Co Wam się ostatnio śniło?

Tutaj omawiamy wszelkie tematy związane ze snami
Koffee
Senior forum
Senior forum

Post autor: Koffee »

no to faktycznie straszne :]
Awatar użytkownika
Mawerick
Senior forum
Senior forum

Post autor: Mawerick »

Dla dziecka to pewnie straszne przezycie, ale gdyby teraz Ci się to przysnilo napewno nie panikowalbys :P
Awatar użytkownika
Ivellios
Administrator
Administrator

Post autor: Ivellios »

Ja miałem dzisiaj dwa sny... jeden bardziej sensowny, drugi mniej...

Zacznę od tego sensowniejszego...

Otóż cały sen sprowadził się do rozpoznania podczas pobytu w szpitalu pewnej dziewczyny, która kilka lat temu w sposób niekontrolowany podbiła serce me :P Miejsce spotkania było dość nietypowe, albowiem był to szpitalny kibel... rozpoznała mnie przez szybę w drzwiach, gdy przechodziłem obok. Po załatwieniu potrzeb fizjologicznych chwilę porozmawialiśmy... i tu sen się urwał.

Kurrrr no! A miało być tak sympatycznie :P

Dobra, teraz ten mniej sensowny...

W nim siedziałem w moim domu z dziewczyną dość podobną do tej wspomnianej kilka linijek wyżej. Otóż poprosiła mnie ona, abym przekazał jej siostrze-bliźniaczce... lalkę. Dziouchy osiemnastoletnie a się lalkami bawią! :lol: Ale nie była to najdziwniejsza rzecz w tym śnie. Otóż z niewiadomych powodów potraktowałem tą lalkę w charakterze środka transportu i przejechałem na niej kilka kilometrów i już nie pamiętam czy do tej bliźniaczki dotarłem, czy nie...

Tak to jest, jak się do trzeciej w nocy tłumaczy artykuły...
cleric
Senior forum
Senior forum

Post autor: cleric »

Ivellios pisze:szpitalny kibel... rozpoznała mnie przez szybę w drzwiach,
jak romantycznie..
apropo koszmarow dziecinstwa: straszne bylo jak wszyscy ludzie mieli butelki zamiast glow... chcieli mnie zlapac i tez mnie zbutelkowac. :P
Raziel
Forumowy maniak
Forumowy maniak

Post autor: Raziel »

Najgorsi są ludzie z głowami zwierząt. Do tej pory mnie wzdryka na widok gościa z głową np. krokodyla czy jakiegoś pterodaktyla.
cleric
Senior forum
Senior forum

Post autor: cleric »

Raziel pisze:ludzie z głowami zwierząt
człowiek mucha :P
ale snili ci się czy jak? mnie jakos to nie rusza;p
Raziel
Forumowy maniak
Forumowy maniak

Człowiek mucha chyba nie zalicza się do tych najstraszniejszych.
Kilka razy mi się śniły takie hybrydy i raczej nie są u mnie mile widziane.
Zostało mi chyba po Toy Story tam było "zombie" - ciało lalki z łbem pterodaktyla.
Awatar użytkownika
Mawerick
Senior forum
Senior forum

Najgorsze rzeczy są inne, jak CIę coś goni i uciekasz, ale robisz to strasznie wolno, kieyś miewałem właśnie takie sny!! I były strasznie dziwne, bo nigdy nie wiedziałem co mnie goni.
Assassinio
Senior forum
Senior forum

Post autor: Assassinio »

najgorsze to jest jak coś śnisz, potem coś czujes ze cie dotyka, odwracasz się (juz poza snem) widzisz coś co błyska ci w oczy, wiec musisz je zamknac i przetrzec (bo troche bola) odwracasz się znowu i nic nie ma...

ja tak mialem.. wtedy właśnie zaczełęm szukać serwisu i rzeczach paranormalnych, znalazłem jakis blog i kilka innych gorszych stron, zobaczyłem że ta jest naprawde dobra graficznie i zasobowo i na niej zostalem
(ale to już troche OT :P)
Awatar użytkownika
Mawerick
Senior forum
Senior forum

A ja dzisiaj miałem dziwny sen. Śniło mi się, że byłem w szpitalu. Ktoś mnie skosił w kręgosłup. Miałem mieć robioną operację. Wiadomo było, że szansa na to, że będę chodził jest minimalna. To było dla mnie straszne. Chyba jedna z najgorszych perspektyw w życiu...Nie lubię takich snów.
Awatar użytkownika
Ivellios
Administrator
Administrator

Ja miałem dzisiaj takie coś, że sobie siedzę w ciemnym pokoju i oglądam telewizję. TVP1, jakiśtam filmik. W filmiku taka oto sytuacja - jest sobie kobieta w ciąży, która o "zrobienie dzieciaka" oskarża znanego biznesmena... przypomina wam to coś? :P Tyle że tutaj zakończenie filmu było na korzyść kobiety, a nie biznesmena...

Ehh... za dużo "Kuriera"...
Awatar użytkownika
Mawerick
Senior forum
Senior forum

Ivellios pisze:Ehh... za dużo "Kuriera"...
że się tak wyraże definetly!! Zastanawiam się powoli nad stanem psychicznym forum. Wszyscy mają sny związane jak nie bespośrednio, to pośrednio z seksem!
Raziel
Forumowy maniak
Forumowy maniak

Wiek dojrzewania :P
ArturVonFornal
Dyskusjoholik
Dyskusjoholik

Post autor: ArturVonFornal »

Ja miałem dziś sen o jakimś nawiedzonym cmentarzu i tym jak go zbadać miałem. Niby jakaś legenda byłą, że umarło jakieś dziecko i ono teraz przyciąga na cmentarz wszystkie zbłąkane dusze itd. No i ja przyjechałem do tego miasteczka żeby cośtam posprawdzać.

W nocy wyjrzałem przez okno żeby zobaczyć ten cmentarz i wtedy zobaczyłem jakiegoś psa, który pojawił się na cmentarzu, on też mnie przyuwarzył i zaczął biec do domu, w którym byłem. Ja zestarachany trochę szybko od okna odskoczyłem. Nagle ktoś zapukał do drzwi, ja sobie spokojnie podesłem otworzyłem... i to był ten pies :P Rzucił się na mnie i chciał w rękę ugryźć, ja tam jakoś się z nim siłowałem, skądź wziąłem rewolwer i zastrzeliłem drania. Dalszej częsci nie pamiętam zbytnio ale był motyw, że ten pies mnie sledził ciągle.
Assassinio
Senior forum
Senior forum

Mawerick pisze:Ivellios napisał/a:
Ehh... za dużo "Kuriera"...
że się tak wyraże definetly!! Zastanawiam się powoli nad stanem psychicznym forum. Wszyscy mają sny związane jak nie bespośrednio, to pośrednio z seksem!
no bo powiedz mi Maw, kto chociażby podświadomie nie myśli o seksie? kto by nie chciał? no taka jest prawda że to jest jakby nie było przyjemność i ludzie zazwyczaj tego chcą.

co do snu to akurat właśnie zapomnialęm :D haha a mialem już napisać.
Awatar użytkownika
Mawerick
Senior forum
Senior forum

A nie mówiłem! Wszyscy się w snach <cenzura>. Erotomanie :P
Assassinio
Senior forum
Senior forum

Ty nie odstajesz od reguły ;)
Awatar użytkownika
Ivellios
Administrator
Administrator

Się dziwicie? Dzisiaj seks jest wszędzie, w Internecie, w radiu, w telewizji, w polityce... ;)

Wróć do „Świat snów”