Paulo Coelho
-
- Aktywny pisacz
cave: racje ma ta ksiazka. kiedy mysl staje się slowem juz w momencie jej wypowiadania zmieniasz się i ewoluujesz, dlatego tak wazne jest, zeby miec przyjaciol, ktorym mozna WSZYSTKO powiedziec, bo wtedy mozesz przejsc dalej i przestac zamykac w sobie emocje. odkrylam to juz bardzo dawno temu i to szczegolnei wtedy się potwierdzilo, keidy po zmianie meijsca zamieszkania nie mialm z kim rozmawiac.
malo tego. pisanie w internecie jest tylko polsrodkiem, trzeba naprawde mowic, glosem. dla mnie jest to abrdzo podstawowa czesc magii
malo tego. pisanie w internecie jest tylko polsrodkiem, trzeba naprawde mowic, glosem. dla mnie jest to abrdzo podstawowa czesc magii
-
- Tropiciel tematów
Dzisiaj skończyłem robić konspekt do mojego tematu maturalnego ("Przedstaw wizerunek Boga w wybranych książkach Paulo Coelho"). I muszę powiedzieć, że jak narazie plan wypowiedzi wyszedł mi konkretny . A mam takie pytanko... Czy ktoś z tutaj obecnych czytał "Usiadłam na brzegu... " ? Potrzebował bym kilka informacji na temat tej ksiązki...
Pozdrawiam
z krainy wiecznego szczęścia
Pozdrawiam
z krainy wiecznego szczęścia
-
- Aktywny pisacz
-
- Nowa Krew
Przeczytałem te nieszczęsne 11 minut, bo akurat podpadło mi pod ręke. Cóż. Mało już pamiętam, więc wnioskuje, że wiele z niej nie wyniosłem i po prostu mi się nie podobała
Już dłuższy czas miga mi grzbiet Weroniki, która postanawia umrzeć, ale jak narazie wolę inne rzeczy poczytywać. A jak mi się uda to podziele się świerzymi wrażeniami
Już dłuższy czas miga mi grzbiet Weroniki, która postanawia umrzeć, ale jak narazie wolę inne rzeczy poczytywać. A jak mi się uda to podziele się świerzymi wrażeniami
-
- Nowa Krew
-
- Tropiciel tematów
-
- Nowa Krew
-
- Nowa Krew