Co Wam się ostatnio śniło?

Tutaj omawiamy wszelkie tematy związane ze snami
tybysh
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: tybysh »

Ja dzis mialem fajny sen;] Bylem po 2 dniowym chlaniu u kumpla wiec bylem zmeczony;] Po chwili wlaczyl mi się film,ze gram na kompie,za mocno bujnalem się na krzesle i polecialem do tylu,juz czekalem na moment,w ktorym uderze glowa w sciane a tu nic;] Pojawilem się w lozku i odrazu mnie "zassalo" do dolu i mialem jakas wizje czy co tam bylo-widzialem jasnosc i jakies napisy(dziwne slaczki).Fajne uczucie-mrowienie;]
Koffee
Senior forum
Senior forum

Post autor: Koffee »

a mi też się śniła szkoła... miałam polski w piwnicy, w klasie od przysposobienia obronnego, i okazało się że mój polonista ma urodziny... i ma z tego względu poszłam do biblioteki żeby znaleźć dla niego książki o kubusiu puchatku napisane przez tove jansson (ona napisała muminki), ale takie, żeby było dużo prosiaczka :D
Ismael
Nowa Krew
Nowa Krew

Post autor: Ismael »

Właśnie wstałem po popołudniowym odsypianiu ... wreszcie pamiętam cokolwiek :] ze snu . Nowięc .. Wszystko działo się w jakimś bloku , w mieszkaniu u kogoś . Mieszkanie urządzone w miare normalnie , czyli bez zbędnych luksusów . Średniej klasy sofa , jeden fotel , regał z jasnego drewna przy ścianie [jeżeli chodzi o pomieszczenie w którym spędziłem najwięcej czasu]. Za oknem było widać ze jest to gdzieś powyżej 6 piętra . W pmieszczeniu była osoba [ Lider mojego ulubionego zespołu COMA] Razem graliśmy na gitarach , a właściwie uczyłem się grać pewnego utworu [do snu słuchałem COMY] , który prawdopodobnie leciał w tym momencie kiedy spałem [już raz miałem podobny sen] . Ogólnie wychodziło mi nieźle . Kiedy zakończyliśmy utwór stwierdziłem , że musze już iść . Pożegnałem się , zwinąłem swoją gitarke i wyszedłem z mieszkania . Wszedłem do windy i nacisnąłem parter . Tak jechałem tą windą aż się obudziłem :]
constantine
Aktywny pisacz
Aktywny pisacz

Post autor: constantine »

Ja też kiedyś założyłam, ale skończyło się na może dwóch wpisach.. nie mam cierpliwości do takich rzeczy :| życzę powodzenia Cogito :D
Awatar użytkownika
Ivellios
Administrator
Administrator

Post autor: Ivellios »

Ja co prawda obrazu dzisiejszego snu nie pamiętam, pamiętam natomiast, że miałem takie dziwne odczucie, jakoby ten sen był częścią, że tak powiem, serialu snów. Wszystko wydawało mi się takie znajome i "ucyklowane"...
Koffee
Senior forum
Senior forum

Ismael pisze:W pmieszczeniu była osoba [ Lider mojego ulubionego zespołu COMA]
ot - w niedziele był koncert comy w uchu w gdyni - moja kumpela była, dorwała jakiś ręcznik, a potem było dzielenie się ręcznikiem z innymi zdobywcami tego łupu -pocieli go nożem z baru ^^

nie lubie comy

a dzisiaj mi się tyle śniło, ale już nie pamiętam o :roll:
Cogito pisze:ja założyłam niedawno pamiętnik snów, wiec jak mi się będzie chciało, to jakieś ciekawsze wam moge streścić
streść :d ja pare miechów prowadziłam, potem mi się znudziło..
Ismael
Nowa Krew
Nowa Krew

Leśna pisze:ot - w niedziele był koncert comy w uchu w gdyni - moja kumpela była, dorwała jakiś ręcznik, a potem było dzielenie się ręcznikiem z innymi zdobywcami tego łupu -pocieli go nożem z baru ^^
Ot- 1 grudnia KRAKÓW :] będe szarpał ręczniki . Żartuje nie jestem zboczony :P chyba.
Cogito pisze:ja założyłam niedawno pamiętnik snów, wiec jak mi się będzie chciało, to jakieś ciekawsze wam moge streścić
Heh ja prowadziłem 2 dni a później tylko ciekawsze zapisywałem . A ostatnio to już wogóle .

W nocy znowu coś z gitarami mi się śniło ... Aaaaa wiem . grałem na czyjejś gitarze i zerwałem struny :] oops . To było na jakimś festynie . Później udawałem , że nie są zerwane :P . Ale ta gitara była stara więc niemiał wontów do mnie . Więcej nie pamiętam . yyy jeszcze miałem jakiś problem z okablowaniem . Chyba mam jakieś zboczenie na punkcie grania :] a jednak jestem zboczony :twisted:

[ Dodano: 15-11-2006, 10:16 ]
Ivellios pisze:Ja co prawda obrazu dzisiejszego snu nie pamiętam, pamiętam natomiast, że miałem takie dziwne odczucie, jakoby ten sen był częścią, że tak powiem, serialu snów. Wszystko wydawało mi się takie znajome i "ucyklowane"...
Hmm ... też tak miałem . Kiedy czasami rano zastanawiałem się nad tym co mi się śniło to zaraz nasuwały mi się na myśl sny które miałem kiedyś . Łączyły się one w pewną historie zaczynającą nowe wątki . Sny te miały podobny temat i postacie też się powtarzały , miejsca też . A czasami to nawet był ten sam sen .
cleric
Senior forum
Senior forum

Post autor: cleric »

a mnie meczyl sen ze musze wstac bo mam na rano zajecia (a dzis mialam wolne)..
Stokrotka
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: Stokrotka »

A ja uważam ż sen odpowiada za nasze myśli w ciągu dnia.Np jeśli cos oglądamy i się czegoś boimy.Potem wyłączamy telewizor i niby o tym nie myślimy ale to zawsze się odkłada w naszej świadomości i jest w naszych snach.Ja naprzykład strasznie chcę mieć psa i mój tata cały czas mówi nie to kiedyś mi się śniło że dostałam małego pieska a mój tata go usmażył na patelni... niezłe co?nie wiem czy się miałam smiać czy płakać.Naprawdę.Pozdro:)
Koffee
Senior forum
Senior forum

Stokrotka pisze:A ja uważam ż sen odpowiada za nasze myśli w ciągu dnia.
może niektóre sny... to ta najbardziej prymitywna (nie znajduje innego słowa) forma snów, sny odreagowujące... ja je Rzadko miewam, bo zazwyczaj moje sny są tak dziwne, że nigdy w życiu bym o czymś takim na jawie nie pomyślała... a co dopiero myśleć o tym cały dzień, żeby dobrze utrwaliło się w podświadomości, i jeszcze wylazło na wierzch podczas snu
Awatar użytkownika
Mawerick
Senior forum
Senior forum

Post autor: Mawerick »

Ale mi się fajnie śniło! Zdałem fize i gość się mnie coś pyta, a ja mu robie wykład, a ona patrzy na mnie z coraz bardziej krzywą twarzą, aż w końcu stwierdza, żebym już pszestał, bo ma dość :D i dał mi 5!!
constantine
Aktywny pisacz
Aktywny pisacz

O nie... nawet w nocy szkoła :roll: nie znoszę tego :?
Ismael
Nowa Krew
Nowa Krew

constantine pisze:O nie... nawet w nocy szkoła :roll: nie znoszę tego :?
Heh .. jak ja się ciesze , że już niemam snów o szkole :D ... Mam znajomego co mu się po nocach praca śnila , do czasu kiedy jej nie zmienił . W dodatku majaczył przez sen o jakichs papierach :] .

Znowu niepamiętam snu :x . Ale byl fajny ten ostatni ... może se przypomne to napisze .

[ Dodano: 16-11-2006, 07:26 ]
Mawerick pisze:a ona patrzy na mnie z coraz bardziej krzywą twarzą, aż w końcu stwierdza, żebym już pszestał, bo ma dość :D i dał mi 5!!
Mav pewnie urzyłeś jakichś swoich piekielnych mocy na nauczycielu . Ukryte demoniczne JA :D
constantine
Aktywny pisacz
Aktywny pisacz

Ismael pisze:Heh .. jak ja się ciesze , że już niemam snów o szkole
Jak ja nie mam, to też się cieszę :D Dzisiaj nie pamiętam, co mi się śniło.. znowu zresztą :roll:
cleric
Senior forum
Senior forum

Post autor: cleric »

a mnie snilo się kolo z fizy ktorego dzis nie bylo na szczescie ale gosciu wymaglowal mnie przy tablicy i dostalam 3 :P
Awatar użytkownika
Mawerick
Senior forum
Senior forum

Post autor: Mawerick »

A ja dzisiaj chcę pośnić jak morduję swojego fizyka za tą 2 co mi postawił cham.

Wróć do „Świat snów”