jeśli już, to efekt patologiczego paraliżu przysennego - bo w normalnym ci krew z nosa nie cieknie, tymczasem przy ataku Zmory to dość czętetybysh pisze: efekt paralizu sennego
[SEN] zmory
-
- Senior forum
-
- Nowicjusz
Szczerze mowiac to pierwszy raz slysze o tym by komus w trakcie paralizu sennego krew z nosa ciekla...(pewnie juz zapomnialem co czytalem;])i tak sadze,ze spowodowane to jest czyms wytlumaczalnym.1% zostawilem na zjawiska paranormalne,reszta to biologia(paraliz senny) i sila naszego umyslu(potrafimy sami stworzyc duchy/demony-czytalem w pewnej ksiazce o wielu takich przypadkach,wystarczy grupa ludzi,ktora ciagle o tym mysli i juz pojawia się "cos").
Cieknaca krew z nosa moze byc powodem stresu,strachu z powodu znalezienia się w nietypowej,niezrozumianej przez nas sytuacji.Ludzie ze strachu potrafia zejsc z tego swiata a co dopiero dostac krwotoku z nosa(paraliz senny wiaze się ze strachem-kazdy na poczatku się tego boi bo nie wie co to jest i czym to jest spowodowane).
Cieknaca krew z nosa moze byc powodem stresu,strachu z powodu znalezienia się w nietypowej,niezrozumianej przez nas sytuacji.Ludzie ze strachu potrafia zejsc z tego swiata a co dopiero dostac krwotoku z nosa(paraliz senny wiaze się ze strachem-kazdy na poczatku się tego boi bo nie wie co to jest i czym to jest spowodowane).
-
- Senior forum
-
- Nowicjusz
Mawerick, nie zawsze.Sa ludzie,ktorym latwo to przychodzi.Moja ciotka dostawala krwotoku z nosa za KAZDYM razem gdy byla brana w szkole do odpowiedzi.Widac stres robi swoje.Taka osoba majac paraliz senny tez moglaby dostac krwotoku.Jest wiele przypadkow,ja tylko pisze,ze krwotok z nosa nie musi byc spowodowany czyms paranormalnym.Pozdrawiam.
-
- Senior forum
-
- Senior forum
-
- Senior forum
-
- Nowicjusz
-
- Nowicjusz
Prawie zawsze czuje nacisk podczas paralizu.a co innego jak czujesz na niej ucisk i nie mozesz dlatego ruszyc.
No fajnie,tyle,ze podczas paralizu nie da się mowic;] Jak ich zawolales?ale nie moglem wstac i wylaczyc zegarka bo nie obudzilo się cialo xD. nie trudno zgadnac ze zerwalem na nogi caly dom, a jak weszli do pokoju to wygladalo jakbym spal ^__^
Moze jestes jakims nadzwyczajnym czlowiekiem;] Sam się ciesze(nie wiem z czego),ze podczas paralizu moge mowic;] Tyle,ze moj glos jest wtedy bardzo spowolniony.
-
- Senior forum
-
- Senior forum
-
- Nowa Krew
... Dziwnym jest każdy , który wie więcej od innych , jest uważany za wariata przez kogoś. Do czasu . Aż ten ktoś nie doświadczy tego co "wariat" . Dawno niewypowiadałem sięna forum .... Jeżeli chodzi o zmory i innego rodzaju duchy , czy demony ... to jest prawda . Zmora jako taka potrafi przyczepić się do człowieka bez większego powodu , dla kaprysu np. Kiedy czuje że jest zbyt blisko to staram się to odrzucić siłą woli , wizualizuje wtedy bariere wokół siebie i poszerzam ją na cały pokój . To taki mój system obronny . Polecam .
-
- Senior forum
-
- Nowa Krew
Daje . W moim pokoju jest wtedy spokój ... lub w miejscu gdzie aktualnie jestem . Niestety taka bariera niejest stała . Z tego co zauważyłem niepotrafie jej podtrzymać nieświadomie , tzn żeby trwała cały czas .Mawerick pisze:dziwne, że to coś daje. Zwykle jak się zmora do Ciebie przyczepi to powinieneś te bariery wznosić na cały dom..
-
- Senior forum