Sny o Jezusie
-
- Aktywny pisacz
Re: Sny o Jezusie
Nie wiem naprawdę nie wiem co o tym sądzić....I co przestały się śnić takie sny??
w życiu miałem 3 razy tylko takie coś
-
- Aktywny pisacz
no jak narazie też miałem tylko trzy a może podzielisz się z nami tymi snami??:p
-
- Dyskusjoholik
A mnie którejś nocy śniły się obrzydliwe stwory z jednym zakrwawionym okiem dźwigające na barkach krzyże. 

-
- Aktywny pisacz
o kurcze ;/
i co pewnie już całą noc nie spałeś??

-
- Dyskusjoholik
Cóż, obudziłem się z kropelką potu na czole, ale nie należę do osób, które "nie śpią całą noc po tym jak miały koszmar". ![Kwaśne oczko ;]](./images/smiles/icon_square2.gif)
![Kwaśne oczko ;]](./images/smiles/icon_square2.gif)
-
- Aktywny pisacz
wiesz mi to też ostatnio śnią się jakieś bójki.I cały czas tez leje się krew ale akurat nie budzę się w nocy 

-
- Dyskusjoholik
A skąd masz pewność, że ten spocony gość, to Jezus?
-
- Dyskusjoholik
Wiesz, w snach niektóre rzeczy są oczywiste. ![Kwaśne oczko ;]](./images/smiles/icon_square2.gif)
![Kwaśne oczko ;]](./images/smiles/icon_square2.gif)
no jak mi się śniło miałem 3 ale tylko 2 pamiętam...
1.Miałem taki koszmar że byłem w więzieniu i przyszli jacyś kolesie i mnie prowadzili po korytarzu i mnie wrzucili w przepaść...
Obudziłem się... zasnąłem...
znów to samo ci sami kolesie przyszli zabrali do innego pomieszczenia i zaczęli torturować... obudziłem się...
i dalej jak zasnąłem to widzę siebie na tym samym stole zakrwawiony i zacząłem się czołgać kilkadziesiąt metrów się przeczołgałem jakiś koleś mnie z siekiery siepnął obudziłem się i już do rana nie spałem...
dziwie się że wtedy w ogóle zasypiałem bo miałem 8 lat
2 lata temu miałem znów koszmary że moja babcia umierała na różne sposoby ale tak powoli np. dusi się z niewiadomego powodu... i tak gdzieś z 5 scenek ofc. po obudzeniu siei ponownym zaśnięciu
(babcia jeszcze żyje)
1.Miałem taki koszmar że byłem w więzieniu i przyszli jacyś kolesie i mnie prowadzili po korytarzu i mnie wrzucili w przepaść...
Obudziłem się... zasnąłem...
znów to samo ci sami kolesie przyszli zabrali do innego pomieszczenia i zaczęli torturować... obudziłem się...
i dalej jak zasnąłem to widzę siebie na tym samym stole zakrwawiony i zacząłem się czołgać kilkadziesiąt metrów się przeczołgałem jakiś koleś mnie z siekiery siepnął obudziłem się i już do rana nie spałem...
dziwie się że wtedy w ogóle zasypiałem bo miałem 8 lat

2 lata temu miałem znów koszmary że moja babcia umierała na różne sposoby ale tak powoli np. dusi się z niewiadomego powodu... i tak gdzieś z 5 scenek ofc. po obudzeniu siei ponownym zaśnięciu
(babcia jeszcze żyje)