Co Wam się ostatnio śniło?

Tutaj omawiamy wszelkie tematy związane ze snami
Koffee
Senior forum
Senior forum

Post autor: Koffee »

a mi się śniło, że czekałam oparta o furtkę na mojego psychiatrę (miał po mnie przyjechać), a tu się nagle rodzina zjechała i musiałam iść otworzyć bramę wjazdową, który już była otwarta O_o

był to głupi, mętny, nierealistyczny sen

PS. normalnie nie korzystam z usług ;) psychiatry :)
Awatar użytkownika
Ivellios
Administrator
Administrator

Post autor: Ivellios »

Mnie się dzisiaj śniło, że po moim ogródku chodziły jakieś dziewczyny, kilka z nich nawet znałem :P Polubiłem je, niestety wszystkie musiały się "stlenić", że tak powiem...
leszek

Post autor: leszek »

a ja miewam czasem smutne sny...że ktoś umarł lub coś złego się dzieje.Budzę się wtedy szybko i czuje łzy w oczach! Płaczę podczas snu! I najczęściej jest tak że za kilka godzin nie potrafię nawet dokładnie sprecyzować co mi się sniło...wszysko jakby ulatuje,znika...pozostają tylko jakieś strzępki nic nie znaczące
Awatar użytkownika
Ivellios
Administrator
Administrator

Ja miałem dzisiaj taki jakiś dziwny sen złożony z kilku innych snów...

Mianowicie siedziałem sobie w szpitalu z rozciętym brzuchem, przy czym to rozcięcie miałem sobie zrobić sam, podpatrując jakieś zwyczaje indiańskie :P Babka mi to zeszyła bez znieczulenia (ani kropli krwi...), potem zszedłem do jakiegoś pomieszczenia, wziąłem gazetę i... zobaczyłem wywiad ze mną przeprowadzony przez wszechmogącego ojca Rydzyka :| Było w nim pytanie o gazetę "Fuckt" (pisało "Fakt", ale ja wolę używać tytułu w zapisie amerykańskim :D ), moja odpowiedź tam zapisana była mniej więcej taka, że "jest to gazeta inteligentna"... no nic, znalazłem się w jakimś autobusie na autostradzie, później jechałem jakąś hulajnogą czy rowerem czy cholera wie czym do domu w strugach deszczu, jak znalazłem się w domu to mi matka oznajmiła, że mam ojcu naprawić... hulajnogę (kumacie czaczę? mój ojciec i hulajnoga :lol: ) i że ktoś na mnie czeka. No więc wchodzę, patrzę... a tam w kuchni ojciec jaśnie wielmośny Rydzyk z mikrofonem w ręku na wywiad przyszedł :|

Zaczął mi zadawać takie same pytajnia, jakie były w gazetce, o dziwo udzielałem takich samych odpowiedzi, ale postanowiłem się "przełamać", gdy doszedł do pytania dotyczącego "Fucktu". Odpowiedziałem: "W życiu nie widziałem gazety tak obleśnej, o tak niskim poziomie intelektualnym" + coś o Radiu z Ryjem (też na minus :D )

Rydzyk przerwał wywiad i zbierał się do wyjścia, ja szedłem do mojego pokoju, gdy mnie zaczepił inny ksiądz, asystent Rydzyka, odzywając się tymi słowy: "Dziękuję. Wiele mnie nauczyłeś"

I tym dziwnim akcentem sen się skończył...

Często mam takie popieprzone wizje :roll:
Koffee
Senior forum
Senior forum

Iv, to co się dzieje w Twojej głowie, jest przarażające P
Awatar użytkownika
Ivellios
Administrator
Administrator

Normalnie nie wytrzymam... kolejna nieprzespana noc :|
A jak już uda mi się zasnąć, to mam takie wizje, że...

Na przykład parę dni temu...

Wychodzę sobie z domu, dookoła ani żywej duszy, nagle słyszę jakieś bombowce. Skapnąłem się, że to pewnie Hitler zmartwychwstał i zaczęła się trzecia wojna światowa, więc pobiegłem do domu się schować. Wszedłem do pokoju, w którym jest telewizor, patrzę, matka na kanapie śpi... za telewizorem stoi druga kanapa, to się położyłem... nie na długo. Do domu szwaby wpadły, wymachując bronią i wszystkim, co mieli, przede mną stanęła chyba cała kompania (czy jak to się tam zwie), ich dowódca wziął do ręki magnetowid, rozp.ierdolił go w drobny mak, wyjął jakąś karteczkę i wrzeszczy "k.urwa to miało być po niemiecku napisane! wczoraj mówiłem!"

Zaraz po tej wizji miałem jeszcze drugą.

Idę sobie jakąś dróżką wiejską, czy może jadę, już nie pamiętam, w pewnym momencie zobaczyłem że ta droga wiedzie do lasu. Coś mnie tknęło, żeby wracać, no więc wracam... jak już byłem na drugim końcu drogi to w odstępie raptem dziesięciu sekund przywaliło we mnie dwóch rowerzystów.

Fuck, czemu mi się śnią takie, nie powiem, nonsensy :|

Sorry za te wulgaryzmy, ale ostatnio zarywam noc za nocą i mam już na serio dość.
Assassinio
Senior forum
Senior forum

Post autor: Assassinio »

no właśnie ja mam ostatnio bardzo dziwne sny, są nadzywczaj realistyczne, o seksie (no ja już taki jestem :P) ale ich realistyczność jest niewiarygodna, praktycznie czuje to o czym śnie :P ale podobają mi się :D pozatym partnerka jaką mam w tych snach jest fajna ;)
cleric
Senior forum
Senior forum

Post autor: cleric »

Assassinio pisze: są nadzywczaj realistyczne, o seksie
to normalne u facetów :D

[ Dodano: 03-08-2006, 12:38 ]
raz śnilo mi się, że mam zabić bossa mafii (sen extra był). Rozwalałam jego ochroniarzy z boskiego gnata, krew się lała, ja śmigałam po budynku, oczywiście w rezultacie bossa zabiłam w efektowny sposób :) Wracałam z misji i nagle na moim osiedlu spotkałam Freda z Limp Bizkit, który stał nad bajorem którego nie ma w realu :) Podał mi lornetkę i mówi: Patrz. Po drugiej str jeziorka na ławce siedziała kobieta w ciąży w sukience w kwiatki i uśmiechała się do siebie. Mówie Fredowi: No i kobita siedzi i co? I nagle do babki podszedł chłopak, wysoki, brunet, blady, bardzo ładny, z długimi czarnymi włosami i w czarnym płaszczu. Stanął za nią uśmiechnął się, schylił i pocałował ją w policzek. I w tym momencie kobieta poroniła, to był tak okropny widok, że aż mi serce stanęło.. wszędzie była krew a ona osunęła się na ławkę i umarła (chyba). Chłopak z uśmiechem się wycofał. To był okropny sen.
Kiedy indziej śnił mi się szpital po którym chodze i widzę zmarłych (cos jak w 6 zmysle, ale nigdy tego filmu nie oglądałam), ohyda, gnijące, oślizgłe ciała, duchy które były wyraźnie zaskoczone tym że je widzę. Na koniec z szafy wypadła gnijąca babka w ciązy, cała szarozielona.. bleh. A ja ją wepchnęłam z powrotem :D
2 razy śniły mi się egzorcyzmy, które odprawiam ja. W jednym śnie widziałam spalony dom i nagle podszedł do mnie staruszek i mówi: tylko ty możesz oczyścić ten dom, musisz odprawić egzorcyzmy. Ja mówię, że nieumiem. Dziadek powiedział: zaufaj sobie, umiesz. Ot i tak odprawiałam egzorcyzmy a wiedza jak to zrobić pojawiła się nagle. I nie były to egzorcyzmy katolickie
Awatar użytkownika
Ivellios
Administrator
Administrator

Ja miałem dziś znowu sen z trzecią wojną światową :P

Wszystko zaczęło się w moim ogródku, stałem tam razem z kilkudziesięcioma innymi osobami, ubrani byliśmy w stroje takie jak mają więźniowie (czarne i białe pasy). Dowiedziałem się, że za chwilę odbędzie się egzekucja, a jednym z rozstrzelanych będę ja... no dobra. Poszedłem na rozstrzelanie do garażu i pierwsze zdziwko: egzekutorem był chińczyk :|
Poprosiłem go, żeby pozwolił mi się jeszcze przed śmiercią pomodlić, to mnie odesłał do pralni. Chwilkę się pomodliłem, po czym zajrzałem z powrotem do tego pomieszczenia, gdzie jeszcze przed chwilą stał skośnooki z karabinem w ręku... a tu ani żywej duszy! Wychodząc przez garaż zauważyłem, że wszędzie ktoś jakieś baloniki kolorowe porozwieszał, chwilę później dowiedziałem się, że... właśnie zostałem obywatelem Wielkiej Brytanii i razem z innymi skazańcami mam zaśpiewać hymn brytyjski :D

Ja to mam doprawdy dziwne wizje :P
cleric
Senior forum
Senior forum

Post autor: cleric »

Ivellios, co za sen :D :D
mnie śniło się pare razy zdjęcie (które w snie pojawia się w róznych okolicznosciach) oddziału Polaków z II wojny. Zdjęcie było robione w jakims sadzie, jest poplamione, w podpisie jest nr oddziału, i ilekroć pytam się co to za zdjęcie, odpowiadają mi że cały ten oddział spłonął żywcem gdzieś.
Raz zapamietałam nr i szukałam wnecie czegoś ale nie znalazłam nic
Awatar użytkownika
Ivellios
Administrator
Administrator

Dziś miałem sen, w którym wyławiałem z mojego basenu na wpół rozwinięte żaby i co chwila wpadałem na leżącą obok mnie meduzę... :/
Koffee
Senior forum
Senior forum

żaby... kiedyś śniło mi się, że kopałam dziecinną łopatkł koło mojej studni i wykopałam ogromną ropuchę/żabę

i usłyszałam głos - nie kop już, bo jest ich tam więcej

a dziś mi się śniły szczury... i rysowanie mapy nieba
Awatar użytkownika
Ivellios
Administrator
Administrator

Ja ostatnio cierpię na chroniczną bezsenność, mimo brania Melatoniny... [hide]bez przerwy chodzą mi po głowie imiona dziewczyn, które opuściły nasz szpitalny oddział :P

Parafrazując współlokatora z salki, jeszcze w weekend było lato, lecz zrobiło się dupiato...[/hide]
Komandoska-94-
Forumowy maniak
Forumowy maniak

Post autor: Komandoska-94- »

Zaintrygowałeś mnie tą ukrytą wiadomością Iv. Chodzi ci o to, żeby nikt z poza grupy wtajemniczonych jej nie widział :> skoro o snach mowa, mi się ostatnio śniło, że jestem na obozie harcerskim. Tylko w tym śnie czołg mnie staranował i się obudziłam :cry:
ArturVonFornal
Dyskusjoholik
Dyskusjoholik

Post autor: ArturVonFornal »

Ja mam ostatnio sny, w któych spotykam się z jakąś nieznaną mi dziewczyną a jednocześnie zachowuję się jakbym znał ją dłuższy już czas. Znaczy nie mogę skojarzyć jej z jakąkolwiek osobą mi znaną tak na codzień a jednocześnie w snach posługuję się jej imieniem (ktorego oczywiście nigdy nie mogę zapamiętać ;P), żartuję sobie itd. Najbardziej mnie rozwala to, że nie mogę również zapamiętać jak wygląda, znaczy pamiętam jakieś pojedyncze szczegóły ale nigdy dokładnie.
Koffee
Senior forum
Senior forum

ja mam ostatnio bardzo mętne, mgliste sny... zasypiam płytko, często się budzę - ok. co godzinę na początku, a teraz coraz częściej - znów dopada mnie bezsenność

Wróć do „Świat snów”