pan w kapeluszu

Propozycje nowych audycji, tematów, itd. oraz uwagi i propozycje dotyczące działania strony
krynio

pan w kapeluszu

Post autor: krynio »

zaciekawiły nie opowiesci ludzi którzy przerzyli 2 wojny, mianowicie 3 nieznajace się babcie daleko mieszkające od siebie opowiedzialy mi spotkania z dziwnym panem w kapeluszu. Jedna babcia idąca do koscioła spotkała tego dziwnego człowieka przechodząc przez most gdy zatrzymała ją niewidzialna ściana i miedzy nimi zaczeła się dyskusja. Dalej nie pamiętam bo to było bardzo dawno a owe babcie juz nie zyją. Czy ktos z waszej rodziny miał podobne spotkania?
DanaS
Senior forum
Senior forum

Re: pan w kapeluszu

Post autor: DanaS »

Naprawdę w to wierzysz? Bo moim zdaniem w czasach zarówno I jak i II wojny światowej spotkać kogoś w kapeluszu to nie była żadna sensacja. A co do niewidzialnej ściany to już dawno się tak nie ubawiłam. Historyjka z rodzaju: "głuchy słyszał że ślepy widział jak kulawy biegał". Temat bez sensu.
Darnok
Senior forum
Senior forum

Post autor: Darnok »

;)
DanaS
Senior forum
Senior forum

W sumie lepszy czarny kapelusz niż czarna wołga ;)
Kryptozoolog
Forumowy maniak
Forumowy maniak

Post autor: Kryptozoolog »

Idę kupić kapelusz i gadać z babciami na mostach.
Ludzie, w tamtych czasach to nie była żadna sensacja. A z przechodniem każdym można pogadać jak mu się chcę, obojętnie co ma na sobie. Przebierz się za drecha lub ultranacjonalistę i na pewno się odezwą na ulicy.
DanaS
Senior forum
Senior forum

Pewnie nie Dalajlama, bo on nie nosi kapelusza, Budda też nie...hmmm...MERLIN??
Może to być ktoś ważny.
Myślę że jest to ktoś ze świata duchowego. Coś mi to mówi.
Poeta a myslaleś kiedys nad zmiana dilera? Bo TEN towar Ci szkodzi.
Ruskof
Senior forum
Senior forum

Post autor: Ruskof »

No coz,calkiem mozliwe,choc malo prawdopodobne zeby wszystkie trzy babcie zaczynaly rozmawiac z panem w kapeluszu w tych samych okolicznosciach (wzialem pod uwage fragment tekstu gdzie JEDNA babcia zostala zatrzymana przez niewidzialna sciane).A mowila ci skad się dziadek wzial?Przybyl na bialym koniu?

Ubierz się w szaty z GKS K-ce,i na ulicy wolnosci w chorzowie przejdz się w tym,duzo ludzi z toba porozmawia (chyba tlumaczyc nie musze :) )

Wróć do „Ogólna dyskusja o Radiu Paranormalium”