej jestem nieobyty. Przejde do rzeczy.
Kilka miesiecy temu moja kuzynka wraz z mezem i 2 dzieci przeprowadzila się na nowe mieszkanie. Fajna chata ponad 120 metrow, 2 WC, 2 balkony - wypas.
No i od poczatku jak mieszkaja tam dzieja się wrecz dziwne rzeczy. Mianowicie, swiatlo się samo wlacza i wylacza, to samo z telewizorem. W nocy slysza jakby ktos chodzil po domu, drzwi się otwieraja i zamykaja. Slychac tupanie i trzaskanie. Raz w nocy kuzynka widziala jakas postac siedzaca w innym pokoju przy stole. Jej corka 5 latka niedawno powiedziala jej ze widziala w domu jakas pania ktora po jakims czasie zniknela.
Rozmawiala z sasiadka ktora mieszka pietro wyzej i u niej dzieja się takie same cuda.
Niedawno zaprosila do domu ksiedza i poprosila go o pomoc. Ksiadz poswiecil dom (nie wiem co dokladnie robil) ale nic to nie dalo.
Moze ktos zna sposob jak pozbyc się tego. Od dobrych 5 miesiecy nie przespali oni spokojnie nocy.
Jestem tutaj nowy, w tych tematach raczej jestem nieobyty. Przejde do rzeczy.
Kilka miesiecy temu moja kuzynka wraz z mezem i 2 dzieci przeprowadzila się na nowe mieszkanie. Fajna chata ponad 120 metrow, 2 WC, 2 balkony - wypas.
No i od poczatku jak mieszkaja tam dzieja się wrecz dziwne rzeczy. Mianowicie, swiatlo się samo wlacza i wylacza, to samo z telewizorem. W nocy slysza jakby ktos chodzil po domu, drzwi się otwieraja i zamykaja. Slychac tupanie i trzaskanie. Raz w nocy kuzynka widziala jakas postac siedzaca w innym pokoju przy stole. Jej corka 5 latka niedawno powiedziala jej ze widziala w domu jakas pania ktora po jakims czasie zniknela.
Rozmawiala z sasiadka ktora mieszka pietro wyzej i u niej dzieja się takie same cuda.
Niedawno zaprosila do domu ksiedza i poprosila go o pomoc. Ksiadz poswiecil dom (nie wiem co dokladnie robil) ale nic to nie dalo.
Moze ktos zna sposob jak pozbyc się tego. Od dobrych 5 miesiecy nie przespali oni spokojnie nocy.
-
Spock
- Administrator

Re: Nawiedzone mieszkanie
Przyjdzie elektryk, ślusarz, monter i będzie po duchu.
-
|-_-|
- Forumowy maniak

Co do świateł często się tak dzieje, wina elektryczności. Telewizor/komputer - niech na noc odłącza z gniazdka i po problemie
Tupanie itp. może to wyobraźnia sama sobie dopowiada.
Dzieci różne rzeczy widzą i słyszą.Jej corka 5 latka niedawno powiedziala jej ze widziala w domu jakas pania ktora po jakims czasie zniknela.
-
Crowley
- Dyskusjoholik

Spróbuj ustalić co działo się z domem zanim się tam wprowadzili. Czy żadna tragedia się tam nie wydarzyła?
-
Sothis
- Dyskusjoholik

Podobno dom zbudowano na starym indiańskim cmentarzu...a, to nie ten film.. ![Kwaśne oczko ;]](./images/smiles/icon_square2.gif)
-
Dagmara
- Senior forum

Crowley ma racje, dobrze by było dowiedzieć się coś o przeszłości tego domu...
-
Ruskof
- Senior forum

Spock-Nie jest tak pieknie ze "przyjdzie elektryk slusarz itp..."
Jesli slyszalem o bylym sanatorium w Wawerly Hills,to jest podobno najbardziej nawiedzane miejsce na swiecie,przez prawie 100 lat 63000 osob tam stracilo zycie,przeprowadzano operacje eksperymentowe nad nimi,od paru dobrych lat to juz nie ma funkcji (zaznaczam ze pradu nie moglo tam byc na 100%) i tam praktycznie 24h/na dobe to miejsce jest nawiedzane,a swiatla mimo braku pradu same się zapalaja.
Jesli slyszalem o bylym sanatorium w Wawerly Hills,to jest podobno najbardziej nawiedzane miejsce na swiecie,przez prawie 100 lat 63000 osob tam stracilo zycie,przeprowadzano operacje eksperymentowe nad nimi,od paru dobrych lat to juz nie ma funkcji (zaznaczam ze pradu nie moglo tam byc na 100%) i tam praktycznie 24h/na dobe to miejsce jest nawiedzane,a swiatla mimo braku pradu same się zapalaja.
-
Dagmara
- Senior forum

a masz jakis ciekawy link o tym senatorium, jesli tak to warto załozyć temu nowy temat na forum 
-
Ruskof
- Senior forum

Ogladalem to we francuskim programmie "la soiree de l'etrange",ale poszukam jakies wideo o tym to zrobi się temat 
-
FaKtoMaaN
- Dyskusjoholik

ooo to by było ciekawe:D Jak będziesz miał link prześlij mi na PW
Pozdrawiam
Fakto:)
Pozdrawiam
Fakto:)
-
Ruskof
- Senior forum

Temat zrobiony w "duchy".Znalazlem samo pismo i zdjecia,wideo narazie nie znalazlem.