Corona 1947 r tuz po wojnie ... co tam zaszło
-
- Administrator
Re: Corona 1947 r tuz po wojnie ... co tam zaszło
NAUCZ SIĘ PISAĆ, POPRAW POST, A POTEM MOŻE, POWTARZAM, MOŻE KTOŚ CI ODPISZE.
-
- Administrator
Spooky Fox, na przyszłość proponuję wysyłać do autora tematu prywatną wiadomość lub do moderatorów raport - pod każdym postem powinien być taki guziczek: 

-
- Senior forum
Co do telefonów, zegarów i narzędzi to to, że były produkowane podczas drugiej wojny wcale nie oznacza, że cała sprawa nie mogła być mistyfikacją późniejszych lat. Wbrew pozorom zdobycie rekwizytów wcale nie jest takie trudne. Poza tym, powiedz mi - skąd zaczerpnąłeś informacje, moim zdaniem trochę chaotyczne, na temat powyższego tematu? Bo jednak link z youtube nie jest dla mnie źródłem nawet odrobinę wiarygodnym.
Co do Twojej dyslekcji...proponuję, żebyś pisał posty w Wordzie i później kopiował je na paranormalium. Program sam poprawi Ci błędy tak oczywiste jak "żąd" (rząd). Bo w tym wydaniu to Twoje posty są drogą przez mękę.
Co do Twojej dyslekcji...proponuję, żebyś pisał posty w Wordzie i później kopiował je na paranormalium. Program sam poprawi Ci błędy tak oczywiste jak "żąd" (rząd). Bo w tym wydaniu to Twoje posty są drogą przez mękę.
-
- Aktywny pisacz
Jak dla mnie zbyt chaotycznie i zbyt dużo błędów, czytać to to jest męka tak jak napisała to DanaS.... Jak coś piszesz to pisz to z ładem itp. Bo tego czytać się nie da.. W ogóle nie można tego zrozumieć...
Pozdrawiam Adrian
Pozdrawiam Adrian