Przywołanie Demona/Seans Sp. Szczecin
-
- Tropiciel tematów
Re: Przywołanie Demona/Seans Sp. Szczecin
Wnoszę o zamknięcie tematu.
Do Energy Source nie dochodzi, że nikt niczego mu nie chce udowadniać i że to on powinien nam udowodnić, że nie ma demonów ponieważ to on się upiera przy swoich założeniach a nie nikt innych.
W moim przekonaniu niczego więcej sensownego się nie napisze na omawiany temat. Dlatego wnoszę jak we wstępie o zamknięcie tematu.
Do Energy Source nie dochodzi, że nikt niczego mu nie chce udowadniać i że to on powinien nam udowodnić, że nie ma demonów ponieważ to on się upiera przy swoich założeniach a nie nikt innych.
W moim przekonaniu niczego więcej sensownego się nie napisze na omawiany temat. Dlatego wnoszę jak we wstępie o zamknięcie tematu.
-
- Senior forum
Przykro mi, ale udowadnia się czyjeś istnienie, a nie brak istnienia. Jeżeli mówisz, że widzisz demony, to musisz to udowodnić. Udowadniać brak istnienia jest głupotą, bo jak udowodnisz, że pod moim dywanem nie ma sukkuba?o Energy Source nie dochodzi, że nikt niczego mu nie chce udowadniać i że to on powinien nam udowodnić, że nie ma demonów ponieważ to on się upiera przy swoich założeniach a nie nikt innych.
-
- Nowicjusz
Zgadzam się z tobą Darnok:-)
-
-
@Energy Source - przestań nabijać sobie posty ciągłymi żądaniami o dowody.
Wymagasz od innych,a sam nie potrafisz tego zrobić...
@Riverland
Bez "ładu i składu",a do tego kaleczysz polski język...
Dalsza dyskusja w tym temacie jest zbędna,bo i tak do niczego nie prowadzi.
Wymagasz od innych,a sam nie potrafisz tego zrobić...
@Riverland
Nie masz w ogóle szacunku dla osób czytających Twoje posty.według mnie najciekawsza część tematu może zostać dopiero poruszona
Bez "ładu i składu",a do tego kaleczysz polski język...
Dalsza dyskusja w tym temacie jest zbędna,bo i tak do niczego nie prowadzi.
-
- Nowicjusz
Ja jestem zdania,że w niektóre sprawy lepiej się nie mieszać,bo nigdy nie wiadomo co nas może spotkać.Chcesz wywołać demona,twoja sprawa,ale nie wciągaj w to innych osób i skończcie już ten temat,bo w kółko to samo piszecie w tym temacie...bużka
-
- Aktywny pisacz
A ja się dziwię, że Spooky Fox jeszcze tematu nie zamknął. To bicie piany. Kto chociaż raz przywołał demona albo był świadkiem tego zdarzenia to wie, o co chodzi i nie musi niczego udowadniać. Nie mam zamiaru dzielić się tą wiedzą, bo nie... Niedowiarków przekonywać nie będę, niektórzy na tym Forum wiedzą, w czym rzecz. I tyle na ten temat ode mnie. Pozdrawiam Wszystkich
-- 2011-05-14, 09:24 --
Iluzjonista: strzał w dziesiątkę! Riveland: napisz w końcu coś konkretnego, na inny temat. Proszę. Gadasz w kółko to samo.
-- 2011-05-14, 09:24 --
Iluzjonista: strzał w dziesiątkę! Riveland: napisz w końcu coś konkretnego, na inny temat. Proszę. Gadasz w kółko to samo.
-
- Administrator
Temat nie został zamkniety, ponieważ nie ma flejmu, kłótni, czy wyzywania.
Póki wszystko toczy się w spokojnej dyskusji nie mam podstaw do zamknięcia tematu.
Posty bezsensu Riverlanda zostały wykasowane.
Pozdrawiam.
Póki wszystko toczy się w spokojnej dyskusji nie mam podstaw do zamknięcia tematu.
Posty bezsensu Riverlanda zostały wykasowane.
Pozdrawiam.
-
- Nowa Krew
Witam ponownie,zrobiłem to co Planowałem zrobić z odpowiednio doświadczoną osobą,biorąc pod uwagę to z jakim celem to chciałem zrobić,jestem zadowolony,bo dziwnym "biegiem" wydarzeń nurtująca mnie sprawa się wyjaśniła,ciesze się tylko że udało się i nie,spodziewałem się czegoś więcej, jak narazie po hmm "poszlakach" trafiłem tylko na możliwe rozwiązanie nurtującej mnie sprawy,PS.jeżeli nie mieliście nigdy kontaktu z Demonem czy stworem innej materii nie narzekajcie,lecz jedynie ostrzegajcie Debili którzy chcą to zrobić bez głębszego Celu,pamiętajcie również że są rożne sposoby kontaktu , a nie tylko bezpośredni który najczęściej powoduje opętania etc.