Nabór na redaktorów Paranormalium
-
- Nowa Krew
-
- Administrator
-
- Nowa Krew
@up
w maju kończe szkołe i bede miał mnóstwo wolnego czasu, wiec bede mógł się zając wieloma sprawami, wszelkimi róznego rodzaju relacjami, fotografiami róznych miejsc, kontaktem z przedstawicielami ugrupowań religijnych. Po prostu zjawiska paranormalne bardzo mnie interesują i chce się temu poświecić i nawet się zastanawiam żeby nie pojśc gdzieś na studia o takich kierunkach jak psychologia, parapsychologia itp
@edit
dodam jeszcze, że bede się starał w rozwijaniu waszego serwisu "Paranormalium"
możecie na mnie liczyć
w maju kończe szkołe i bede miał mnóstwo wolnego czasu, wiec bede mógł się zając wieloma sprawami, wszelkimi róznego rodzaju relacjami, fotografiami róznych miejsc, kontaktem z przedstawicielami ugrupowań religijnych. Po prostu zjawiska paranormalne bardzo mnie interesują i chce się temu poświecić i nawet się zastanawiam żeby nie pojśc gdzieś na studia o takich kierunkach jak psychologia, parapsychologia itp
@edit
dodam jeszcze, że bede się starał w rozwijaniu waszego serwisu "Paranormalium"
możecie na mnie liczyć
Ostatnio zmieniony 2008-02-07, 23:29 przez Wszechstronny, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Administrator
-
- Nowa Krew
-
- Administrator
-
- Nowa Krew
heh nie no co ty w stanach też sa raczej takie studia
No to tylko pozostała mi tylko psychologia
@edit
a jednak jest coś
http://www.parapsychologia.org.pl/
No to tylko pozostała mi tylko psychologia
@edit
a jednak jest coś
http://www.parapsychologia.org.pl/
-
- Nowa Krew
Re: Nabór na redaktorów Paranormalium
ZGŁASZAM SIĘ NA REDAKTORA PARANORMALIUM
Witajcie, chciała bym się zgłosić. Mam doświadczenie, byłam moderatorem oraz redaktorem na innym forum, posiadam więc jakieś umiejętności oraz wiem co do czego. Mam 15 lat, co prawda to nie wiele jednak myślę ,że w tym przypadku nie ma to znaczenia Pozdrawiam.
Witajcie, chciała bym się zgłosić. Mam doświadczenie, byłam moderatorem oraz redaktorem na innym forum, posiadam więc jakieś umiejętności oraz wiem co do czego. Mam 15 lat, co prawda to nie wiele jednak myślę ,że w tym przypadku nie ma to znaczenia Pozdrawiam.
-
- Administrator
BlackAngelWhiteDevil, a w czym mogłabyś się przysłużyć Paranormalium?
Chcesz pisać lub tłumaczyć artykuły? A może zaopiekować się galerią?
Możesz też poszukiwać ciekawych tematów do omówienia w artykułach.
Chcesz pisać lub tłumaczyć artykuły? A może zaopiekować się galerią?
Możesz też poszukiwać ciekawych tematów do omówienia w artykułach.
-
- Nowa Krew
Mogła bym pisać, moderować forum z tłumaczeniem to raczej nie za bardzo. Mogę robić wszystko co chcecie xD
-
- Administrator
Raczej szukamy chętnych do pisania i tłumaczenia artykułów. Moderatorów mamy wystarczająco dużo.
-
- Nowa Krew
więc mogę pisać, wszystkie teksty raczej '' sklepuje'' sama, nie kopiuje ich. Byłam pewien czas redaktorem, myślę , że sobie poradzę, a jeśli nie to się nie obrażę jeśli mnie wywalicie
-
- Nowa Krew
Mogę pomóc w miarę możliwosci. Jestem na emeryturze i mam trochę wolnego
czasu. Badaniem rozwoju Świadomosci Ludzkiej , badam i poznaję od 30 lat.
Wydawałem książki, periodyki,czasopisma itp detale.Dziś to już historia, poniewaz nastały inne czasy. Piszę nadal art. m.in. na www.nieziemskie.eu
i nne. Art.podpisuję : Sokratek. Są do wglądu i jesli będą odpowiadały, chętnie
będę pisał dla Was. Staram się pisać językiem prostym, zrozumiałym dla każdego.Pozdrawiam - Sokratek
czasu. Badaniem rozwoju Świadomosci Ludzkiej , badam i poznaję od 30 lat.
Wydawałem książki, periodyki,czasopisma itp detale.Dziś to już historia, poniewaz nastały inne czasy. Piszę nadal art. m.in. na www.nieziemskie.eu
i nne. Art.podpisuję : Sokratek. Są do wglądu i jesli będą odpowiadały, chętnie
będę pisał dla Was. Staram się pisać językiem prostym, zrozumiałym dla każdego.Pozdrawiam - Sokratek
-
- Administrator
sokratek, dzięki wielkie, bardzo nam się przyda Twoja pomoc
Przejrzymy wszystkie artykuły.
Przejrzymy wszystkie artykuły.
-
- Nowicjusz
Witam, również chciałbym zostać redaktorem. Mam 16 lat, ocena z polskiego 5, angielski 5, niemiecki 4, myślę ,że nadawałbym się na redaktora. W temacie jestem "oswojony". W domu leżało kilkadziesiąt magazynów "UFO" ( łezka się w oku kręci:)).
Pozdrawiam Chmielek
PS. nie wiem czy to potrzebne ale wklejam ten kod ZGŁASZAM SIĘ NA REDAKTORA PARANORMALIUM
Pozdrawiam Chmielek
PS. nie wiem czy to potrzebne ale wklejam ten kod ZGŁASZAM SIĘ NA REDAKTORA PARANORMALIUM
-
- Administrator
Chmielek, za krótko jesteś na forum. Poczekaj z kandydaturą z miesiąc, dwa, trzy, w tym czasie bierz aktywny udział w życiu forum, cobyśmy cię mogli poznać