Jakoś więcej zwróciłem uwagi na krytykowanie innego forumowicza , ale co prawda to prawda. Dano oddaj mu nagrodę za dobry post!!! Tobie się pucharek nie należy

Najgorsze jest to, że w zależności od tego ile odcinków "Z Archiwum X" obejrzy, tym jest straszniejsza. Troszkę się boję, bo teraz rzuciła się na CSI: Miami. A tak, wracając do Filesów, to zastanawia mnie osoba, z którą się utożsamia tutaj, na forum. Bo tak oglądając Archiwum to coraz częściej dochodzę do wniosku, że Scully sama nie wie, czego chce. W jednym odcinku widzi coś niewyjaśnionego i, co dziwniejsze, PRZYJMUJE TO I WIERZY, a w następnym odcinku ponownie wnerwia Foxa uziemiając jego pomysły i wierzenia samemu nie mając dowodów na poparcie własnego zdania.FaKtoMaaN pisze:więc DanaS niech nie tłumaczy bo się nie zna zna rzeczy, ta sceptyczna istota ludzka;d a tak swoją drogą spooky nie dasz rady jej przekonać co do swoich poglądów??;p moją dziewczynę zaczęły ciekawić nawet zjawiska paranormalne odkąd jej bez przerwy nawijam o rożnych tam takich no;p
Nie. Ona tylko na forum się tak popisuje.Spock pisze:Czy Dana w realu jest taka sama jak tutaj ?
Jeżeli tak, to trzeba się jej słuchać zawsze i wszędzie.