Sny

Tutaj omawiamy wszelkie tematy związane ze snami
Skóra 66

Post autor: Skóra 66 »

Wiesz... powiem Ci, że kilka spostrzeżeń jest dość trafnych. Co do tej wody to może rzeczywiście czas nauczyć się pływać? :?
Hmmm... od alkocholu raczej nie jestem uzależniony... chyba, że chodzi o papierosy? :?
Tak wogóle to dziękuję Vill za ciekawą interpretację... :)
Skóra 66

Post autor: Skóra 66 »

Dzisiaj to dopiero miałem niesamowity sen...

Byłem w sklepie z moją przyjaciółką i robiliśmy jakieś duże zakupy, które by kosztowały kupę kasy. A kiedy podeszliśmy do kasy, sprzedawczyni nas wogóle nie skasowała. Kiedy poszliśmy do kiosku to kupiłem papierosy. I przyszedł mi jeszcze pomysł kupna trawki- tak jakąś pomyślałem, że w kiosku będą. I pani dała mi jakiś termos i powiedziała, że wszystko jest w środku. I w sumie za wszystko zapłaciłem tylko 2 zł. Zacząłem mieć wrażenie, że ktos mi cały czas pomaga. Później wylądowałem na MAślicach i chciałem coś przypalić:) a tu nagle przyjeżdża policja. Ja wyrzuciłem ten termos i zacząłem iść w swoja stronę. Cóż...policja nas dogoniła i zaczęła nas przeszukiwać. Nic nie znalazła...a jeden z policjantów powiedział:
" Jestem demonem, za to, że cały czas Ci pomagam złóż mi pokłon." Ja się nieco wystraszyłem i powiedziałem: " W imieniu Jezusa Chrystusa precz ode mnie..." Po tych słowach wszyscy policjanci zaczęli powoli znikać aż w końcu zniknęli całkowicie. Po tym wydarzeniu się obudziłem.

Wydaje mi się , że ten sen ma ukrytą symbolikę, ale jakoś nie udało mi się jej odczytać. Może ktoś mi pomoże? :roll:
Fenikt
Administrator
Administrator

Post autor: Fenikt »

Szczerze watpie, ale ciekawy, ale mysle ze to moglo dotyczyc jakichs Twoich przemyslen nad magia, demonami itp. Mogly potworzyc się swieze mysloksztalty ktore dopadly Cie we snie, moze to bylo cos czego się bales i policja ktora lapie cie za majke i demony.
Awatar użytkownika
Evevek
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: Evevek »

Fajny! Ja chcę buteleczkeeeeee! :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Kura
Forumowy maniak
Forumowy maniak

Post autor: Kura »

Ech... a ja mam ostatnio same brzydkie sny... ale zadziwiajaco duzo z nich pamietam. no i oczywiscie "wysnilam" sobie chorubsko no i się sprawdzilo... ech... ale moze dzisiaj przysni mi się cos milego... :)
Awatar użytkownika
Kura
Forumowy maniak
Forumowy maniak

Post autor: Kura »

Ja chyba nigdy nie miewam na prawde milych snow... zawsze jest cos nie tak :? nie wiem... pogoda, cos się dzieje, ktos mi chce cos zrobic, jest brudno, albo nie przyjemnie... nawet jak robie cos fajnego, to okolicznosci sa malosympatyczne. tak w zasadzie, to dopiero teraz sobie to uswiadomilam... straszny smietnik musi byc w tej mojej kurzej glowie... a moze jestem zbyt duza optymistka i podswiadomosc chce mi to wyrownac, pokazujac brzydkie rzeczy...? ech... kto ja tam wyczuje ta podswiadomosc...
Awatar użytkownika
Cień
Aktywny pisacz
Aktywny pisacz

Post autor: Cień »

Kuro, nie przejmuj się mi też nie śnią się miłe rzeczy najczęściej to śni mi się śmierć kogoś bliskiego, koniec świata śnił mi się raz, ale powodzie i spadanie z wysokości to jest dość częsty temat moich snów

Wróć do „Świat snów”