Podcast - internetowe audycje dźwiękowe Paranormalium

Awatar użytkownika
Mawerick
Senior forum
Senior forum

Post autor: Mawerick »

Ja niewiem, dlaczego eska nadaje na darmowych serverach..
Awatar użytkownika
Ivellios
Administrator
Administrator

Post autor: Ivellios »

Serwer wreszcie działa, wczoraj nadałem w radiu nowe felietony i parę powtórek

Maw, masz coś nie-kryptozoologicznego?
Awatar użytkownika
Mawerick
Senior forum
Senior forum

Nie mam nic niekryptozoologicznego niestety... Ale dobrze, że server działa. A w sumie to iv, póśc te moje kryptozoologiczne. Chyba nie ma się co rozdrabniać i robić audycje tylko o jednej tematyce.
Awatar użytkownika
Ivellios
Administrator
Administrator

Nie no puszczałem już wcześniej felietony na różne tematy i zawsze przy kompach zbierało się dość dużo słuchaczy :P
Tak więc myślę, że warto robić te audycje tak samo, jak robiliśmy je do tej pory.
Awatar użytkownika
Mawerick
Senior forum
Senior forum

To jak mam coś jeszcze starać się zrobić? Czy już nie? Śmiało mów bez krępacji!
Awatar użytkownika
Ivellios
Administrator
Administrator

Nagrywaj jak leci :D
Średnio audycje puszczane w radiu mają koło godziny długości, trochę jest muzyki, ale jednak większą część stanowią właśnie felietony. Wszystko zapowiadam "na żywo", puszczając później felietony, które wstawiłem parę minut wcześniej na playlistę...
Awatar użytkownika
Ivellios
Administrator
Administrator

Ja niestety w najbliższym czasie nie nagram nic z powodu poważnej niedyspozycji spowodowanej dolegliwościami gardłowymi po środowej lekcji chóru...
Awatar użytkownika
Mawerick
Senior forum
Senior forum

NO ok, to ja w takim układzie na jutro przygotuję kilka artykułów. No i może w takim razie Ass zrobi zastępstwo :D
we

Post autor: we »

To już koniec audtycji? Nic nowego się nie pojawia!!!! Tylko jakies niedzialajace pseudoradio :-((((
Wezcie udostepnijecie cos w mp3.
Awatar użytkownika
Ivellios
Administrator
Administrator

Nazwij to jeszcze raz "pseudoradiem"... :|
Jak szykuje się jakaś audycja na żywo, to przecież wstawiam na stronie głównej newsa...
Poza tym my teraz nie mamy czasu na montowanie audycji, Maw ma sesje, ja mam egzaminy, audycje będą najwcześniej w przyszłym tygodniu dopiero...
Awatar użytkownika
Mawerick
Senior forum
Senior forum

Można powiedzieć, że to krótka przerwa. Nie ma się co złościć, czekać cierpliwie. Przecież jak nie przejde przez sesje, to przez 9 miesięcy mnie nie usłyszycie, bo będę się musztrował w woju...
Awatar użytkownika
Ivellios
Administrator
Administrator

Ok, ja za ten czas coś już ponagrywam.
Awatar użytkownika
Ivellios
Administrator
Administrator

Maw, a kiedy mógłbyś już coś nagrać?
Ja narazie przygotowuję materiał o szamanizmie
Awatar użytkownika
Mawerick
Senior forum
Senior forum

Mam w piątek egzamin z chemii.. może więc w sobotę coś nagram.
lol

Post autor: lol »

ROTFL. Wezcie sobie dajcie spokój. Równie dobrze można czekać na audycje Bernatowicza w PR1. Przynajmniej jak już są ,,często" to trawaja kilka godzin i nie ma dukania teksu z kartki czy z monitora. W dodatku powiem, że istnieje jeszcze coś takiego jak strefa zero nadawana co tydzień.

Poczatkowo byłem ucieszony, że powstaje coś nowego w tematyce ZN. Obecnie jestem bardzo zawiedziony tym co się ukazało. Pierwsza audycja była ciekawa i cały projekt zapowiadał się równie ciekawo. Niestyty poziom kolejnych audycji był coraz niższy, a obecnie to nawet nie ma o czym pisać.

Przy okazji chciałbym zapytać czy nie ma ktoś czasem nagrań audycji Nautilus z Radia Zet. Tak, z Zet, nie z TOK FM. Pozdrawiam i dajcie spobie spokój, bo z tego co widzę to nie tylko ja jedyny zawiodłem się na audycjach i częstości ich wydań. Zajmujcie się dalej banerami...

P.S. Czekamy na jakieś radiowe... te z eteru... Pozdrawiam wszystkich paranormalnych.
Awatar użytkownika
Ivellios
Administrator
Administrator

Nie podoba się to nie słuchaj. Nie zmuszamy.

Po raz ęty powtarzam, że nie zawsze mamy czas i możliwości, aby przygotowywać i wydawać audycje, że nie wspomnę o audycjach na żywo. Mamy jeszcze poza audycjami swoje obowiązki...

Ale że nie wszyscy potrafią to pojąć... trudno.
Assassinio
Senior forum
Senior forum

Post autor: Assassinio »

powiem tak.. Nautilius to syf i powtarzam to poraz enty i nadal powtarzał będe, dlaczego? fotografują garnki podrzucone do góry i mówią że to ufo, jeżeli twoim zdaniem (mówie tutaj to "lol") to jest ciekawe, to równie dobrze możesz patrzyć na fascynujące życie trawy..

Nautilius ssie...
E

Post autor: E »

Zdadzam się z ,,lol''. Wysłuchałem wszych audycji i potem tak, czytać każdy potrafi, ale Wy robicie z tego audycje! Już nie wspomnę o wadach wymowy. Trochę Wam "pojechał" ale w sumie miał rację.

Co do Nautilusa i garnków to o czym Ty mówisz? Oni fotografowali je żeby sprawdzić czy można było uzyskać-podrobić zdjęcia podobne do tych oryginalych. Następnym razem czytaj ze zrozumieniem to do piszą. Cytując ,,nie umywacie się'' i ,,dajcie sobie spokoj''.

PS. Dziecinada. Załatwcie sobie jakiegoś lektora, który nie ma wady wymowy.
Awatar użytkownika
Ivellios
Administrator
Administrator

Nie podoba się, to nie słuchać.
lol

Post autor: lol »

LOL. Wiedziałem, że nie jestem sam. Właśnie dlatego nikt Was nie słucha. Idąc dalej, to po co ta audycja (pomijam to, że ostatnia była w poprzednim roku)?

Wróć do „Podcasty Paranormalium.pl (2006-2007, 2010-2012)”