Projekt Serpo

Terminem UFO określa się każdy obiekt latający, którego natura jest niewytłumaczalna dla nauki lub istnieje zbyt mało informacji do jej określenia
Awatar użytkownika
Arek
Senior forum
Senior forum

Post autor: Arek »

No tak

Przypomnieliscie mi chłopaki
DragonFire
Dyskusjoholik
Dyskusjoholik

Post autor: DragonFire »

A może byście się tak zajeli szukaniem prawdy np. poprzez swoich opiekunów? Bo jakby zarzucanie mnie, że bredze jest banalne do zrobienia, trudniejszym jest szukanie prawdy i kojarzenie faktów samemu.
Awatar użytkownika
Arek
Senior forum
Senior forum

Tak troche szukałem w ostatnich dniach,,,,,,,,,,,, nic nowego ani innego na ten temat,hmmmmmmmmm to dla mnie dobra książka..... ALE BEZ KONCA
Awatar użytkownika
Arek
Senior forum
Senior forum

Też nie żałuję, tak jak piszesz pobudza wyobraźnię, dawno nie zastanawiałem się tak intensywnie nad jakąs książką..
Awatar użytkownika
best59
Nowa Krew
Nowa Krew

Re: Projekt Serpo

Post autor: best59 »

witam.
Kocham naukę lecz układ rozumowania każdy z nas ma swój,
więc dylemat zawsze będzie , uwielbiam dosłownie wszystko co dotyczy obcych form życia cywilizacji i z ochotą zapakowałbym się i wyruszył na poznanie ALL SKY WORLDS.
gdy byłbym u EBENÓW TEŻ BYM ZOSTAŁ,,! ! !
SERPO jak i inne układy są obładowane wspaniałymi cywilizacjami godnymi poznania i co najważniejsze ZROZUMIENIA, co świat, planeta i galaktyka to prawa fizyczne których prawie nigdy nie zrozumiemy bo rozumiemy po ZIEMSKU.
Spójrzcie tylko na NIKOLĘ TESLĘ,,kto do tej pory zrozumiał choćby 1/10 tego co on wiedział dwa wieki temu..hm.???
Kocham cały text o SERPO zrobiłem sobie w MP3 w expressivo i słucham na Creativie. Wiele rzeczy i tak z czasem sobie każdy ułoży , więc nie wyciągajcie pochopnych wniosków....po prostu MYSLEĆ ,,,MYŚLEĆ,,,MYŚLEĆ,,, i uruchomić swą ZIEMSKĄ WYOBRAŹNIE.
pozdrawiam wszystkich forumowiczów i mających myślące szare komórki.
oddany sprawie - best59-

Wróć do „UFO i obce cywilizacje”