Orby?

Wszelkie tematy związane z życiem po śmierci, duchami, przeżyciami z pogranicza śmierci, itd. Co się dzieje z nami po śmierci? Przechodzimy w inną rzeczywistość? Wchodzimy do innego ciała? Czy może tylko umieramy i przestajemy istnieć?
Assassinio
Senior forum
Senior forum

Post autor: Assassinio »

dobra.. możemy powrócić do tematu? (lol jeszcze warna dostane za offtopa :P)
andariel
Nowa Krew
Nowa Krew

Post autor: andariel »

jesli moge cos powiedzisc... orby sa kolkami a w srodku maja jakby jeszcze jedno kolko.tak jest zawsze na moich zdjeciach.tu trudno powiedziec.przydasloby się powiekszenie
Awatar użytkownika
Arek
Senior forum
Senior forum

Post autor: Arek »

Moja przygoda z orbami tak naprawde zaczeła się w tamtym roku, że dużo o nich czytałem, to postanowiłem sam spróbować. Zaraz na drugim zdjęciu ukazały mi się dwa takie i na 4-tym też, tak że myślałem początkowo że z aparatem coś nie tak, ale na innych fotkach wszystko jest ok.
W TRAKCIE ZDJęć PYłKóW BYłO DUżO ALE NIE ZOSTAłY ZAREJESTROWANE.!!!!!!!!!!!

Polecam tylko jedno, iść w nocy z aparatem, robić fotki, na komp. w powiększeniu je przejrzeć ( wiem że to czas zabiera) i potem dyskutować , podobno na cmetarzach można więcej orbów utrwalić, ja moje sfotografowałłem w ogródku i okolicach, kiedyś wbiore się też na cmenatarz, może będzie ich tam więcej.....
TO NIE TAKIE TRUDNE; SPRUBóJCIE SAMI....

pozdrawiam Arek
DragonFire
Dyskusjoholik
Dyskusjoholik

Post autor: DragonFire »

Arku, ty się zastanów, jeśli orby są energią pochodzącą od dusz... to ciekawe kto się pałęta po twoim terenie ;)
Awatar użytkownika
Arek
Senior forum
Senior forum

A co mi tam, ja nie jestem żadną duszą a też się pętam po obcych polach, stawach, lasach.
Mnie one nie przeszkadzją, szkoda że ich zaraz nie ma ( na nast. zdj. w tym samym miejscu robione już ich nie ma) bo można by się pokuśić pare eksperymentów zrobić
DragonFire
Dyskusjoholik
Dyskusjoholik

Post autor: DragonFire »

A podobno eksperymenty na zwierzętach są zakazane... bo kto udowodni, że to nie energia np. psa?
Kazzone
Forumowy maniak
Forumowy maniak

Post autor: Kazzone »

A podobno eksperymenty na zwierzętach są zakazane... bo kto udowodni, że to nie energia np. psa?

Niby zakazane, ale wielu ten zakaz omija...
Awatar użytkownika
Arek
Senior forum
Senior forum

Jeśli taki orb nie zechce wziąć udziału w eksperymencie to i tak nic się nie wskóra
Betinka
Nowa Krew
Nowa Krew

Post autor: Betinka »

Oczywiście że orby to kurz lub pyłki rozświetlone od lampy błyskowej aparatu, dlatego widoczne tylko na zdjęciach. Nic paranormalnego, a już napewno nie duchy bo duchów nie ma.

Wróć do „Życie po śmierci”