ouija

Wszelkie tematy związane z życiem po śmierci, duchami, przeżyciami z pogranicza śmierci, itd. Co się dzieje z nami po śmierci? Przechodzimy w inną rzeczywistość? Wchodzimy do innego ciała? Czy może tylko umieramy i przestajemy istnieć?
Vodnik
Nowicjusz
Nowicjusz

Re: ouija

Post autor: Vodnik »

Właśnie namówiłem kumpla (ja nie mam łyżeczek :P) by to przeczytał i sprawdził., lipa. Albo opis słaby, albo bajka. Stawiam na drugą opcję...
paranormal
Tropiciel tematów
Tropiciel tematów

Post autor: paranormal »

to przyjdź do mnie i mi wytłumacz logicznie działanie tego.. Bajki by mi się pisać nie chciało..

Być może coś źle zrobił..
Gilbert
Tropiciel tematów
Tropiciel tematów

Post autor: Gilbert »

Jakby Ci się nie chciało to wyjaśnij raz jeszcze jak to trzeba zrobić?
Vodnik
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: Vodnik »

To ja też proszę o *dokładny* opis. Możesz także dołączyć dokumentację w postaci filmiku, nawet z telefonu... a przyjść to chyba nie przyjdę bo obecnie mieszkam w wawie;/
No ale jak się uda, to jesteś mój guru;D

P.S. Starczą może 2 łyżeczki? Albo 2 łyżeczki i 2 widelce? Bo jam biedny student, co nawet o łyżeczki żebrać musi xD
Awatar użytkownika
Arek
Senior forum
Senior forum

Post autor: Arek »

Ja paranormala nie krytykuję, ale chętnie bym to sam spróbował, jeśli nam dokładną instrukcję prześle.
pozdrawiam
paranormal
Tropiciel tematów
Tropiciel tematów

Post autor: paranormal »

prześle prześle jeszcze dziś ;D

sam w to nie wierzyłem ;p

ale jak zaczęło wychodzić to już było inaczej ^^ Nie rozumiem jak to działa ale dziwne jest to, że np. w jednym tyg zrobie to 6 razy, wyjdzie 4. W drugim jakby kompletnie mi się 'manna' kończyła i na 8 razy wychodzi 0. Jakbym jakiegoś forca tracił ;) nagram filmik to Wam prześle .. ;D

Vodnik biedy studencie :?
Mnie uczono, że 4łyżki :one: ;D
cleric
Senior forum
Senior forum

Post autor: cleric »

Vodnik, przejdz się po akademiku, pozbieraj :P a jak Ci zacznie wychodzic to moze na tym zarobisz nawet i juz nie bedziesz biedny? :P

Wróć do „Życie po śmierci”