Seks astralny
-
- Dyskusjoholik
Re: Seks astralny
Bóg nie stworzył pożądania. Niczego nie stworzył, bo go kurde nie ma ;].
A co do seksu, pieprzenie się w astralu jakoś mnie nie podnieca. Wolę starcie fizyczne ;)
A co do seksu, pieprzenie się w astralu jakoś mnie nie podnieca. Wolę starcie fizyczne ;)
-
- Aktywny pisacz
Wiesz, to zjawisko nie jest jeszcze "zbadane" może np. istnieje ciąża astralna, albo kiła astralna :Dnp nie istnieje ryzyko chorób albo ciazy
-
- Senior forum
i potem niewytlumaczalne zle samopoczucie w realu, bo w astralu ma się kiłe :P
-
- Aktywny pisacz
Nie.. Po prostu się tym interesuje. Chyba po to jest forum aby pytać i mam takie prawo, wiec sorry.Sothis pisze:Masz jakieś kłopoty na tym tle, bo ciągle rozprawiasz tu o seksie? Sugerowałbym wizytę lekarską.
-
- Forumowy maniak
nie martw się asto
Właśnie po to jest to forum. Ta dyskusja.
Sothis - swój swego zawsze pozna, co?
W choroby astralne nie bardzo wierze. Jakiekolwiek, już tym bardziej po... um... Tym, Co "Tygryski" Lubią Najbardziej xD
Pozdrawiam

Sothis - swój swego zawsze pozna, co?

W choroby astralne nie bardzo wierze. Jakiekolwiek, już tym bardziej po... um... Tym, Co "Tygryski" Lubią Najbardziej xD
Pozdrawiam
-
- Dyskusjoholik
Nie mam problemów na tle seksualnym. Wręcz przeciwnie.Komandoska-94- pisze: Sothis - swój swego zawsze pozna, co?![]()
![Kwaśne oczko ;]](./images/smiles/icon_square2.gif)
-
- Nowa Krew
co do sukkubow i inkubow...kiedys (jakies 6-8 lat temu) czesto budzilem się w nocy i gdy probowalem wstac z lozka to czulem jakby cos mnei przetrzymywalo i moje ruchy byly bardzo powolne, pamietam ze gdy chcialem zdjac koldre to wydawala mi się bardzo ciezka i czulem jakby odretwienie nog, czy to byl tzw. gwalt sukkuba na mnie?
-
- Tropiciel tematów
smagal odczuwam to samo po całodniowym treningu lub nauce ;p
Nie dajmy się zwariować, istnieje też coś takiego jak fizyczny świat
Zaraz kogoś brzuch zaboli i powie, że go sukkub posunął..
btw z tym seksem to myśle, że to wielki smut ;D
Nie dajmy się zwariować, istnieje też coś takiego jak fizyczny świat

btw z tym seksem to myśle, że to wielki smut ;D
-
- Tropiciel tematów
Tak...też jakoś nie do końca mi się w to wierzy:D Ale temat jest fajniusi:D Przede wszystkim ze względu na cudowne teksty niektórych forumowiczów:) Bardzo miło i wesoło:) Gratuluję pomysłowości:)
-
- Nowicjusz
Bardzo mnie zainteresowal seks astralny bo ja mam ograniczenie do prawdziwego realnego seksu s powodu niepewlnosprawnosci. Powiem tak bardzo czesto przezylam cos takiego , wydawalo mi się, ze wspolzyje z kims, a bylam sama w lozku. Sny mam bardzo realne z erotycznych wydarzen. Ostatnio przez sen mial orgazm , czy to przezylam seks astralny???.
czy ten Sukkub lub Inkubem odbyl zze mna stosunek??. Ja otwarlam się na nich 

-
- Senior forum
dosyc czesto sny erotyczne koncza się orgazmem, nie znam się kompletnie na seksie astralnym, ale to normalne ![Kwaśna mina :]](./images/smiles/icon_square.gif)
![Kwaśna mina :]](./images/smiles/icon_square.gif)
No a jakbyśmy chcieli z jakąś ładną sąsiadką czy inną dobrze znaną i faaajną osobą to też można jeśli zechcemy jeżeli nie jesteśmy ofiarami? xD
No tylko z LD mam problem ze pewnej nocy myślę o tym (no bo chyba to taki sposób jest na LD... chyba ja noob jestem) no i dopiero np trzeciej nocy po tej co o tym myślałem mam LD a nawet w ogóle albo jeszcze więcej dni potem
-
- Senior forum
drejko,nie wiem.
Jedyne co moge powiedziec,to to ze takiego czegos jeszcze nigdy nie przezylem,a za to wyczytalem ze seks np w LD nosi duzo wieksze,przyjemniejsze,i dluzsze doswiadczenia (ale w LD) a gdy jakis sukkub czy inkub nas zgwalci,to wtedy wlasnie....nie jestem pewien na 100% czy napewno nie przezylem takiej formy seksu.Czesto gdy się budze z snow erotycznych to budze się z erekcja i bialym plynem wyplywajacym (wiecie o co chodzi
).Zaznaczam ze wspolzycia zadnego nie mialem,wiec dziewczyny wykluczam 
Jedyne co moge powiedziec,to to ze takiego czegos jeszcze nigdy nie przezylem,a za to wyczytalem ze seks np w LD nosi duzo wieksze,przyjemniejsze,i dluzsze doswiadczenia (ale w LD) a gdy jakis sukkub czy inkub nas zgwalci,to wtedy wlasnie....nie jestem pewien na 100% czy napewno nie przezylem takiej formy seksu.Czesto gdy się budze z snow erotycznych to budze się z erekcja i bialym plynem wyplywajacym (wiecie o co chodzi

-
- Forumowy maniak
Jeśli naprawdę masz 13 lat jak piszę w profilu to spokojnie - żaden inkub czy coś innego cię nie zgwałciło
To minie.

-
- Senior forum
A wiek czy plec w ogole wplywa na to zeby z nami robil dobrze? 
Za to i dzisiaj rano budzilem się ze wzwodem,po kolejnym snie erotycznym.Jesli zaden inkub nie przychodzi zabawiac się,to co to moze byc?Nigdy nie swterdzono u mnie problemow z funkcjonowaniem narzadow plciowych.

Za to i dzisiaj rano budzilem się ze wzwodem,po kolejnym snie erotycznym.Jesli zaden inkub nie przychodzi zabawiac się,to co to moze byc?Nigdy nie swterdzono u mnie problemow z funkcjonowaniem narzadow plciowych.