Co Wam się ostatnio śniło?

Tutaj omawiamy wszelkie tematy związane ze snami
jager3223
Aktywny pisacz
Aktywny pisacz

Re: Co Wam się ostatnio śniło?

Post autor: jager3223 »

Tak by im się żyło bez Ciebie. Nie no taki żarcik. Mnie się ostatnio śniło że całowałem się z koleżanką w kościele(?), w czasie mszy na klęczkach. Też jakiś porypany sen. :D
Usunięto użytkownika 4580

Post autor: Usunięto użytkownika 4580 »

Ja miałem taki sen ale już 1.5 roku temu ale i tak mi w pamięci utkwił... lubię sny wojenne (szkoda że mam je rzadko :( )... ten dawno to śniło mi się że wiochę (no hmm taka duża wiocha ale nie miasto) zaatakowały orki i cały Unisław(bo tam mieszkam) się napierdzielał z orkami... ale nie dośniłem końca :/... pół roku temu śniło mi się że moi najlepsi kumple (chyba 10 nas było) mieliśmy fort w jakiejś dolinie i zombie zaczęło nas atakować (o dziwo było to w dzień :P) pamiętam nawet jaką miałem broń (krótki wyszczerbiony toporek który istnieje naprawdę i jest w posiadaniu mojego kumpla :P )... PO PROSTU uwielbiam sny tego typu... miałem jeszcze taki porypany sen ale nie powiem bo bana dostane :P
Awatar użytkownika
FaKtoMaaN
Dyskusjoholik
Dyskusjoholik

Post autor: FaKtoMaaN »

,,mam tak samo jak Ty,, tak jak w tej piosence :lol:
zalewa
Aktywny pisacz
Aktywny pisacz

Post autor: zalewa »

Taki głupi sen miałem wczoraj,że pies mi spodnie pogryzł i zaczołem go bić...
A dzisiaj mi się śniło,że uczyłem się do testu kompetencji z 3 klasy!!!

Mi się śniło że z kuzynem walczymy na katany tak dla zabawy i że zabawa zamieniła się w walkę na śmierć i życie ale nie z kuzynem tylko z jakimś kolesiem ubranego w zbroje samuraja i z nim walczyłem nie wiem jak kuzyn (on w ogóle młodszy jest) bo widziałem wszystko z pierwszej osoby... próbowałem go bardziej rozwalać magią... nie wiem jaką ale jakaś tam bojowa ogólnie nie dośniłem werdyktu...
zalewa
Aktywny pisacz
Aktywny pisacz

Post autor: zalewa »

Ostatnio mi się śniło,że siedziałem na paranormalium:) ale 24h/7
Miałem postów kilka razy więcej niż Ivelios...

Śniło mi się że z moją byłą się całowałem... a potem jakieś szwaby przyszły z MP40 w mundurach i hełmach i mnie zaczęli gonić ona uciekła a ja jednego zabiłem z noża i uciekałem przed dwoma jeszcze kiedy dobiegłem to milicjantów i oni pogadali i szwaby dały spokój (akcja się działa w miejscu którego nigdy nie widziałem i nie wiem czy istnieje :P)
DanaS
Senior forum
Senior forum

Post autor: DanaS »

Mniej Gothica Hunter - orki znikną ;)

Mi się śniło że jechałam na urlop ze Spooky'm i gdzieś tak koło Warszawy w pociągu usłyszalam że straszne burze i ulewy w 3mieście i wogóle i sobie uświadomiłam, że w domu nie ma nikogo, nikt nie ma kluczy a ja mam okno w pokoju otwarte. Makabra po prostu. Obudziłam się i nieświadomie rzuciłam się okno zamnkąć :P
DanaS
Senior forum
Senior forum

Post autor: DanaS »

Komórka bez ladowarki...a od poscieli masz chociaż lóżko od kompletu ;). Mi się ostatnio nic nie śni.Za bardzo zmęczona się kladę.

o kurde to ja miałem sen :P nie wiem czy tak było ale mi się zdaje że to była kontynuacja chociaż jestem za tym że mi się zdawało :P No ale dobra...
Mam czasu to opisze bardziej szczegółowo...
śniło mi się... że jestem w piekle :P... ale to piekło było takie bardziej spoko :P
Ja z większością moich kumpli i nie kumpli takie lolki z klasy... weszliśmy do sklepu (dom towarowy/pawilon) no i był normalny... weszliśmy w kolejne drzwi i o dziwo znów weszliśmy do tego samego sklepu tylko że nieco się różnił... (też tam sprzedawali różniste rzeczy) ale był nieco większy i w tej dodanej części sklepu nie było betonowej podłogi... tylko ziemia i tam kratery malutkie i ściany ognia :P... Za nami zamknęły się jakieś wrota z kratami zamykając nas w Piekle jak później się dowiedziałem... podszedł do nas szatan a może jego wysłannik dlaczego wysłannik opisze później... (jak wyglądał? no... nie wyglądał :P była to pusta czarna unosząca się szata jednak podnosił różne rzeczy :P) ale było tam nawet spoko... bo przy ladzie gdzie sprzedawano stały bardzo dobre komputery i w tym dodanym terenie było też kilka tylko że jeszcze lepsze dla specjalnych ,,gości'' :P... tacy normalni usiedli przy tych przy ladzie i zaczęli w coś tam grac... a ja i kilku moich kumpli co słuchają metalu... przypadły komputery te lepsze :P no i poszliśmy grać w DOOM'a :P... gramy sobie spokojnie... i nagle taki jeden z mojej klasy pedzio gruby... na samych gaciach klepnął wysłannika szatana w okolice dupska... to on się wkurzył złapał go za zwisający tłuszcz i wrzucił go do takiej dziury w której buchał płomień :P to ja się go zapytałem...
-skoro jesteśmy w piekle to gdzie on teraz jest?-a on
-aaa... w kolejnym poziomie... mamy tu 7 poziomów wy jesteście w pierwszym...
ale on mnie tak wkurzył że posłałem go od razu do czwartego...
(dlatego był raczej wysłannikiem bo tamtych poziomów też ktoś musiał pilnować)
Pytam się... -to jak wygląda ten siódmy poziom...-
On:-aaa bardzo fajnie... wbijają tam kolesi na pal i koleś ciągle żyje... oni umierają z głodu ale nie mogą umrzeć i tak... faaajnie nie?- ja to chyba do końca życia zapamiętam xDDD
no dobra ale jedziemy dalej...
potem po ciągłym graniu w DOOM'a zgłodnieliśmy więc poszliśmy do sklepu... kolejka była długa więc powiedzieliśmy sprzedającej że jesteśmy gośćmi specjalnymi i chcemy aby nas obsłużono bez kolejki... :P udało się... xD poprosiliśmy o drożdżówkę... a ona dała nam jakąś sprzed 2 dni bez dodatków... to my się pytamy co to jest a ona mówi... -to jedyna niedogodność w pierwszym poziomie piekła... nie najlepsze żarcie...- no to wzięliśmy te drożdżówki i poszliśmy dalej grać :P
Potem wysłannik nam mówi że my (ci z tych specjalnych) musimy wykonać misję dla niego bo on ma dla nas największe zaufanie ze wszystkich z pierwszego poziomu... no to my słuchamy i on mówi że jakiś potwór się uwolnił i musimy go rozwalić no to my mówimy dobra... i wchodzimy przez drzwi... te same przez które dostaliśmy się do piekła ale nie że wróciliśmy tylko kolejne takie same sklonowane i tam do jakiś podziemi wleźliśmy... były tam jakieś kanały...różne drzwi... nad nimi napisy... przyjrzałem się jednym i był napis nad drzwiami ,,Gluttony'' jest to z anime FullMetal Alchemist oznacza żarłok ale nie wchodziłem tam bo się bałem że mnie zje :P mieliśmy iść wzdłuż kanału... no więc idziemy i na końcu były takie kraty trochę rozerwane... a tam światło... i tam był ten potwór... nie pamiętam jego wyglądu ale wiem że miał rogi i był baaaaaardzo duży :P nie pamiętam również jak go pokonaliśmy ale nagrodą było to że możemy wyjść piekła :P i wszyscy nas uroczyście pożegnali i kiedy wyszliśmy nas uroczyście przywitali rozeszliśmy się każdy w swoją stronę...
KONIEC SNU:P
ufff... :P
Awatar użytkownika
Ivellios
Administrator
Administrator

Post autor: Ivellios »

Parę dni temu miałem kolejny sen z kategorii posranych, na dodatek z podtekstem erotycznym :P

Stoję se w kiblu i załatwiam potrzebę fizjologiczną. Naraz słyszę, że ktoś próbuje wejść, krzyczę "Zajęte" i wracam do oddawania płynów. Oddawanie płynów ukończone, rączki czyste, ale w dalszym ciągu słyszę, że ktoś próbuje wejść. Po głosie poznaję, że jakaś laska. Odwróciłem się i patrzę - laska stwierdziła, że enter przy pomocy klamki zakończony niepowodzeniem, więc wdrapała się na drzwi i próbuje przejść nad ścianką. W umyśle mojem narodził się był iście szatański pomysł - coby sobie trochę zażartować i postraszyć dziouchę, udając napalonego i żądnego wrażeń zboka bez skrupułów :lol:

Panienka, wyraźnie w dobrym humorze, już "wpół drogi" na drugą stronę ściany, ja tymczasem otwieram drzwi, ściągam ją ze ściany i kładę na podłogę, rozpoczynając "zboczony gwałtowny żart". Ku mojemu zdziwieniu dziewczyna, zamiast uciekać i piszczeć z przerażenia, położyła się na brzuchu, wypięła d*** do góry i zaczęła mi pokazywać, że woli od tyłu... :lol:

Boziu... chyba za dużo soku wiśniowego wypiłem przed snem... xD
Awatar użytkownika
Arek
Senior forum
Senior forum

Post autor: Arek »

Iv , jakbyś się sokiem podzielił to byś tego snu nie miał. Ale masz rację lepiej więcej soku i dobry sen

Wróć do „Świat snów”