Pomysły pomysłami, narazie trza wypróbować skrypt, który będzie obsługiwał quizy.
Przeglądałem na necie różne skrypty, jednak albo nie działały, albo trzeba było płacić krocie za licencję (jeden mały skrypt kosztował grubo ponad 150 dolców - tak wiele za tak niewiele, przesada!), a że ja stary sknerus jestem, ściągnąłem jeden z darmowych skryptów, przywróciłem go do życia i nie wiem jakim cudem, ale działa
Na chwilę obecną wygląda to tak:
http://www.paranormalium.pl/quizownia.php
"Kryptozoologia" to tytuł quizu, "Kryptozoologia 1" to opis (pojawi się dopiero po wejściu w quiz), quiz próbny ma tylko jedno pytanie z możliwością podania jednej tylko odpowiedzi (jest możliwość wstawienia pytania z jedną lub kilkoma poprawnymi odpowiedziami lub pytanie typu prawda/fałsz). Po wypełnieniu testu pokazuje się tabelka z informacjami, która odpowiedź jest poprawna, która nie. Przy niepoprawnych odpowiedziach wyświetla się wyjaśnienie, dlaczego ta odpowiedź jest zła (można takie wyjaśnienie napisać, ale nie jest to obowiązkowe).
Muszę jeszcze dorobić temu skryptowi tabelę wyników i moduł zapisujący wynik w bazie danych. Jak mi czasu wystarczy, to jeszcze dopiszę jakiś podział na kategorie
Narazie sprawdźcie, czy skrypt działa