![Kwaśna mina :]](./images/smiles/icon_square.gif)
Co Wam się ostatnio śniło?
-
- Senior forum
-
- Administrator
Ja miałem dzisiaj dwa sny... jeden bardziej sensowny, drugi mniej...
Zacznę od tego sensowniejszego...
Otóż cały sen sprowadził się do rozpoznania podczas pobytu w szpitalu pewnej dziewczyny, która kilka lat temu w sposób niekontrolowany podbiła serce me
Miejsce spotkania było dość nietypowe, albowiem był to szpitalny kibel... rozpoznała mnie przez szybę w drzwiach, gdy przechodziłem obok. Po załatwieniu potrzeb fizjologicznych chwilę porozmawialiśmy... i tu sen się urwał.
Kurrrr no! A miało być tak sympatycznie
Dobra, teraz ten mniej sensowny...
W nim siedziałem w moim domu z dziewczyną dość podobną do tej wspomnianej kilka linijek wyżej. Otóż poprosiła mnie ona, abym przekazał jej siostrze-bliźniaczce... lalkę. Dziouchy osiemnastoletnie a się lalkami bawią!
Ale nie była to najdziwniejsza rzecz w tym śnie. Otóż z niewiadomych powodów potraktowałem tą lalkę w charakterze środka transportu i przejechałem na niej kilka kilometrów i już nie pamiętam czy do tej bliźniaczki dotarłem, czy nie...
Tak to jest, jak się do trzeciej w nocy tłumaczy artykuły...
Zacznę od tego sensowniejszego...
Otóż cały sen sprowadził się do rozpoznania podczas pobytu w szpitalu pewnej dziewczyny, która kilka lat temu w sposób niekontrolowany podbiła serce me

Kurrrr no! A miało być tak sympatycznie

Dobra, teraz ten mniej sensowny...
W nim siedziałem w moim domu z dziewczyną dość podobną do tej wspomnianej kilka linijek wyżej. Otóż poprosiła mnie ona, abym przekazał jej siostrze-bliźniaczce... lalkę. Dziouchy osiemnastoletnie a się lalkami bawią!

Tak to jest, jak się do trzeciej w nocy tłumaczy artykuły...
-
- Senior forum
-
- Forumowy maniak
-
- Senior forum
-
- Forumowy maniak
-
- Senior forum
-
- Senior forum
najgorsze to jest jak coś śnisz, potem coś czujes ze cie dotyka, odwracasz się (juz poza snem) widzisz coś co błyska ci w oczy, wiec musisz je zamknac i przetrzec (bo troche bola) odwracasz się znowu i nic nie ma...
ja tak mialem.. wtedy właśnie zaczełęm szukać serwisu i rzeczach paranormalnych, znalazłem jakis blog i kilka innych gorszych stron, zobaczyłem że ta jest naprawde dobra graficznie i zasobowo i na niej zostalem
(ale to już troche OT
)
ja tak mialem.. wtedy właśnie zaczełęm szukać serwisu i rzeczach paranormalnych, znalazłem jakis blog i kilka innych gorszych stron, zobaczyłem że ta jest naprawde dobra graficznie i zasobowo i na niej zostalem
(ale to już troche OT

-
- Senior forum
-
- Administrator
Ja miałem dzisiaj takie coś, że sobie siedzę w ciemnym pokoju i oglądam telewizję. TVP1, jakiśtam filmik. W filmiku taka oto sytuacja - jest sobie kobieta w ciąży, która o "zrobienie dzieciaka" oskarża znanego biznesmena... przypomina wam to coś?
Tyle że tutaj zakończenie filmu było na korzyść kobiety, a nie biznesmena...
Ehh... za dużo "Kuriera"...

-
- Senior forum
-
- Dyskusjoholik
Ja miałem dziś sen o jakimś nawiedzonym cmentarzu i tym jak go zbadać miałem. Niby jakaś legenda byłą, że umarło jakieś dziecko i ono teraz przyciąga na cmentarz wszystkie zbłąkane dusze itd. No i ja przyjechałem do tego miasteczka żeby cośtam posprawdzać.
W nocy wyjrzałem przez okno żeby zobaczyć ten cmentarz i wtedy zobaczyłem jakiegoś psa, który pojawił się na cmentarzu, on też mnie przyuwarzył i zaczął biec do domu, w którym byłem. Ja zestarachany trochę szybko od okna odskoczyłem. Nagle ktoś zapukał do drzwi, ja sobie spokojnie podesłem otworzyłem... i to był ten pies
Rzucił się na mnie i chciał w rękę ugryźć, ja tam jakoś się z nim siłowałem, skądź wziąłem rewolwer i zastrzeliłem drania. Dalszej częsci nie pamiętam zbytnio ale był motyw, że ten pies mnie sledził ciągle.
W nocy wyjrzałem przez okno żeby zobaczyć ten cmentarz i wtedy zobaczyłem jakiegoś psa, który pojawił się na cmentarzu, on też mnie przyuwarzył i zaczął biec do domu, w którym byłem. Ja zestarachany trochę szybko od okna odskoczyłem. Nagle ktoś zapukał do drzwi, ja sobie spokojnie podesłem otworzyłem... i to był ten pies

-
- Senior forum
no bo powiedz mi Maw, kto chociażby podświadomie nie myśli o seksie? kto by nie chciał? no taka jest prawda że to jest jakby nie było przyjemność i ludzie zazwyczaj tego chcą.Mawerick pisze:Ivellios napisał/a:
że się tak wyraże definetly!! Zastanawiam się powoli nad stanem psychicznym forum. Wszyscy mają sny związane jak nie bespośrednio, to pośrednio z seksem!
co do snu to akurat właśnie zapomnialęm

-
- Senior forum
-
- Administrator