Dlaczego wszyscy chcemy być badaczami?
-
- Dyskusjoholik
Re: Dlaczego wszyscy chcemy być badaczami?
Skąd pomysł, by halucynacje wzrokowo-słuchowe łączyć z osobą diabła?
-
- Tropiciel tematów
Wiem, że to on, daje mi to do zrozumienie w snach, często się pojawia i zapowiada wydarzenia które później faktycznie się spełniają. Zły jest tak silny, że ostatnio nie mogłem dojść do toalety, bo korytarz raz się zwężał a raz poszerzał. Mam dość tej bestii, ostatnio w mojej toalecie potrzaskała się żarówka, stało się to po licznych halucynacjach i tajemniczych dźwiękach. Piekielny nie próżnuje, mam już go dosyć. On zawsze wyczuwa moje słabości i wtedy zadaje mi największe ciosy.
-
- Dyskusjoholik
-
-
Szukasz poklasku, czy jak?
Coraz bardziej przypominasz pewnego użytkownika, Artura, straszny z niego był fanatyk.
Coraz bardziej przypominasz pewnego użytkownika, Artura, straszny z niego był fanatyk.
-
- Tropiciel tematów
Nie szukam poklasku, a do fanatyka mi daleko. Zarejestrowałem się aby wymieniać się spostrzeżeniami i pozyskiwać wiedzę. Ostatnio zły powrócił, kilka lat spokoju i znowu sobie mnie upodobał. Kiedyś myślałem, że to ze mną jest coś nie tak. Rodzice też tak myśleli, dlatego wysłali mnie do tych psycholi którzy mnie psychicznie zniszczyli i jeszcze bardziej wystawili na działanie złego.
-
- Dyskusjoholik
-
- Dyskusjoholik
Czyli wszystko jasne...
-
- Tropiciel tematów
Również i ja lubię poznawać. Lubię czytać o kosmosie, przyrodzie, zjawiskach paranormalnych. Pamiętam że jak nie miałem dostępu do internetu ponieważ albo go jeszcze nie było lub internet był wówczas mało popularny to czytałem książki. Kupowałem w księgarni książki z serii "Zwierzęta Świata" albo "Linie Czasu". Po za tym lubiłem czytać Biblię - Stary i Nowy Testament.
Myślę że wszyscy tak naprawdę jesteśmy ciekawi otaczającego nas świata albo przynajmniej takich osób jest wiele.
Myślę że wszyscy tak naprawdę jesteśmy ciekawi otaczającego nas świata albo przynajmniej takich osób jest wiele.