HUNA
-
- Administrator
-
- Nowa Krew
Przed laty czytałem mnóstwo książek na temat magii Kahunów, włącznie z pewną limitowaną wielotomową edycją, którą miał mój kolega, i z której sporządziłem sobie szczegółowe notatki.
Zgodnie z tym co piszą w literaturze, Huna wyróżnia się z innych systemów jedną ciekawą cechą: że działa. Jak do tej pory, nie znalazłem dowodów przeciwko tej tezie ;P
Natomiast przestudiowałem dużo więcej, niż literatura opisuje, zagadnień związanych z kontaktem z podświadomością i czynnikami blokującymi możliwość skutecznego użycia Huny. Skuteczne metody rozwiązywania tych problemów leżą moim zdaniem w systemach opartych na chaosie, parę słów na ten temat napisałem dzisiaj w dziale chaos/thelema.
Zgodnie z tym co piszą w literaturze, Huna wyróżnia się z innych systemów jedną ciekawą cechą: że działa. Jak do tej pory, nie znalazłem dowodów przeciwko tej tezie ;P
Natomiast przestudiowałem dużo więcej, niż literatura opisuje, zagadnień związanych z kontaktem z podświadomością i czynnikami blokującymi możliwość skutecznego użycia Huny. Skuteczne metody rozwiązywania tych problemów leżą moim zdaniem w systemach opartych na chaosie, parę słów na ten temat napisałem dzisiaj w dziale chaos/thelema.
-
- Aktywny pisacz
-
- Aktywny pisacz
-
- Nowicjusz
-
- Nowicjusz
Zgadzam się z Tobą Nathanielunathaniel pisze:Też czytałem tego dużo lecz przeczytałem 3 książki [3dni mi to zajęło a ja nie nawidze czytać] i się potem zaczęlo wszystko powtarzać, ale jest to świetny wstęp do magii ja tak przynajmiej uważam, dzięki hunie możesz wyzbyć się złych myśli uspokoić je itd oraz zassać wiele mądrości i jeszcze wiecej się nauczyć
polecam :d