Historia

Jeżeli byłeś świadkiem jakiegoś zjawiska, którego nie potrafisz wyjaśnić, opowiedz nam o nim.
Prosimy o nie zakładanie w tym dziale tematów typu "Proszę o pomoc dla kolegi"!
|-_-|
Forumowy maniak
Forumowy maniak

Re: Historia

Post autor: |-_-| »

Oo ... ale, że każdy każdy ? Cóż, chciałabym więc poznać osóbki , z którymi nieświadomie dzielę pokój. -.-
Cytuj:
Ty tak piszesz, nikt inny.

Gościowi nie urwało nóg to dom nie jest nawiedzony, porażająca logika.
Chyba Twoja logika, Voozie.
Kryptozoologowi chodziło chyba bardziej o owych rezydentów, i dowody na to iż zamieszkują sobie dany dom.
|-_-|
Forumowy maniak
Forumowy maniak

Nie do końca każdy. Nowe domy raczej będą puste, to normalne. Chociaż i tak szybko znajdą swoich opiekunów.
Mój dom został wybudowany przez Niemców za czasów II wojny. Nie jest nowy.
Jedyne czego nie potrafiłam wyjaśnić , to porozbijane naczynia w szafce. Nikogo nie było w domu - przyjeżdżam ,a tam 50 % naczyń niesprawnych już do użytku.
Nie znaleziono dowodów na ich istnienie, nie znaleziono dowodów na ich nieistnienie. A nieistnienie dowodów nie jest dowodem nieistnienia. O.o
"Tam" panują inne zasady, nie można stwierdzić: "nic się nie stało, nic nie widziałem więc nic tam nie ma".
Owszem, wiem o tym.
Awatar użytkownika
IteratorZX81
Forumowy maniak
Forumowy maniak

Post autor: IteratorZX81 »

Może był jakiś mały wstrząs sejsmiczny? Takie rzeczy się zdarzają, nawet w Polsce, choć na mniejszą skalę niż np. w San Francisco i okolicach.

//edit: To do sprawy naczyniowej oczywiście.
Ostatnio zmieniony 2010-01-01, 04:57 przez IteratorZX81, łącznie zmieniany 1 raz.
|-_-|
Forumowy maniak
Forumowy maniak

Być może. Nie mam pojęcia. :)
Awatar użytkownika
kaszunia1
Aktywny pisacz
Aktywny pisacz

Post autor: kaszunia1 »

ciężko powiedziec czy nawiedzony jest ten domek ale niektóre osoby sa wrażliwe i mają zdolność wyczuwania takich rzeczy albo jest jeszcze druga strona medalu , że wyobrźnia płata figle.
Nemoris
Nowa Krew
Nowa Krew

Post autor: Nemoris »

Jak dla mnie to nic nadzwyczajnego.Tez mam na osiedlu taką lampe,że jak się jest pod nią to się pali,a jak się pojdzie dalej to gasnie.Ja tam się raczej z tego śmieje,po prostu jakas awaria,a my sobie wmawiamy ze to cos nadprzyrodzonego.

Wróć do „Nasze spotkania z nieznanym”