Zjawa w schronie?

Wszelkie tematy związane z życiem po śmierci, duchami, przeżyciami z pogranicza śmierci, itd. Co się dzieje z nami po śmierci? Przechodzimy w inną rzeczywistość? Wchodzimy do innego ciała? Czy może tylko umieramy i przestajemy istnieć?
DanaS
Senior forum
Senior forum

Re: Zjawa w schronie?

Post autor: DanaS »

Żadna zjawa. Film pokazuje może i ciekawe miejsce, bo każdy schron jest ciekawy i jest kawałkiem historii, ale nie sądzę, żeby to było coś poza grą światła lub dobrze schowanym kolegą. Ten filmik nie przebiłby się w necie, gdyby nie było tam czynnika "para". A jeśli go nie było to trzeba go było dorobić. Tak samo jak ucieczka na końcu. Zagrane. Dobrze, ale zagrane.
Awatar użytkownika
Pandemonium
Dyskusjoholik
Dyskusjoholik

Post autor: Pandemonium »

Wiedziałem ,że to fake od chwili ,gdy usłyszałem muzyke w tle (swoją drogą dobrze dobraną i dopasowaną ;)) , jak się pojawia "duszek" oczywiście muzyka się zmienia ,żeby podkreślić dramatyzm sytuacji. No i ta gra aktorska...

Nie doszukiwałbym się jednak tam osoby trzeciej. Taki efekt bardzo łatwo zrobić w pierwszym lepszym programie. Najbardziej paranormalną częścią tego filmiku były dla mnie te szmaty , skąd one się tam wzięły ? xD
Awatar użytkownika
Ignorant
Forumowy maniak
Forumowy maniak

Post autor: Ignorant »

Najbardziej paranormalną częścią tego filmiku były dla mnie te szmaty , skąd one się tam wzięły ? xD
W takich miejscach bezdomni urządzają sobie noclegownie ...
Awatar użytkownika
Gruda
Nowa Krew
Nowa Krew

Post autor: Gruda »

Ja mysle ze tylko ci się zdawało ja też tam nic nie wiedzę Ja w swoim miescie też mam pare takich miejsc i gdy jestes sam wszystko wymyślisz .Psychika wpływa na rozum w 92% a reszta to swiadomośc

-- 2011-04-09, 11:14 --

Albo ktos tam był zauważyłem napisy "wks" ktos musiał tam już byc

-- 2011-04-09, 11:19 --

Ostatnio byliśmy w fabryce "Bielbaw" i znalezliśmy tam bunkier były tam maski porcelanowe kubki i pełno szmatek Podobro zakład palił się 3 razy i za 3 razem ktos zginoł za 1 razem gdy weszliśmy do bunkru tez wydawało nam się ze cos tam jest itp
Awatar użytkownika
Ramiro
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: Ramiro »

Zwykła gra świateł. Albo ktoś był podstawiony. Zresztą całość wygląda na lekką reżyserke.

Pozdrawiam.

Wróć do „Życie po śmierci i kontakty z zaświatami”