LD

Tematy dotyczące świadomego śnienia (LD), doświadczeń pozacielesnych (OOBE) oraz podróży mentalnych. Pytania o sposoby osiągania, ćwiczenia itd LD i OOBE prosimy umieszczać w przyklejonych tematach
Saquam
Nowa Krew
Nowa Krew

LD

Post autor: Saquam »

Mam mały problem uczę się zapamiętywać sny żeby osiągnąć ld ale mi to nie wychodzi 1 nocy całą noc nie spałem przez to że sobie powtarzałem : chcę pamiętać sny.Drugiej nocy zapamiętałem sen, 3 nocy nic, 4 udało mi się zapamiętać dwa sny po pierwszym \obudziłem około 3 w nocy potem obudziłem się rano i znów zapamiętałem sen i przez 3 dni nie umie zapamiętać snów mimo iż sobie powtarzam każdej nocy że chcę pamiętać sny.
Druga sprawa to testy rzeczywistości co ile mam je wykonywać?, wybrałem test z zaciskaniem nosa, co myśleć podczas wykonywania testu? , kiedy przyjdą efekty w postaci ld?
Awatar użytkownika
Dagmara
Senior forum
Senior forum

Re: LD

Post autor: Dagmara »

Niektórym nauka zapamiętywania snów przychodzi łatwiej, a innym niestety nie bez względu jak często będziesz przed zaśnięciem powtarzać ''chce pamiętać sny''.
Czasami są na to potrzebne nawet miesiące, by wyćwiczyć zapamiętywanie wizji sennych, a i tak wszystkich nigdy pamiętać nie będziesz, ponieważ to zależne również jest od fazy Twego snu.

Wróć do „OOBE, LD, podróże mentalne”