Najważniejsza sprawa. Prawdopodobnie w najbliższym czasie Paranormalium czeka przeprowadzka na nowy serwer (o ile nie uda mi się do tego czasu złapać kontaktu z administracją obecnego serwera). Na obecnym serwerze za kilka tygodni kończy mi się ważność konta i gdyby 1 lipca zostało ono uśpione, mielibyśmy nie lada kłopot - wtedy serwis prawdopodobnie na bardzo długi czas zniknąłby z internetu, podobny los spotkałby KryptoZoo i parę innych hostowanych na tym koncie stron. Już nie wspominam o licznych problemach technicznych typu padająca kilkanaście razy dziennie baza danych...
Narazie przyglądam się ofercie na http://firehost.pl/ Z nowych serwerów to to narazie jest u mnie faworyt. Napisałem do ich obsługi z pytaniem o możliwość przetestowania u nich konta, jeśli będzie wszystko ok to już nawet nie będę tracił nerwów na dzwonienie do adminów obecnego serwera, tylko wykupuję konto na FireHost...
Kolejna sprawa - audycje MP3. Otóż serwer, na którym dotychczas hostowane były pliki, zakończył działalność, nie informując o tym użytkowników. W chwili obecnej poszukuję serwera, na którym mógłbym wgrać spowrotem wszystkie audycje.
Zauważyłem, że pewien dobry człowiek wgrał co najmniej część audycji Paranormalium na serwer wrzuta.pl - może uda mi się ściągnąć stamtąd bezpośrednie linki do plików, wtedy nie będę musiał nowego serwera szukać
Jeśli ktoś posiada na dysku ściągnięte audycje MP3 (mój dysk kiedyś uległ awarii i wskutek tego część audycji musiałem montować na nowo), to byłbym wdzięczny za wrzucenie ich na jakiegoś Rapidshare'a
To narazie tyle. Jeśli pojawi się jeszcze jakaś warta wspomnienia sprawa, to napiszę w tym temacie.